• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 9-25kg yada 9-36kg oto koltuğu tavsiyeleriniz

aysun444

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
1.547
21
116
Çorum
arkadaşlar oto koltuğu almak istiyorum. Fiyatı uygun, memnun kalabileceğimiz, tavsiye edeceğiniz bir ürün varmı. Bebeğim şuan 10 aylık. En çokta bebeğimle birlikte dışarı çıkamamaktan dolayı istiyorum. Bebeği kucağına alacak kimse olmayınca dışarda da bi işim olursa arabayla çıkamıyorum.
Var mı tavsiyeleriniz.
Pahalı bir ürün almak istemiyorum artık. mama sandalyesi alırken gittin tavsiye edilen pahalı bir ürün aldım. bebek arabası alırken yine tavsiye edilen pahalı bir ürün aldım sığamıyo bebeğimdi içine(kilo dan değil mal küçük)
Mama robotu aldım yine pahalı olanından. halbuki diğerlerinden bu ürünlerin pek bir farkı yokmuş.
Bu defa pahalı iyidir demiycem işimi gören bişey alıcam ınşallah. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Kraft omega aldım ben.
Hatta römer almaya gitmiştim. Son anda fikir değiştirip kraft aldım.Gayet memnunum.

ben de chicco nun proxima modelini alıcam diye gittim ama orda karşılaştırma yapınca başka koltuklarla hiç beğenmedim güvenli gelmedi bana

chicconun key 1 diye bir modeli vardı onunla maxi cosi priori arasında kaldık maxi cosininki daha güvenli geldiği için onu aldık, chicconun kemerinde boşluk kalıyo gibi geldi bize

bizimki bu sağ alttaki gri yeri çekerek kemeri sıkıştıryosun boşluk kalmıyor
koltuğu bebeğin yüzü arkaya gelecek şekildede takabiliyosun

arkadaşlar kullandığınız koltukların yatma oturma gibi kademeleri nasıl?ben mağazada bazı modellere baktım yatma dinlenme gibi pozisyonlar arasında büyük farklar göremedim. bu özellik araba üzerindeyken ne derece önemli ve kullanışlı oluyor?marka tavsiyelerinizi yazarsanız çok süper olurzemuszemus

bende yükselen koltuk almayı düşünüyorum...
çünkü seyir halindeyken oğlum dışarıyı seyretsin sıkıntı yaratmasın..
ama hangi markanın var bilmiyorum...
galiba maxi cosi nin var... ama raştıracağım..
bizimkide 13 kiloya kadar..

Birde bu bebek koltukları ters konuyor ya bebek arkaya bakıyor..
kaç aylık yada kaç kilo olduğunda öne doğru çevireceğiz koltuğu ????????????????????
bu konuda bilgisi olan varsa yazabilrimi acaba...

daha kullanmadık
ama kiddy comfort pro aldık
maxi cosi düşünüyorduk fakat testlerde başarılı çıkmamış en iyi sonuçları kiddy'ler almış
bizde onu aldık kızım 1 yaşına girecek yakında ozaman kullanmaya başlıcaz şimdilik anakucağında idare ediyoruz fakat taşıması artık çok zorlaştı
türkiyede fiyatları biraz yüksek sanırım ben yurtdışından getirdim ve gayet uygun fiyata aldım

ben de chicco nun proxima modelini alıcam diye gittim ama orda karşılaştırma yapınca başka koltuklarla hiç beğenmedim güvenli gelmedi bana

chicconun key 1 diye bir modeli vardı onunla maxi cosi priori arasında kaldık maxi cosininki daha güvenli geldiği için onu aldık, chicconun kemerinde boşluk kalıyo gibi geldi bize

bizimki bu sağ alttaki gri yeri çekerek kemeri sıkıştıryosun boşluk kalmıyor
koltuğu bebeğin yüzü arkaya gelecek şekildede takabiliyosun
arkadaşım gerçi bu sefer çok para vermek istemiyorum demişsin ama pirayehira arkadaşın yazdıklaarı çok doğru isofixli araba koltuğu gibi bahsettiği maxi cossinin modeli.
bugün baktık daha adam monte etti bunu çok süper oturuyor. ben de bu sefer ucuz olsun diyordum ama güvenlik çok önemli.

bebekela evet cnm kademelerin arsında çokta fark yok ama ama en dik pozisyondayken bile çok rahat uyuyor benim kızım sorun olmuyor yani...

pikolatacım evet cnm isofixli gibi,bizde isofixlisini alsakmı diye düşündük ama satıcı aslında isfixlilerin daha büyük çocuklar için üretildiğini ama artık 9-18 kg olan koltuklara bile yaptıklarını söyledi...

moovy marka aldık..hepsi burada com dan..gayet kullanışlı ve emniyetli..fiyat 160 tl idi..

arkadaşlar ben de comfort trimax aldım kasası,koltuğa bağlanması ve sabitliği süper. adac testlerine girdim ve almanca çeviri bile yaptırdımzemuszemuschicco key1 modelinden çok iyi derecelendirme almış ayrıca alman markası alman malları hep kalitelidir zaten. fiyatıda haşim işcan geçidinde peşin 250 ye bırakıyorlar. kızım içinde hemen uyudu tek sorun baş yastığının olmaması onu da sun shine aldık e bebekten. bu arada 9-18 ve arkası çıkıp 18-36 kg ye kadar kullanılabiliyor. allah koltuğu sınama durumu vermesin ama güzel bişey

arkadaşlar ben de comfort trimax aldım kasası,koltuğa bağlanması ve sabitliği süper. adac testlerine girdim ve almanca çeviri bile yaptırdımzemuszemuschicco key1 modelinden çok iyi derecelendirme almış ayrıca alman markası alman malları hep kalitelidir zaten. fiyatıda haşim işcan geçidinde peşin 250 ye bırakıyorlar. kızım içinde hemen uyudu tek sorun baş yastığının olmaması onu da sun shine aldık e bebekten. bu arada 9-18 ve arkası çıkıp 18-36 kg ye kadar kullanılabiliyor. allah koltuğu sınama durumu vermesin ama güzel bişey
canım fiyatı çok iyi hepsiburada 498 tl.
acaba izmirde de bu fiyata bulunur mu ki.
senin mesajından sonra kaza testi görüntülerini buldum izledim.
bir şey olmadı koltuğa

pikolata "e bebek"e bak istersen orda daha uygun. kaza görüntülerini hangi siteden buldun yazarsan sevinirim
bakayım canım. aslında en iyisi senin yaptığın gibi görerek almak. hem peşin para verince indirim yaparlar.
kaza testi görüntüsünü youtube tan buldum. aldığınız oto koltuğunun adını ve modelini yazıp aratırsan çıkıyor.

kızlar ayrıca Renolux 360 oto koltuğu hepsiburada da %65 indirimli. fakat which.co.uk adlı bir sitede kaza testi var. oto koltuğu yerinden çıkıp ters dönüyor. onu görünce özelliklerini bile okumaktan vazgeçtim. isterseniz sizde bu siteden aratıp videoyu izleyin.
bilginize.

pilsanın ürünleri uygun kendı sıtesınde değil ama alısveriş magazasında gordum 18 kıloya kadar 100 ytl dı

Benim kızımda 9 mayısta 1 yaşını bitiriyor artık oto koltuğuna sığmıyor bu haftasonu alıcaz internetten araştırdım isofixli bir koltuk alıcaz maxi cosi, britax-römer arasında kaldık ama chiccoyada bakıcaz arabamızda chicco memnunuz. Siz bunlardan kullandınız mı ya çok kararsız kaldım. arabasını alırken de çok kararsız kalarak almıştım.

Back