imse yokmuKızlar acil yazın 9.haftalık hamileyim doktor progestan folidoce sase levotıron 4 ilaç verdi kullananlar var mı bi yazın lütfen
4 ilaç birden kullanmak zarar verir mi bebeğeAcil olan kısım ne tam olarak
Folik asit düşük engelleyici ve tiroidle ilgili ilaç yazmış doktor. Tam olarak merak ettiğiniz nedir?
Zarar verecek olsa doktorunuz yazmadı kaldı ki ikisi ilaç değil. Kullanmak durumundasınız hepsini4 ilaç birden kullanmak zarar verir mi bebeğe
Çok teşekkür ederim içim rahatladıAsıl kullanmamak zarar su an senin için üç hafta önce günde sekiz farkli ilaç kullanıyordum on gün kullanmak zorunda kaldım, sana verdikelri folik asit zaten bebeğin gelisimi için gerekli, progestan da zararsız bı hormon bebek rahat yerlessin rahim kalinlassin diye, troidinde sıkıntı var demek ki düzenlemeden bebeğin gelişimi uzerinde büyük sıkıntı yaratabilir yani normal ilaçlar bunlar düzenli kullan ki sıkıntı yasama, hayırlısı olsun
Hangisi ilaç değilZarar verecek olsa doktorunuz yazmadı kaldı ki ikisi ilaç değil. Kullanmak durumundasınız hepsini
Folik asit ve progestanHangisi ilaç değil
Siz kullandınızmı kaç aylıksnzFolik asit ve progestan
Beş aylık, kullandım ilk üç ay folik asit, üç aydan sonrra farklı takviye kullanmaya başladım, progestan hala kullanıyorum bır ay kadar önce ağrı için gittim kanama alanım vardı ve bronşit geçiriyordum kanamayı tetiklememesi için farklı sekiz ilaç kullandım, progestan bebek rahat tutunsun diye destekleyici bı hormon sadece, bebekte annenin vitaminlerini aldığı için takviye vitamin alıyoruz bebeğin gelişimini desteklemek iç n, bunlar hep kullanılan ilaçlar yani sana özel değil korkma zararlı olsa yazmazdi, gebelikte gerekmedikçe ağrı kesici bile vemrezler istesen deSiz kullandınızmı kaç aylıksnz
Umarım iyi olursun geçmiş olsun benim ilk hamileleyim 5 sene sonra oldu o yüzden telaşımBeş aylık, kullandım ilk üç ay folik asit, üç aydan sonrra farklı takviye kullanmaya başladım, progestan hala kullanıyorum bır ay kadar önce ağrı için gittim kanama alanım vardı ve bronşit geçiriyordum kanamayı tetiklememesi için farklı sekiz ilaç kullandım, progestan bebek rahat tutunsun diye destekleyici bı hormon sadece, bebekte annenin vitaminlerini aldığı için takviye vitamin alıyoruz bebeğin gelişimini desteklemek iç n, bunlar hep kullanılan ilaçlar yani sana özel değil korkma zararlı olsa yazmazdi, gebelikte gerekmedikçe ağrı kesici bile vemrezler istesen de
Asıl bu yüzden kullan ki bebeğin gelişiminde problem.olusmasin tiroid ilacı çok önemli, bebek tutunsun diye progestan önemli, bebeğin beyin gelişimi için folik asit ayrı önemli, idrar yolu enf. İçin mı verdi şaseyi ciddi durumdaysa düşüğe bile sebep olabilir enfeksiyon yani gereksiz olsa vermzdi sana ağrı kesici bile vermezler diyorum ya, o yüzden kullan için de rahat olsun, bu sikintilari bı araştır anlayacaksın ne kadar önemli olduğunu, hayırlısıyla kavuşursun inşallah, benim dördüncü gebeliğim bir oğlum.var dusuklerimde var bu gebelik zor geciyor, hepsini bende kullandım bu ilaclarin, hala da progestana devam ediyorum cuma gidip enfeksiyon için ilaç alacağım tekrardanUmarım iyi olursun geçmiş olsun benim ilk hamileleyim 5 sene sonra oldu o yüzden telaşım
Amin sende kucağına alırsın hayırlısıyla inşallahAsıl bu yüzden kullan ki bebeğin gelişiminde problem.olusmasin tiroid ilacı çok önemli, bebek tutunsun diye progestan önemli, bebeğin beyin gelişimi için folik asit ayrı önemli, idrar yolu enf. İçin mı verdi şaseyi ciddi durumdaysa düşüğe bile sebep olabilir enfeksiyon yani gereksiz olsa vermzdi sana ağrı kesici bile vermezler diyorum ya, o yüzden kullan için de rahat olsun, bu sikintilari bı araştır anlayacaksın ne kadar önemli olduğunu, hayırlısıyla kavuşursun inşallah
Progestanı agız yoluyla mı alıyosnAsıl bu yüzden kullan ki bebeğin gelişiminde problem.olusmasin tiroid ilacı çok önemli, bebek tutunsun diye progestan önemli, bebeğin beyin gelişimi için folik asit ayrı önemli, idrar yolu enf. İçin mı verdi şaseyi ciddi durumdaysa düşüğe bile sebep olabilir enfeksiyon yani gereksiz olsa vermzdi sana ağrı kesici bile vermezler diyorum ya, o yüzden kullan için de rahat olsun, bu sikintilari bı araştır anlayacaksın ne kadar önemli olduğunu, hayırlısıyla kavuşursun inşallah, benim dördüncü gebeliğim bir oğlum.var dusuklerimde var bu gebelik zor geciyor, hepsini bende kullandım bu ilaclarin, hala da progestana devam ediyorum cuma gidip enfeksiyon için ilaç alacağım tekrardan
Fitil alıyorum, ilk etapta yutuyordum da sonradan midemin agrisina çözüm bulamadım fitil olarak devam ediyorumProgestanı agız yoluyla mı alıyosn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?