Merhaba desteğe ihtiyacım var bebeğim 9 aylık oldu ve sütüm artık yetmiyor mamaya basladim 2 gündür ama günde kaç kere kaç ml vermeli kararsız kaldım ek gıda alıyor sabah kahvaltı öğlen çorba yoğurt 4 gibi falan meyve akşamda corba şeklinde mamayi günde kaç kez vermeli akşam uykusuna yatarken ve gece uykusunda vermek gerekiyor onu biliyorum günün diğer kısmında nasıl olucak cici bebe de versek olurmu.
Cici bebe kesinlikle vermeyin çok fazla katlı maddesi var kendiniz yapabilirsiniz eğee yapamazsanız organik çok güzel bebek bisküvisi satan markalar var. Artık9aylık olmuş öğlen ve akşam çorba değilde öğlen çorba akşam yemek verebilirsiniz bebim bebeğimde 11aylık uzun süredir mamayı sadecw gece yatarken ve gece 1kere uykusunda içiyor gün içinde zaten yediği yemekler karnını doyuruyor başka mamaya gerek yok bence.
Merhaba desteğe ihtiyacım var bebeğim 9 aylık oldu ve sütüm artık yetmiyor mamaya basladim 2 gündür ama günde kaç kere kaç ml vermeli kararsız kaldım ek gıda alıyor sabah kahvaltı öğlen çorba yoğurt 4 gibi falan meyve akşamda corba şeklinde mamayi günde kaç kez vermeli akşam uykusuna yatarken ve gece uykusunda vermek gerekiyor onu biliyorum günün diğer kısmında nasıl olucak cici bebe de versek olurmu.
Aslında bebeğiniz büyümüş, neden mama verdiniz ki çok masum değiller bence ek gıda ve normal süt verebilirdiniz, sonuçta mamaladda o forma rafa girmek için bir sürü kimyasallar kullanılıyor tabi siz annesi olarak en iyi kararı verirsiniz, dişüncemi paylaşmak istedim
9 aylık bir bebek için öyle bir kıstas olduğunu sanmıyorum. Günde 500ml kadar anne sütü/formül süt alıyorsa yeterlidir diye düşünüyorum. Onun dışında ek Gıda ile idare edebilirsiniz. Kıyma sebze bulgur pirinç kemik suyundan oluşan güzel bir öğle yemeği çorbası. Kahvaltıda haşlanmış yumurta sarısı akşamları da yine sizin yediklerinizden tırtıklamasana izin verip kalanı da sütle doyurmaya çalışın. Ama önceliği ek gıdaya verin. :)