Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan testi verdim yarina belli olucak artik cok heyecanlandimOo hamilesiniz tabi ki :)
Hayırlı olsun![]()
çok net belli hamile olduğunuz hayırlı olsun :))Hamilemiyim bu testlere güven olurmu
Çok teşekkürler kan testi sonucumu bekliyorum hala güvenemedim bu testeçok net belli hamile olduğunuz hayırlı olsun :))
kaset test ve 9 gün gecikme güvenilmeyecek bir durum yok sağlıkla gelsin bebeğinizÇok teşekkürler kan testi sonucumu bekliyorum hala güvenemedim bu teste![]()
Hiç bulantı vs. Belirti yok 5+4 görünüyor hamilelik normalmi bu durum acabakaset test ve 9 gün gecikme güvenilmeyecek bir durum yok sağlıkla gelsin bebeğiniz
evet normal bulantı, yerleşme kanaması ya da ağrı sancı olmak zorunda değil bulantı sonraki aylarda başlayabilir dr gittiniz mi bi kan testi verinHiç bulantı vs. Belirti yok 5+4 görünüyor hamilelik normalmi bu durum acaba![]()
Dün verdim kan bugün çıkıcak. Hiçbirini yasamadim yerlesme kanama vs. Ne bilim hamile degilmisim gibi sanki garip geldi.evet normal bulantı, yerleşme kanaması ya da ağrı sancı olmak zorunda değil bulantı sonraki aylarda başlayabilir dr gittiniz mi bi kan testi verin
inşallah güzel sonuçlar alırsınızDün verdim kan bugün çıkıcak. Hiçbirini yasamadim yerlesme kanama vs. Ne bilim hamile degilmisim gibi sanki garip geldi.
inşallah güzel sonuçlar alırsınız
hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah o bulantı belirtisi gelirse eğer niye istedim ki dersinizbeta hcg 1000 cikti kese göründü cok sagolun yardımlariniz için hepimiz saglicakla kucağımıza alırız inşallah bende belirti hala yok
![]()
İnşallah gelmezz gelirsede olsun bi kaç ay çekeriz behayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah o bulantı belirtisi gelirse eğer niye istedim ki dersiniz![]()