Akıntı normalmiş eğer gebeyseniz ama enfeksiyon durumu içinde dr a gidin benceArkdslar koyu sari aknntim var ne anlama gelyr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akıntı normalmiş eğer gebeyseniz ama enfeksiyon durumu içinde dr a gidin benceArkdslar koyu sari aknntim var ne anlama gelyr
Aminn, aminn inşallah arkadaşım.Amiin rabbim bize bağışlasın evlatlarımızla sınamasın bizi inşallah canım![]()
Yarn gidiyorumtesekkurler.Akıntı normalmiş eğer gebeyseniz ama enfeksiyon durumu içinde dr a gidin bence
Gİttin mi ne dedi doktorYarn gidiyorumtesekkurler.
Gittim normal dedi herhangi bi mantar yada enfeksiyindan soz etmedi. Sadce bol su icmem gerektgni soyledi.Gİttin mi ne dedi doktor
Maşallah de bence kendine bu postu açtıktan bir gün sonra bir bulantı bir tiksinme kafamı kaldıramadım yine bugün iyiydim çok şükür şuan kaç haftalıksın cinsiyet belli miBenim ilk zamanlarda da yoktu şikayetim şimdi de yok. Birtek bacaklarim agriyor o da fogal olarak hamile hissettirmiyor. Cevremdekiler de hic biseyden tiksinip tiksinmedigimi soruyor. Hayir tiksinmiyorum. O zaman ben hamile degilmiyim diye dusunmeye basladim
Simdiye kadar baslamassa baslamazmis mide bulantisi tiksinme ne kadar dogru bilemem. Ama sizde iyi dusunun belki vucudunuz alisti bu surece.
Benim goguslerimde agrimiyor. Transferin ilk gunlerinde cok yogundu halbuki.
Oh çok şükürGittim normal dedi herhangi bi mantar yada enfeksiyindan soz etmedi. Sadce bol su icmem gerektgni soyledi.
2009 mu gözlüklerini tam çıkar bak bence şurda bir senedir evliyim dahaPzsg en son 2009 da gebelikten bahsetmişti nasıl gecti tekrar mı hamilesin![]()
Maşallah de bence kendine bu postu açtıktan bir gün sonra bir bulantı bir tiksinme kafamı kaldıramadım yine bugün iyiydim çok şükür şuan kaç haftalıksın cinsiyet belli mi
Hamilelik normaldir2009 mu gözlüklerini tam çıkar bak bence şurda bir senedir evliyim daha![]()
Ilgine tesekkr ederm senin gebelk nasil gidiyor cnm iyi msnOh çok şükür
Bugün kontrole gittim zıplıyordu bebeğim ultrason ölçümleri güzel çıktı kan verdim ikili test için yarın da onun sonucunu alıcam inşallah o da temiz çıkarIlgine tesekkr ederm senin gebelk nasil gidiyor cnm iyi msn
Cok sevndm canm kac haftalktin sen. Bende 11 haziranda 2li icin gidicem insallah.Bugün kontrole gittim zıplıyordu bebeğim ultrason ölçümleri güzel çıktı kan verdim ikili test için yarın da onun sonucunu alıcam inşallah o da temiz çıkar
Sat a göre 10+5 ultrasona göre 12+1 çıktı canım sen kaçCok sevndm canm kac haftalktin sen. Bende 11 haziranda 2li icin gidicem insallah.
Masallah o nasil olmus oyleSat a göre 10+5 ultrasona göre 12+1 çıktı canım sen kaç
Aynen benim de öyle oldu doktura sordum gayet normal hersey bebegin sağlığı yerinde dediÇok normal bir durum. Endişe edecek bişey yok bünye meselesi. Benim gebelik başlangıcından itibaren ne bulantım oldu ne kanamam. Ara ara hafif kasıklarımda ağrı olurdu o kadar.