• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 aylık bebeğimin Demir eksikliği..

fittanne

MasterFit
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2015
4.818
22.938
308
Hamileliğimin 33. Haftasında oğlum dünyaya geldi 1 hafta küvezde kaldı.. herhangi bi sağlık sorunu yoktu 6 ay tamamen anne sütü aldı çok şükür.. ek gıdalara geçince kıyma, et suları, köy yumurtası, yanı arkadaşlar öyle dikkat ettim ki menülerine.. kan damlası 5. Ayda verildi ama kullanamadık çok dokundu çünkü.. su an oğlum 9 aylık rutin kan tahlili istedi sağlık ocağı yaptırdık ve Demir depoları neredeyse bitmek üzereymiş.. FERRUM 10 damla kullanıyoruz şimdi.. ben menülerine daha dikkat etmeye başladım.. kesinlikle Demir ve inek sütü aynı anda vermemeye dikkat ediyorum.. keçi boynuzu pekmezi aldım soğuk sıkım.. yanı Ne yapmam gerekiyor başka bilmiyorum doktor Pekmez günde 1 köfte kadar kıyma alımı haftada 1 küçük balık gibi şeyler önerdi.. yaşayan ve atlatan tecrübeli annelerden Öner'i bekliyorum teşekkürler şimdiden..

Aynı sıkıntı bende de var kan damlası kullanamıyorum çok ağlıyor sordunuz mu doktora peki ondan başka ne kullanılır ?
Başka bir markası filan yok mu ?
Çok üzgünüm :KK43:
Devit 3 kullanmıyor musunuz peki??

Aynı sıkıntı bende de var kan damlası kullanamıyorum çok ağlıyor sordunuz mu doktora peki ondan başka ne kullanılır ?
Başka bir markası filan yok mu ?
Çok üzgünüm :KK43:
Devit 3 kullanmıyor musunuz peki??
Bana sağlık ocağı vegafron verdi 5 damla 5. Ayda.. ağır geldi kullanmadık beslenmesine öyle dikkat ettim ki anlatamam.. emiyor da ama Demir ve Ferritin çok düşük çıktı..
devit 3 değil nutrigen babytamin kullanıyorum doğduğundan beri içinde d vitamini var zaten doktor yeterli gelir demişti..
Demir damlasını kullanırken 1 saat önce 1 saat sone süt ve süt ürünü vermiyorum meme dahil.. c vitamini Demir alımını güçlendiriyor bol bol c vitamini içeren şeyler veriyorum.. hayvansal ürünlerde Demir var en çok dana kıymada..

Back
X