Hepimizin basina geliyor canim uzulme hc her ay bile bile negatifi goruyoruz stres yok nasip olumden baska herseye care var su anda doguma da carre yok ama o da olur insalaah daha yeni kmyasal olms sabret bakalm gonluncr olsnolmadığını hissettiğim halde üzülmüş olmam pekii
Amin bu ayda nasip değilmiş demek kiBenim adetim 1 gün erkene çekmişti. Hakkında hayırlısı olsun canım
Hepimizin basina geliyor canim uzulme hc her ay bile bile negatifi goruyoruz stres yok nasip olumden baska herseye care var su anda doguma da carre yok ama o da olur insalaah daha yeni kmyasal olms sabret bakalm gonluncr olsn
Canını sıkma canım. Bak inanki her şeyin bir zamanı var akışına bırak.Amin bu ayda nasip değilmiş demek ki
Nasıl mesela?Bende bugün 5.gin geciktim dün evde test yaptım karma karisik birşeyler oldu bende anlamadim
Yani sanki cizgi var gibi ama çok golge böyleNasıl mesela?
5 gün gecikmeye daha net cikmasi gerekirdi diye dusunuyorum. Gec dollenme degilseYani sanki cizgi var gibi ama çok golge böyle
Öyle canım kaybetmek daha kotu geçen ay hamilesin dedi doktor kan verdim eve geldim değerim düştü yasayamadim bile o sevinci o yüzden herşeyin hayırlısıCanını sıkma canım. Bak inanki her şeyin bir zamanı var akışına bırak.
Bu skeilde ışte canım5 gün gecikmeye daha net cikmasi gerekirdi diye dusunuyorum. Gec dollenme degilseyarin tekrarlayin bence testi
Negatif canım bende de aynı geçen ay gecikme olmadığı halde bende çıkmıştı silik de olsa direk çıkıyorBu skeilde ışte canım Eki Görüntüle 2286804
Aynen canım var gibi yok gibi. Belki testin kendi cizgisinin golgesi de olabilir. En garantisi kan vermekBu skeilde ışte canım Eki Görüntüle 2286804
Tatlim benm adetlerim pek duzenli değil ondan geç dollenmeden supheleniyorimNegatif canım bende de aynı geçen ay gecikme olmadığı halde bende çıkmıştı silik de olsa direk çıkıyor
Tatlim benm adetlerim pek duzenli değil ondan geç dollenmeden supheleniyorim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?