• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 9+ ay oyuncak arıyorum

Açık ve net:
Fisher price ilk arabam.40 tl
Fisher price eğitici piyano. 90tl
Pilsan akülü pembe araba.90 tl
Masalcı kuzucuk. 40 tl
Oyuncak bebek arabası 10tl
Eğitici bilgisayar hiç açılmamış 30tl
Sallanan ayıcık krem rengi 130 tl... Tüm ürünler hemen hemen hiç kullanılmadı gibi.hiç bir üründe kırık mırık yoktur

Açık ve net:
Masalcı kuzucuk. 40 tl
Sallanan ayıcık krem rengi 130 tl... Tüm ürünler hemen hemen hiç kullanılmadı gibi.hiç bir üründe kırık mırık yoktur

resim koyabılır mısınız?

Açık ve net:
Masalcı kuzucuk. 40 tl

sevgiyumagi mesaj hakkım yok maalesef .özelden de yazamıyorum.bana gulbebegim@windowslive.com dan ulaşabilir misin?senden acil cevap bekliyorum.sağlıcakla kal ;)

Açık ve net:
Masalcı kuzucuk. 40 tl

ilk arabamı,oyuncak bebek arabsını ve eğitici bilgisayarı almak ıstıyorum.nasıl yapılıyor.daha once hıc burdan alısverıs yapmadım :( bılmıyorum o yuzden.nasıl odenıyor ?

Bende hayvan sesleri çıkaran ve değişik melodiler çalan bir oyuncak var düşünürseniz 15 tl ye satıyorum kızım için aldım fakar ilgisini çekmedi ve hayvan resimlerine basıp sesini dinlemeyide bilmediğinden oynamıyor yerine başka birşey almayı düşünüyorum.

iki tanede çok yumuşak ve temiz oyuncak ayı var yaklaşık 40 cm boylarında ikisi 20 tl

Son düzenleme:
Bende hayvan sesleri çıkaran ve değişik melodiler çalan bir oyuncak var düşünürseniz 15 tl ye satıyorum kızım için aldım fakar ilgisini çekmedi ve hayvan resimlerine basıp sesini dinlemeyide bilmediğinden oynamıyor yerine başka birşey almayı düşünüyorum.

foto koyabılır mısınız.bu arada karar versem bıle pazartesı veya bayramdan snra alabılırım

$IMAG0164.jpg $IMAG0165.jpg

Size bahsettiğim oyuncak bu yeni kızım oynamadığı için satıyorum
hayvanların üzerine basıldığında hepsinin kendine ait sesleri çalıyor
alttaki piyano tuşlarından değişik melodiler çalıyor
kenardaki yıldız tuşundanda değişik melodiler çalıyor
kenarında sağdada ışıkları yanıyor çalarken
15 tl almayı düşünürseniz özel mesaj atabilirsiniz.

Son düzenleme:
Back