Kucuk kardesim habersiz geldi bildigin. Doktorlar 9 ay ultrasonda goremedi. Erken menapoz dendi bi suru ilac kullanildi. Doguma 10 gunu kala ogrendik aslinda hamile oldugunu cok sukur saglikli dogdu zehir gibi masallah
Bunu anlamayan doktor dolu işte düşünün. Bir doktorla da sınırlı kalmamışlardı o zaman. Ama maşallah ne düşük olmuş ne de her hangi bir sağlık sorunu. Büyüdü gitti keratasenin kardeş bu zıpırdan daha maharetliymiş, ultrasonda bile saklandığına göre
Bunu anlamayan doktor dolu işte düşünün. Bir doktorla da sınırlı kalmamışlardı o zaman. Ama maşallah ne düşük olmuş ne de her hangi bir sağlık sorunu. Büyüdü gitti kerata
Tuhaf evet zaten tuhaf olduğu için paylaştım gerçekten başımıza geldiği için. Ama komikte bi durum değil.Hic mi tekme falan atmadi hic mi hissetmemis anneniz cok tuhaf
Tuhaf evet zaten tuhaf olduğu için paylaştım gerçekten başımıza geldiği için. Ama komikte bi durum değil.
aynen iyi ki birşey olmamış yavrucağa, benle yaşıt ama anam gibi duruyor neredeyse yapı meselesi demek kiiyiki bebek haplardan olumsuz etkilenmemiş, sağlıklı doğmuş..? kadın da hiç 24 yaşında gibi değil, daha çok 40 gibi
bebeğede bak, naber noldu gibisinden poz vermiş
yanlız bu haberi BDV de arkadaşlar duymasın, "yoğun şekilde adet görüyorum acaba hamilemiyim"
hayır değilsin