9 günlük burnum düştü!!!

laralaralara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
Yer
İstanbul
kızlar merhaba.. bu forumda hepimzin anıları yasadıkları bize birer nasihat ve güç kaynaı oluyo diye sizinle yasadıklarımı paylasmak istedim. sonucta bu bir ameliyat, güzellesmek için de yatsak ciddi bir ameliat ondan bazı seyleri bilerek tatlı sözlere kanmamak gerek.

3 haziran persembe günü doktorumun yogun baskısı ve 1 günde gecicek amerikadan bir makina getirttim 45 dk da alcısız amelyat yapıcam sana sözleriyle ameliyat oldum. doktorum amerikadan yeni gelen amerikada egitim almıs bir plastik cerrah annemn de gögüslerni 2 hafta önce kücültmüstü ve 125lik gögüsleri 70e indirmisti. anneme yogun baskıyla kabul ettirdim ve ameliyata girdim. ameliyattan cıkgtıgımda burnumda önceden kırık oldugu için poliplerin cok oldugunu ve zor bir ameliyat gecirdini söyledi. alcım vardı ve buzlarla yatıyodum ama yinede iyi hissediyodum cünkü cok istediğim biseydi. eve gidin dedi ama biz o gece hastanede kaldık diger gün tamponlarım alındı nefes alamıyodum inanılmaz bi rahatsızlıktı tampon cıkarken sıcak bi his oldu okadar. diger günler yüzüm maksimum derecede sisti. tamponumu aldıgı gün annene finallere giricegin sözüyle ameliyatı yaptım annen cok kızar pzt günkü sınavına mutlaka git diye üsteledi. rapor istedim rapor vermyim sınavlarına gt diye üsteledi durdu. ve sınavım ameliattan sonra sadece 4 gün sonraydı!!!
neyse tabi yüzüm gözüm şiş okula gittim kızlar. sınavlara girip cıkmak zaten o sıcakta fiyaskoydu. 6. gün carsamba günü yani alcımı almak icin hastneye gittim alcımı cıkattıktan sonra dikişlerimi aldı dikişler alınırken sızlıyo ama hç bilmiyorum siz yasadınızmı burnumun icinden uzun ince demir parcalar cıkardı. onları cıkartırken acıdan bayıldım. sonra bandajladı.bandajları pazar günü yıkanırken cıkart dedi.
cuma günü okulda burnumu cok cok hafif carptım.gecesi de elimle baktıgımda sol tarafı sismişti ama acı yoktu sol deligim sag deligimden büyük ve ucundaki sislik daha fazlaydı. bandajı kaldırıp baktıgımda burnum shrek burnu gibiydi. yandan mnik burnm onden inanılmaz şişti ama bunun normal oldugunu düsüdüm. pazar günü zaten biraz inmıstı. pzartesi günü doktora gittim bakarbakmaz owwww sol tarafın düsmüs dedi. tomografi cekicez dedi. hasta giriste tomografi parası istediler ve ben okul cıkısı gittigim yerde kredikartımla kalakaldım. doktorum ortada yoktu. bi süre orda agladıktan sonra annemin doktoru arayıp siz verin 80 lira ben yarın gönderirirm demesiyle doktor yanıma geldi ve hastaneyle senet imzaladıktan sonra tomografim cekildi. sonucta baktı veeee.... "burnunun sol tarafına carpmışlar ve burnun kırılmış!!!!! açmısın? yemek yemesen bugün ameliyata alırdım seni. ozaman cuma günü ameliyat edebiliriz seni canım." orda baygınlık gecirdim cnkü yasadıgım o alcıyla sıcak günler o dikiş alınması nefessiz uyumalar gözümden gecti aglayarak döndüm peki ne kadar para alıcaksınız. lütfeder gibi ameliyathane parasını verirsinz bitek 2000lira dedi. hayır dedim olmıycak ameliyat. ozaman burnun yamulur eliyle z isareti yapıp böyle olur dedi. olsun ben asla bu parayı veremem dedim. bu sefer durdu ve ozaman cuma gel yüzünün ödemi insin belki dogru kaynar kemiğin cünkü bazı burunlar kırılınca dogru kaynayabiliyo cumayı bekleyelim cuma günü alcılarım tekrardan, sonra da belki lokal anesteziyle kücük bi sekilde düzeltirim dedi. anneme ise burnumu görür görmez ameliyat tekrardan olucak tekrar narkoz tekrar acılıcak tekrardan düzeltip kapatıp tamponlıcam demişti bu sekilde bi anda bunu demesi cok sasırttı.bana burnuna bebek eli carpsa kırılır demistim sana diye kzdı ama beni daha 4günlükken sınavlara yollayan otobüslere bin diyen kendisiydi.bi de para istedi veremem dedim en son gerekirse ben karsılarım dedi ama inanmıyorum artık ona. smdi evdeyim. psikolojim bitmş durumda. cok uzun yazdım kızlar ama sizinle de paylasmasam ölürdüm heralde=)) burnumun bundan sonra basına ne gelicek bilmiyorm ama size kesin tavsiyem asla ameliyat öncesi vaatlere inanmayın burun acıldıktan sonra doktorun yapabiliceklerini doktor biliyo sadece o da acmadan bilemiyo. ve ne olursa olsun 15 gün evden cok az dısarı cıkın. mutlaka dinlenin en ufak sekilde bile burnunuzu ellemeyin ve en uygun zamanda ameliyat olun kızlar....benim yasadıklarımı yasamayın gercekten cok umutsuzum

üzüldüm gercekden kim bu doktor? ...bence sakin o doktora tekrardan ameliyat olma....daha fazla mahf eder....sen emre ilhana git ilerde bi kac ay sonra..bi kac ay sonra cünki revizyon ameliyatini zaten hemen yapmak iyi degil diye biliyorum.......

öncelikle geçmiş oslun cnm:)
doktorunun bi hatası varmı tam bilemiyorum ama yeni bi burnu çarparsan normal olarak düşer...eger hafif çarpsaydın öle düşmesi imkansız ama bence kötü çarpmışsın..
tamponu çıkartırken burun içinden kemik çıkartmasına bi anlam veremedim ilk defa duydum..
üzülmeee çözümü olan bşy bdaha olursun 2-3 gün sıkıntısı var sonra unutursun cnmm:)

acaaba doktor hatası varmı . yoksa sen gerçekten kötümü çarptın yaaa. neyse bakalım.inşalalh bir yolunu bulursun . geçmiş olsun.

cok zor gunler geçirmişsiniz cok gecmıs olsun .arkadasların dedıgı gıbı aynı doktora ameliyat olmayın bu seferkını cok ıyı arastırın yada forumdan arkadaslardan yardım alın.bu doktor hakkında dava acsanız yeridir yanı resmen sızı denek olarak kullanmıs (bı okadar da ezıyet cekmıişsınız) ...inş bundan sonrası hersey daha guzel olur ) Allah yardımcınız olsun..

Son düzenleme:
canım çok üzüldüm gerçekten bende buna benzer çok seyler yaşadım çünkü Allah yardımcın olsun canım öncelikle beklemeni öneririm belke doktoorunun dediği gibi doğru kaynar eğer istenildiği gibi olmazsa bi çaresini düsünürsünüz tatlım tekrar geçmiş olsun sıkma canını nasibihde varsa Yemen den gelir seni bulur derler bunları yaşayacakmısız bizde demekki :1hug:

doktorun kimdi canım çok merak ettim burdan söylemek istemezsen özelden yazarmısın lütfen?

cok cok tesekkür ederim kızlar cok saolun.. kötü carpmama imkan yok yani kötü carpsam hissederdim dimi en azından carptım yaa derdim hemen arardım doktoru ama cok ama cok hafif carptım yani hatta carpmadım bile diebilrim normal bi burnum olsa o kadar hafif. ama sonucta bana hemen normal hayata karıs diye rica minnet sınavlarıma yolladı kötü de olabiirdi daha bundan kötüsü varsa=/ kesinlikle para veremem 2. ameliat için cünkü daha ögrenciyim ve böyle bi durum ihtimal dahiinde bile diil o yüzdn istemesemde ona gidicem tekrar yok sa emre ilhanı istiyodum bende. cuma günü lokal anesteziyle alcı yapıcagını söyledi cuma günü hemen szinle pylasıcam.

cok tesekkür ederim askask okudum seninde yasadıklarını gercekten nasibimizde bu varmıs. özelden mesaj atabilirmyim bilmiorum atabildiim an yazıcam adını. öpüyorum çok seni

geçmiş olsun canım çok üzüldüm başına gelenlere ama doktorun hatası varmı yokmu bunu öğrenmek için başka doktorlarlada görüş bence ve hakkını sonuna kadar ara eger gercekten senden kaynaklanan bir hatayla düşmedigine inanıyorsan ...umarım düzgün kaynar burnunda ameliyata gerek kalmaz

yaa cok üzüldüm cok gecmıs olsun..Bence parayla düzeltmek ısterse kesınklee kabul etmeee sonuna kadar hakkını ara kımsenın bızım hem fızyoljık hemde pskoljk saglıgmzla oynamaya hakkı yok sekerımm dert etmee sakin olll

evet istanbulda oldum doktor zaten bi hastaneye baglı calısmıyor genelde arkadas tavsiesiyle yapıyo cünkü yeni gelmiş yurtdısından.

=) cok tesekkür ederim:) ya diyorm ya size aile dostu gbi yapıo orda kartım cekmiyo hastnede ortadan kayboluyo kndii bile ödemio borc vermiyo 80 lira yani bide. iste insanların karakterleri ne olursa olsun degismyo uzman doktor da olsa kötü olunca insan o meslei bile etkilio. annem hep bnm icin allah iyiyle karsılastırsın die dua ederdi. allah hepimizi "iyi"lerle karsılastırsın

cok tsekkür ederim seviorumseni buarada burnuna baktım bi sahane olmus inanılmaz güzel drmus :)

cnm gecmis olsun yaaa
burnundan nasil parcalar cikardi anlam veremedim ben ona:S
bide cokmu sert carptin burnunuu???
ben senin yerinde olsam baska bi doktora gidip burnumu gösterirdim
hatta istanbuldaymissin bak emre ilhan revizyonda cok iyi bi doktor gidip bi göster ona
ama sen bilirsin yinede

bide ben burnunu cok merak ettim
burnunu fotosunu ekleyebilir misin??

off çok fena bişi olmuş yaaa :S dr çok önemli yaa geçmiş olsun :S

off çok fena bişi olmuş yaaa :S dr çok önemli yaa geçmiş olsun :S

Ayy cok cok gecmis olsun cnm cok uzuldum ama sen uzulme duzelir insallah, senin yerinde olsam baska doktora gidipte ekstra para vermem. Kendi doktorunun bunu duzeltmesi lazim, parayi almayi biliyor ya duzeltmeyide bilmesi gerekiyor bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…