9 haftalık gebelikte hafif kanlı akıntı

Kullanmiyorum zaten tatlim agiz yoluyla verildi ama fenalastiktan sonra kestim cok sukur bi daha olmadi kahverengi leke veya kil gibi kanama ama enfeksiyona dikkat et canim ic camasirini bbol bol degistir mumkunse utule bol bol su ic mutlaka ayaklarini ve sirtini sicak tuvalet temizligi cok onemli ben bide birliktelik oncesi esime surekli dus aldiriyorum isterse sabah almis olsun dus almadan iliski olmuyo kisin surekli soyleniyo soguk diye ama olsun ben takintiliyim insallah sorunsuz bi sekilde saglikli sihhatli alirsin kucagina kuzucum

İ
valla şu dediklerinize en çok dikkat eden nadir kadınlardan biriyim. Asla günlük ped kullanmadan duramam. Aynı şekilde birlikte olmadan önce eşim de ben de duş alırız. Kaldı ki bi de 9 haftalık gebeyim,bu süreçte toplasanız sadece 2 kere birlikte olduk. Korkudan yanıma yaklaştırmıyorum :))

Usutmeden kaynakli o zaman farkinda degilsin ama usutuyosun Dikkat et kendine haaa bu arada gunluk ped de sakincaliymis hamilelikte ben aldim ama doktorum kullandirtmadi yani sakincalidan kasti gunluk pedin naylonlarida atiklardan yapiliyomuss ne kadar ustu pamuk olsada hamilelikte ozel bolgenin hassas olmasindan dolayi yine enfeksiyon oluyomus

Evet mantıklı olabilir. En iyisi gebelik bitene kadar kullanmamak. Ve çok haklısınız iş yerinde çok üşüttüm. O yüzden gitmiyorum artık dükkana. Eşimi de tek bırakmış oldum dükkanda ama bebeğimizden daha önemli değil. Kendimi toparlamaya çalışıyorum

İnsallah en kisa zamanda toparlarsiniz bunlari bi daha yasamazsiniz Esiniz biraz tek kalsin dunyanin en guzel hediyesini alicak kucaginaaa biraz sabretsinn eee baba olmak kolay degill

İnsallah en kisa zamanda toparlarsiniz bunlari bi daha yasamazsiniz Esiniz biraz tek kalsin dunyanin en guzel hediyesini alicak kucaginaaa biraz sabretsinn eee baba olmak kolay degill
Aynen öyle :)) hiç birimiz yaşamayalım inşallah. Rabbim sağlıklısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

Rabbim karnınızdakini size bağışlasın inşallah. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Evlat acısı gerçekten zor bişey. Rabbim tekrarını yaşatmasın
Amin teşekkür ederim peki Ya sizin yaşayan çocuğunuz varmı şimdi sanırım dokuz haftalıktı gebeliğiniz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…