Canım benim güzel Günler'de giydir dün çıkaracaktım paketin hazırda kayınvalidem elinde bir Sürü kışlıkla bize gelince bütün günüm biber domatesle geçti:)bugün göndericem inşallah kargo benden:)Bnm adim gecmis o zmn bende yorum yapayim ürünlerimiz aynen resimde goruldugu gibi geldi sadece kirmizi sweat yerine beyaz lacos gondermis arkadasim sebebi ise kirmizi sweatte tuylenme olmus onu göndermek istemedigi icin baska koymus yanindada 2 tane tsort hediye etmis birde ufak bir karisikla bi tanede pantalon koymus sagolsun onuda hediye etti bu arada ayakkabilarimizida sabirsizlikla beklemedeyim onlarida kargoya koymaya unutunca arkadasim yeni bir kargo icin beklemeye basladim
Sagol cnm beklemedeyimCanım benim güzel Günler'de giydir dün çıkaracaktım paketin hazırda kayınvalidem elinde bir Sürü kışlıkla bize gelince bütün günüm biber domatesle geçti:)bugün göndericem inşallah kargo benden:)
Canım gönderdim ama bizim küçük çok ağladığı için takip no alamadım ama numaralarımızı bıraktım bir sıkıntı olmaz ama olur ise haberleşelimSagol cnm beklemedeyim
bu arada ayakkabıda gelince beyaz lacoste siyah pantolonla birlikte bi foto bekliyorummm:)Sagol cnm beklemedeyim
Atatim cnm onlarin ikiside bize biraz buyuk geliyor biz miyaturuz biraz ama pant buyuk olsada giydirdim dayanamdimBu a
bu arada ayakkabıda gelince beyaz lacoste siyah pantolonla birlikte bi foto bekliyorummm:)
Hahaha çok güldüm ya 80 Lerde kullanılmış tayt öylemi modayı takip etmediğiniz çok belli oluyor siz sadece oyuncak almışsınız giysi almamşsınız oyuncaklar giysi Arasında bir fark var heralde dimi ben sizin kadar saygısız olmadığım için burda daha fazla konuşup sizi burda konuşamayacak hale getirmek istemem oyüzden bu işi bitirelim bir daha da görüşmeyelim artık sayfama yazmayın sayfamDa sizin yazınızı görmek istemiyorum kimden ne alıyorsanız ALIN size satmıyorum ürün neymiş kargoyu göndermeyelim boşuna :))madem gönlünüz yok göndermeye laf kalabalığı yapmayın yok zaten artık Gönderin neyse daha fazla rencide etmek istemem bu arada ablanızın dilini kedimi yedi:)) kendi cevap verebilir siz artık haddinizi aşmayın Uğur'lar olsun benden uzak olunBiz deFdmbrk pureblue Zeymer1980 den alış veriş yaptık ama tertemiz sanki kullanılmamış gibiydi yanı ama bazen olmuyor şanssız oluyor insan.yanı ödeme yaptıktan sonra 1haftadan fazla zaman göndermediniz zaten 1gun daha bekleyip anlamına msji girmesini bekleyebilirdiniz.ayrıca badi carters degil tayt da hm falan değil badi de tayt da tuylenmis ve tayt 80lerde moda olan orgu tayt rica ederim..2ay bekleme sebebinin aldığı ürünlerinin toplam fiyatını sorduğunda sitedeki fiyatlardan 35lira fazla soylemissiniz fiyatı ben de korktum almadim dedi.yukarıdaki arkadaşlara sorarsanız ben anlastigim gün 1saat icinde yatırdim parayi.aynı ilgiyi satıcıdan da beklerim.kafaniza gore urun cikarip kafaniza gore modası geçmiş orgu bir tayt ve tuylenmis bir badi eklemek olmaz ayıptır günahtır.neyse ben artık muhattap olmam aranızda halledersiniz
Canımm saol Rabbim evlatlarımızı Gül'e Gül'e büyütmek nasip etsin herzaman Görüşmek dileğiyleasaga arkadaşımdan ben de defaatle alışveriş yaptım
Kendisi sözüne sadık birisidir
Eger gecikme olmuşsa (ki tüm konuyu okuyamadim) makul bir sebebi vardır
Hepimiz bebek sahibiyim
Hayatın onlarla ne kadar zor olduğunu biliyoruz, biraz insaflı yaklaşım gecikme ya da hatalara
Hele ki her türlü telafisi ni yapmaya hazırda karşı taraf
Asaga kardeşinden ben hep memnun kaldım, eminim diğer arkadaşlarda öyle olmuştur.
Daha da alışverişimizin devamı gelecek ins :)
Teskerler canim.gule gule kullan bebegin saglikla giysin .Biz deFdmbrk pureblue Zeymer1980 den alış veriş yaptık ama tertemiz sanki kullanılmamış gibiydi yanı ama bazen olmuyor şanssız oluyor insan.yanı ödeme yaptıktan sonra 1haftadan fazla zaman göndermediniz zaten 1gun daha bekleyip anlamına msji girmesini bekleyebilirdiniz.ayrıca badi carters degil tayt da hm falan değil badi de tayt da tuylenmis ve tayt 80lerde moda olan orgu tayt rica ederim..2ay bekleme sebebinin aldığı ürünlerinin toplam fiyatını sorduğunda sitedeki fiyatlardan 35lira fazla soylemissiniz fiyatı ben de korktum almadim dedi.yukarıdaki arkadaşlara sorarsanız ben anlastigim gün 1saat icinde yatırdim parayi.aynı ilgiyi satıcıdan da beklerim.kafaniza gore urun cikarip kafaniza gore modası geçmiş orgu bir tayt ve tuylenmis bir badi eklemek olmaz ayıptır günahtır.neyse ben artık muhattap olmam aranızda halledersiniz
Merhaba bordo GAP 30 gri Zara 10 tl diğerleri satıldı:)Bordo gap sweat
Gri Ny sweat
Kamuflaj eşofman altı
Beyaz adidas samoa fiyat lütfen
Gri sweat 12-18 ay olması Lazım içi polarlı kot duruyor fakat kalıbı küçük 6 aydan itibaren giydirebilirisniz bebeğiniz ne kadarlıkGri sweatin bedeni nedir ilanda bulamadım