9 gün geçti..

annesininboncugu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2010
100
0
Kızlar aslında benim 3 yaşında kızım var, tecrübeliyim bu konuda ama nerdeyse 9 gün geçti heyecan yaptım...kızımı doğurduktan sonra çok düzenliydi adet günlerimm..en fazla 1-2 gün fark ederdi..geçen ay yumurtlama dönemindede bişeyler olmuştu eşim dikkat ettiğini söylüyor ama..27 haziranda olmam gerekiyordu şimdi 5 temmuz..kasık ağrısı ikisindede oluyor zaten onu ayırt edemiyoruz..cesaret edemiyorum test yapmaya1-2 gün daha adet olmazsam test yapıcam..kızım çok küçük aslında ..daha sonra planlayabileceğimiz birşey ..beklemediğim bişeydi sizlerle paylaşmak istedimm...

canım tabiki isterim ama Bizim için çok zamansız...ama allahım inşallah olmayanlara versin..

biz şimdi merak ederiz acaba bebek var mı benimde 3 yaşında oğlum var ve bende henüz düşünmüyorum endişeni anlayabiliyorum. belki stres yada mevsimsel bir durumdan kaynaklanmıştır. hayırlısı olsun. ama bizi bilgilendir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…