- 28 Ocak 2008
- 2.109
- 735
Kıss valla doğru demişsin:))) Çok benziyo ona son halleri....
Tebrik ediyorum valla seni:)))vereliniortak
Bebeğim ben hatırlamadım ya kimdi o kız en yakın zamanda hatırlat mutlaka bana...:bbo:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa teşekkür ederiiimm :)
buru için bi araştıriiimde fotosunu koyiim kızınn çıkaramamaış o :)
çok yakışmış gerçekten canım. güle güle kullan :)
çok yakışmışş.bariz bir fark var..harikaaa olmuşsunuz...
ay bişey söyliyimmi ,ya tamam eskidende güzelmişsin ama bir burun bir insanı bu kadar mı değiştirir yahu ,sert bir mizacın varmış sevimli olmuşsun ,çok tatlı görünüyorsun ,ben çok beğendim ..
buucucuum kızın fotolarını buldum adı aylin kontente :)
yalnız faceden bile bakdım kısa saçlı halini bulamadım öyle daha çok benziosun çünkü napalım artık bunlarla idare et çarşmba günüde y.dökümünden bakarsın :)
gule gule kulan cok hos olmussun canimopuyorumnanaktan
canım çok değişmişsin ama küt daha çok yakışıyor bence saç olarak burnunda çok güzel olmuş eee sende güzelsin zaten daha ne olsun dime :) güle güle kullan :)
gerçekten inanılmaz bi değişimm olmuşş yaa. maşallah diyimmm:) çok güsel olmuş canım burnun,valla güzelliğin ortaya çıkmış iyice..yolda akrabalarının senin tanımaması normall yani :) :) böyle bi değişim karşısında napsınlarrr kiiiii =)
benimdu bugun 21.günüm umarım zaman geçtikce şişler iner bu durum cokda iç acıcı değil.
ama senin burnun sana cok yakışmış güle güle kullan.