9 aylık bebeğim sürekli boğuluyor düşüyor çok hareketli

Evinizi pis bulan gitsin kendi temiz evinde otursun. Yemeği beğenmeyen kendi yapsın. Sizin önceliğiniz çocuğunuz gerisi ne halt ederse etsin. Bu sorumluluğu da eşinizle paylaşmanız gerekir. Üzüldüm sizin adınıza.

İki adamla evde olacak iş mi? Kocaniza söyleyin özelim kalmadı çocuğumla vakit geçiremiyorum. Bir cinnete bakar İsyan et, katlanmak zorunda değilsin.sakın bu ev işi,yemek yapayım diye ufacık bebeye TV açma .Bebeğinize Kitap okuyun oyun oynayin salla bosver işleri ..eşin gelince yap . Ayağını uzatıp kanepeye uzanamazsin sabah odadan esortmanla cikamazsin. bune hayat böyle... katlanamam yallah koca adamlar az yiyip ev tutup hizmetçi tutsunlar hiç....

Ben de çocuk doktoruyum sizden ricam bi uzman arkadaşıma muayene olmanız ordan da çocuk gelişimciye yönlendirlmek isteyin altta yatan farklı bir sebep olabilir

9 aylık bebek daha ancak emekliyor olmalı. Nereden düşüyor?

Ben de çocuk doktoruyum sizden ricam bi uzman arkadaşıma muayene olmanız ordan da çocuk gelişimciye yönlendirlmek isteyin altta yatan farklı bir sebep olabilir
Gittik bir sorun olmadığını söyledi kendisi biraz hiperaktif galiba bir haftadır düşme olmadı ama arada kapılara tırmanıyor denge kuramıyor düşüyor

Gittik bir sorun olmadığını söyledi kendisi biraz hiperaktif galiba bir haftadır düşme olmadı ama arada kapılara tırmanıyor denge kuramıyor düşüyor
Çok sevindim çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…