9.hafta hamileyim

fulya1918

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2025
14
3
1
23
Kızlar acil yazın 9.haftalık hamileyim doktor progestan folidoce sase levotıron 4 ilaç verdi kullananlar var mı bi yazın lütfen

Acil olan kısım ne tam olarak
Folik asit düşük engelleyici ve tiroidle ilgili ilaç yazmış doktor. Tam olarak merak ettiğiniz nedir?

Asıl kullanmamak zarar su an senin için üç hafta önce günde sekiz farkli ilaç kullanıyordum on gün kullanmak zorunda kaldım, sana verdikelri folik asit zaten bebeğin gelisimi için gerekli bı takviye, progestan da zararsız bı hormon bebek rahat yerlessin rahim kalinlassin diye, troidinde sıkıntı var demek ki düzenlemeden bebeğin gelişimi uzerinde büyük sıkıntı yaratabilir, sase dediğin de muhtemelen enfeksiyon için vermiştir enfeksiyonda gebelikte çok problem yaratır tedbir alınmazsa, yani normal ilaçlar bunlar doktor manyak mı ki yazsın sana ne garezi olsun, düzenli kullan ki sıkıntı yasama, hayırlısı olsun

Çok teşekkür ederim içim rahatladı

Siz kullandınızmı kaç aylıksnz
Beş aylık, kullandım ilk üç ay folik asit, üç aydan sonrra farklı takviye kullanmaya başladım, progestan hala kullanıyorum bır ay kadar önce ağrı için gittim kanama alanım vardı ve bronşit geçiriyordum kanamayı tetiklememesi için farklı sekiz ilaç kullandım, progestan bebek rahat tutunsun diye destekleyici bı hormon sadece, bebekte annenin vitaminlerini aldığı için takviye vitamin alıyoruz bebeğin gelişimini desteklemek iç n, bunlar hep kullanılan ilaçlar yani sana özel değil korkma zararlı olsa yazmazdi, gebelikte gerekmedikçe ağrı kesici bile vemrezler istesen de

Umarım iyi olursun geçmiş olsun benim ilk hamileleyim 5 sene sonra oldu o yüzden telaşım

Umarım iyi olursun geçmiş olsun benim ilk hamileleyim 5 sene sonra oldu o yüzden telaşım
Asıl bu yüzden kullan ki bebeğin gelişiminde problem.olusmasin tiroid ilacı çok önemli, bebek tutunsun diye progestan önemli, bebeğin beyin gelişimi için folik asit ayrı önemli, idrar yolu enf. İçin mı verdi şaseyi ciddi durumdaysa düşüğe bile sebep olabilir enfeksiyon yani gereksiz olsa vermzdi sana ağrı kesici bile vermezler diyorum ya, o yüzden kullan için de rahat olsun, bu sikintilari bı araştır anlayacaksın ne kadar önemli olduğunu, hayırlısıyla kavuşursun inşallah, benim dördüncü gebeliğim bir oğlum.var dusuklerimde var bu gebelik zor geciyor, hepsini bende kullandım bu ilaclarin, hala da progestana devam ediyorum cuma gidip enfeksiyon için ilaç alacağım tekrardan

Amin sende kucağına alırsın hayırlısıyla inşallah

Progestanı agız yoluyla mı alıyosn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…