9 gün Adet gecikmesi ve negatif test ?

Karlice

❄️Bir kış mektubu tadındayım bugün..❄️
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2019
443
122
103
31
Merhaba arkadaşlar adetim 9 gün gecikti bugün test yaptım negatif çıktı geç ay kimyasal gebelik geçirdim acaba ondanmi oldu bu gecikme

Olabilir benimde oyle olmustu

Olablr canim.bu ay topluca gecikmisiz ve negatif

Benim adetim 1 gün erkene çekmişti. Hakkında hayırlısı olsun canım

olmadığını hissettiğim halde üzülmüş olmam pekii
Hepimizin basina geliyor canim uzulme hc her ay bile bile negatifi goruyoruz stres yok nasip olumden baska herseye care var su anda doguma da carre yok ama o da olur insalaah daha yeni kmyasal olms sabret bakalm gonluncr olsn

Sağol canım Allah herkese nasip etsin inşallah
Hepimizin basina geliyor canim uzulme hc her ay bile bile negatifi goruyoruz stres yok nasip olumden baska herseye care var su anda doguma da carre yok ama o da olur insalaah daha yeni kmyasal olms sabret bakalm gonluncr olsn

Bende bugün 5.gin geciktim dün evde test yaptım karma karisik birşeyler oldu bende anlamadim

Canını sıkma canım. Bak inanki her şeyin bir zamanı var akışına bırak.
Öyle canım kaybetmek daha kotu geçen ay hamilesin dedi doktor kan verdim eve geldim değerim düştü yasayamadim bile o sevinci o yüzden herşeyin hayırlısı

Tatlim benm adetlerim pek duzenli değil ondan geç dollenmeden supheleniyorim

İnşallah vardır canım benimde bu 10 dk dan sonra böyle oldu ama 10 dk dan sonra sonuçlar geçersiz sayiliyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…