9 ay hamile olduğunu anlamadı

Kucuk kardesim habersiz geldi bildigin. Doktorlar 9 ay ultrasonda goremedi. Erken menapoz dendi bi suru ilac kullanildi. Doguma 10 gunu kala ogrendik aslinda hamile oldugunu cok sukur saglikli dogdu zehir gibi masallah

senin kardeş bu zıpırdan daha maharetliymiş, ultrasonda bile saklandığına göre

senin kardeş bu zıpırdan daha maharetliymiş, ultrasonda bile saklandığına göre
Bunu anlamayan doktor dolu işte düşünün. Bir doktorla da sınırlı kalmamışlardı o zaman. Ama maşallah ne düşük olmuş ne de her hangi bir sağlık sorunu. Büyüdü gitti kerata

O kadar abartılı hamilelikleri gördük ki nasıl yani
Şimdi kendime soramadan edemiyorum eğer bu kadın hamilelik yaşadıysa bu çevremdekiler ne
İnsanlık olarak doğal olan bir süreci olanüstü mü yaşamayımı öğreniyoruz

Bunu anlamayan doktor dolu işte düşünün. Bir doktorla da sınırlı kalmamışlardı o zaman. Ama maşallah ne düşük olmuş ne de her hangi bir sağlık sorunu. Büyüdü gitti kerata

Hic mi tekme falan atmadi hic mi hissetmemis anneniz cok tuhaf

Hareketlerini hissetmemesi mumkun mu ? Benim canimi o kadar yakiyordu ki tekmeleri geceleri uykumdan uyaniyordum

Anasını nikahı artık ya.. biz yumurtlama günlerinden sonra komplexe bağlayıp hamile belirtileri yaşıyoruz .. kadindaki rahatlıya bak..
"Adet görüyorum hamile değilim" ..9 Ay sonra "..iyi yemek yemişim.." haydee buyur sonuc bu

tipini yerim senin
maşallah nasıl tatlı bir bebek

Silin bu haberi silin, bdvdekilere ulaşmadan silin

Çok başımız ağrır yoksa

Ayy maşallah ne de tatlı her şeye rağmen doğdum bakışı bu kesinlikle.
İyi ki ilaçlar bebeğe zarar vermemiş. Bebek doğunca ne şok olmuştur kadın ne olduğunu anlayamamıştır heralde.

Tuhaf evet zaten tuhaf olduğu için paylaştım gerçekten başımıza geldiği için. Ama komikte bi durum değil.

Bndr komik demedim hos bisey oldugu için guldum m ama siz direk polemige gircek gbi cevap vermissiniz neyse soruma cvb vermek zorunda deglsniz iyi gceler .

iyiki bebek haplardan olumsuz etkilenmemiş, sağlıklı doğmuş..? kadın da hiç 24 yaşında gibi değil, daha çok 40 gibi
aynen iyi ki birşey olmamış yavrucağa, benle yaşıt ama anam gibi duruyor neredeyse yapı meselesi demek ki
kimi olduğundan genç kimi olduğundan çok yaşlı gösterir

bebeğede bak, naber noldu gibisinden poz vermiş

yanlız bu haberi BDV de arkadaşlar duymasın, "yoğun şekilde adet görüyorum acaba hamilemiyim"

hayır değilsin

Ben bile "Aaaa, nasil olur? Acaba bende mi bir test yapsam" diye düsünmedim degil

bu haberden etkilenmisim ruyamda 9 aylik hamileydim ama ben adet oluyorum duzenli ama ben korkarim doguramam demek ki kilo veremememin sebebi buymus diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…