Teşekkür ederim9 ayda istediğin netleri çok rahat elde edersin. En az 3 soru bankası bitir her ders için. Haftalık tekrarlarını yapmayı unutma. Başarılar
Hangi alandan sınava gireceksiniz?Mezunum. Ama kafaya çok taktım geçen sene konuları yetistiremeyince... Sabah 7 de kalkıp 8 de ders başı yapıyorum . 12 ye kadar ders çalışıyorum ama çok az soru çözüyorum .Mesela coğrafya çalışıyorum 30 soru çözüyorum konu bitince az mı? Gerçekten soru sayımı bir türlü arttiramiyorum . 12 den sonra 1 saat mola verip 3 e kadar çalışıyorum. Sabahları müthiş enerjili olup öğleden sonra mayışıyorum. Yetismeyecek , çok yavasmisim gibi geliyor... 9 ayda yks yetişir mi ?
Yetisir. Güzel bir program yapman lazım. Ama bu şekilde yaparsan çok fazla dayanamazsın. Sabah ezaniyla kalk. Çalışmaya basla. 23:00 a kadar çalış. Sonra yat dinlen. 9 ay bu tarz bir programla bunyen zayıflar. Bikarsin. Konu eksiğin varsa önce konularını tamamla. Sonra sözel dersleri komple tekrar ve soru çözerek ilerletirsin. Sadece soru çözmek yada sadece tekrar ile olmaz. Dengeli gitmelisin.Mezunum. Ama kafaya çok taktım geçen sene konuları yetistiremeyince... Sabah 7 de kalkıp 8 de ders başı yapıyorum . 12 ye kadar ders çalışıyorum ama çok az soru çözüyorum .Mesela coğrafya çalışıyorum 30 soru çözüyorum konu bitince az mı? Gerçekten soru sayımı bir türlü arttiramiyorum . 12 den sonra 1 saat mola verip 3 e kadar çalışıyorum. Sabahları müthiş enerjili olup öğleden sonra mayışıyorum. Yetismeyecek , çok yavasmisim gibi geliyor... 9 ayda yks yetişir mi ?
Ea 600. Sözel 250.Eğer alanınız sayısal değilse yetistirirsiniz. Günde 150-200 soru çözebilirseniz başlangıç için normal sonra artirirsiniz. Geçen sene kaç siralama yapmistiniz?
TmHangi alandan sınava gireceksiniz?
Bu arada yukarıda yazdığınız 600, 600k falan değil dimi? Düz 600?
600bin nokta koymuştum sonuna.. sözel de 250 binBu arada yukarıda yazdığınız 600, 600k falan değil dimi? Düz 600?
Bu konuları yetiştiremediğin halin mi? :) maşallahEa 600. Sözel 250.
Tm için bir şey diyemem ama sözelde 4-5 ay çalışıp ki lisede alanım sayısaldı 14k sıralama yapmıştım.600bin nokta koymuştum sonuna.. sözel de 250 bin
600k bu arada... yanlış yazmışım özür dilerimBu konuları yetiştiremediğin halin mi? :) maşallah
Allah söyletti diyelim600k bu arada... yanlış yazmışım özür dilerim
Ay inşallah ablaAllah söyletti diyelimbu sene k’sızı nasip olsun, başarılar
Sabah acayip soğuk oluyor ya bide afyonda yaşıyorum...Çok az çözüyormuşsunuz. Benim size önerim 7de değil de 4te kalkın. 8e kadar çalışın. 2 saat uyuyun sonra da 11den 15e kadar soru çözün çalıştığınız konulardan. Akşam 20.00 gibi de uyuyun. Eksik vitaminlerinizi alın. Daha verimli olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?