- Emoji Skoru
- 41
- Puanlar
- 358
- Konu Sahibi laralaralara
-
cok tesekkür ederim askask okudum seninde yasadıklarını gercekten nasibimizde bu varmıs. özelden mesaj atabilirmyim bilmiorum atabildiim an yazıcam adını. öpüyorum çok seni
canım senin yazının tümünü okudum..ve bi kaç yorum okuyabildm yorgunlk sebebiyle..neyse bazı arkdşlara katılmıorm ve bence kesinlikle dr hatası sen gitmiş dr olmuşun madem bu kadr çabuk bozulabilecek burnu niye dışarıya kalabalığa yolluyorsun..inanılmaz büyük bi hata..benm ilk amlytmda da dr 2 hafta sonra denize gireblrsn demişti..bende gittğm tatile..tatilde burnuma bi arkdş çarpmıştı..şimdi tekrar düşünüormda burun ucumun kayma sebebi büyük ihtimal buydu..bi de beni o sıcağa maruz bırakmaya izin vermişti..baştan seni uyarmalıydı...bi de ne o öyle burun kemiği düzgün kaynayablrmiş bekleyelmmiş..ne bu canım hayatını şansa mı bırakacaksın..sakın bi daha para vereyim deme..haklarını araştır git bi avukat bul sor hatta..o burnu düzeltene kadr yapmk zorunda..az bi para sanki 2000 lira demiş..ay nasıl sinir oluorm böyle dr lara..gelmiş geçmiş olsn canım bence bidaha amelyt olma ona..yapsa baştan yapardı..burnuna da çarpttın die suç atıo..hiç sanmıorm..alçı koymucam diomş koymuş mesela..neyse cnm iyi düşün doğru karar ver..sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?