- 22 Ağustos 2019
- 3.440
- 8.210
- 158
Kullanmiyorum zaten tatlim agiz yoluyla verildi ama fenalastiktan sonra kestim cok sukur bi daha olmadi kahverengi leke veya kil gibi kanama ama enfeksiyona dikkat et canim ic camasirini bbol bol degistir mumkunse utule bol bol su ic mutlaka ayaklarini ve sirtini sicak tuvalet temizligi cok onemli ben bide birliktelik oncesi esime surekli dus aldiriyorum isterse sabah almis olsun dus almadan iliski olmuyo kisin surekli soyleniyo soguk diye ama olsun ben takintiliyim insallah sorunsuz bi sekilde saglikli sihhatli alirsin kucagina kuzucumYaa çok teşekkür ederim size büyük bi moral oldu bana. Progestan verdi ama kesinlikle kullanmıyorum. Çünkü çok araştırdım kesinlikle düşüğü önleme gibi bi özelliğe sahip değil kendisi. Bir bebek düşecekse onu orda hiç bişi tutamaz. Eğer ki tutunmuşsa koparsak da ayıramayız :) hamileyken ilaç kullanmak bebek doğduktan snra mutlaka bazı rahatsızlıklara neden oluyomuş. Size tavsiyem lütfen kullanmayın. Güvenin bu söylediklerime. Uzun uzun anlattığınız için moral verdiğiniz için gerçekten çok mutlu ettiniz beni )