nınım otokoltuğu.com da istediğin tarz bilgiler var yani kaç aylık iken hangi yön gibi bir bak istersen
arkadaşım gerçi bu sefer çok para vermek istemiyorum demişsin ama pirayehira arkadaşın yazdıklaarı çok doğru isofixli araba koltuğu gibi bahsettiği maxi cossinin modeli.ben de chicco nun proxima modelini alıcam diye gittim ama orda karşılaştırma yapınca başka koltuklarla hiç beğenmedim güvenli gelmedi bana
chicconun key 1 diye bir modeli vardı onunla maxi cosi priori arasında kaldık maxi cosininki daha güvenli geldiği için onu aldık, chicconun kemerinde boşluk kalıyo gibi geldi bize
bizimki bu sağ alttaki gri yeri çekerek kemeri sıkıştıryosun boşluk kalmıyor
koltuğu bebeğin yüzü arkaya gelecek şekildede takabiliyosun
canım fiyatı çok iyi hepsiburada 498 tl.arkadaşlar ben de comfort trimax aldım kasası,koltuğa bağlanması ve sabitliği süper. adac testlerine girdim ve almanca çeviri bile yaptırdımzemuszemuschicco key1 modelinden çok iyi derecelendirme almış ayrıca alman markası alman malları hep kalitelidir zaten. fiyatıda haşim işcan geçidinde peşin 250 ye bırakıyorlar. kızım içinde hemen uyudu tek sorun baş yastığının olmaması onu da sun shine aldık e bebekten. bu arada 9-18 ve arkası çıkıp 18-36 kg ye kadar kullanılabiliyor. allah koltuğu sınama durumu vermesin ama güzel bişey
bakayım canım. aslında en iyisi senin yaptığın gibi görerek almak. hem peşin para verince indirim yaparlar.pikolata "e bebek"e bak istersen orda daha uygun. kaza görüntülerini hangi siteden buldun yazarsan sevinirim
gidip bakayım birara bu koltuğa da vaveylacım.moovy marka aldık..hepsi burada com dan..gayet kullanışlı ve emniyetli..fiyat 160 tl idi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?