Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba arkadaşlar 9aylık bebeğim 2 ay öncesine kadar 20:00 de uyuyan gece 1 kez en fazla 3 kez kalkan bir bebekti. 2 Aydır geceleri doğru düzgün uyku kalmadı kalkıyor emiyor uyuyor en fazla 1 saat sonra tekrar kalkıyor. Gece 1-2 gibi kalkıyor oturuyoruz 3-4 gibi emerek zorla uyuyoruz ne yapacağımızı şaştık önce diş dedik 1 hafta oldu 1 tane diş çıktı .Acaba doymuyor diye düşünüyorum siz bebeklere ne veriyorsunuz ? Sizin görüşünüz ne?Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
bende arkadaşla aynı fikirdeyim, dişten başka bişey değildir, ayrıca 9 aylık bir bebek acıktığı için uyanmaz, sağlıklı bir uyku için zaten çocuğun aç olması gerekir, aç olunca kan şekeri düşer ve büyüme hormonu salınır. aç kaldı diye dert etmeyin bu bir diş süreci ve 2 yaşına kadar bunu her ay bikaç kere yaşayacaksınız.
Merhaba arkadaşlar 9aylık bebeğim 2 ay öncesine kadar 20:00 de uyuyan gece 1 kez en fazla 3 kez kalkan bir bebekti. 2 Aydır geceleri doğru düzgün uyku kalmadı kalkıyor emiyor uyuyor en fazla 1 saat sonra tekrar kalkıyor. Gece 1-2 gibi kalkıyor oturuyoruz 3-4 gibi emerek zorla uyuyoruz ne yapacağımızı şaştık önce diş dedik 1 hafta oldu 1 tane diş çıktı .Acaba doymuyor diye düşünüyorum siz bebeklere ne veriyorsunuz ? Sizin görüşünüz ne?Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
tatlım kesin sıcaklardan uyumuyo çocugun,aynı şeyleri yaşadım çünkü ,gayet güxel uyuyan gecede en fazla 2 defa kalkan ,akşam 9 da ertesi gün 12 de uyanan bebeğim saat başı uyanmaya,hatta 15 dk bi uyanmaya ,bazende sabahlara kadar uyumamamaya başlamıştı,delirecektim,hem eşya topluorum ev taşıdık hem bebeğim durmuyo,aynı seninki gibi mızırdanarak hatta ağlayarah ıhh falan diyerek uyanıyodu,bunun için doktora gittim,diştenmi acaba diye,dr direk sıcaklardan dedi,benden öncede bu şikayetlerle gelen olmuş,evi taşıdık eşimin ailesinn yanındayız şimdi bi süreliğine burda kalcaz,burası acayip serin hatta akşamları hırkayla bile üşüyoruz,inanamadım ama yavrumun uykusu tekrar eski düzenine kavuştu,hatta eskisinden daha güzel uyuyo,demekki gerçekten sıcaklardan rahatsız oluyomuşta uyumuyomuş