9. haftada kürtaj, bebek gelişim geriliği

• Konu Sahibi Konu Sahibi orniii
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anladım enfeksiyon vs yoksa cok sıkıktılı bir durum yoktur o zaman cok sukur insallah bir an once olursunuz cok da olmamıs hic sıkıntı yapmayın atlatacaksınız

sizin de basınız sag olsun amin insallah bana da bir doktorum 2-3 ay digeri 1 regl sonrası deneyebilirsin istersen demisti ama ben de bir takım testler yaptırmadan denemek istemiyorum çok korkuyorum aynı seyleri yaşamaktan. insallah cok tesekkur ederim güzel temennileriniz için istediginiz hazır olduğunuz zaman sağlıklı huzurlu bir hamilelik diliyorum size de

Aynen çünkü küçükte olsa lohusa durumu yaşıyoruz ve toparlanması süreç istiyor en iyisini yaparsanız bende 3 aydır deniyorum bakalım bugün çift çizgi gördüm ama yerleşme kanamam olabilir emin değilim güvenemiyorum yarın kan vereceğim inşallah güzel haber alırım. Ve sizde inşallah toparlanma sürecinden sonra istediğiniz zaman hayırlısı ile sağlıklı bir hamilelik süreci yaşayıp sağlıkla yavrunuzu kucağınıza alırsınız

ayy cok sevindim hayırlı olsun insallah bebisinize saglıkla kavuşursunuz amin insallah

Ay inş diyelim adet söktürücüyü bugün başladım bakalım bekliyorum inşallah sizinde istediğiniz zamanda hemencecik olsun,Rabbim bilemeyiz işte genelde ama kürtaj sonrası sağlıklı bebişler geliyor diyorlar inş öyle olur hepimizin

ben de oyle duyuyorum etrafımdan hep, insallah

Ah inşallah öyle olur en kısa sürede güzel haberlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…