Merhaba anneler ve benim gibi anne adayları. Ben şu an 8+6 haftalık hamileyim. İlk bebeğimi malesef düşürdüm. Bu ikinci gebeliğim. Bu zamana kadar sıkıntımız yoktu. Ancak çarşamba günü kahverengi akıntım oldu hemen doktora gittim çok gaz olduğu için bişi göremedi. Bugün tekrar gittim ve yine aşırı gaz doluydum ancak bebeği de kalp atışını da az da olsa gördü. İlk kahverengi lekeden snra 2 gündür bi daha öyle bi sorun yaşamadım derken bugün doktordan geldim ve inanılmaz bir enfeksiyon ağrısı çektim sol kasığımda. (Enfeksiyon ağrısı olduğunu nerden biliyosun derseniz 2 senedir kurtulmaya çalıştığım bir ağrı ve enfeksiyondur kendisi. Tam bitti derken gebelikte tekrar hortladı) ağrıdan 3 saat snra tuvalete gittiğimde akıntının içinde ipliksi bir şekilde pembe kan gördüm dünya başıma yıkıldı. Sonra akıntı sarıya döndü. Bol su içtim ve bu sefer beyaza döndü. Bebeğimi kaybetmekten çok korkuorm. Benim gibi böyle bi durum yaşayıp gebeliği sağlıklı devam eden anneler varsa lütfen cevap yazsın benim de içim rahatlasın