Bebek İkinci El 9-12 ay erkek bebek marka kışlıklar ve herşey'

Canım bordo Chicco Işık yansımış ondan öyle çıkmış daha mat eskime gibibir rengi var ama aldığımdada öyleydi solma değil genelde Gölgede çekerim ama o öyle olmuş diğerleri göründüğü gibi isterseniz yine çekerim

Mrh ayakkabilarin kullanim durumlari nedir ayrica takas düşünürmusunuz
Sizin sorduğunuz 21 numara ayakkabılar sanırım çok iyi durumdalar bizim favorimiz di ikiside çok sevdik ama çok ayakkabımız var az kullanıldı daha Sırada çok ama kullanıyoruz şimdilik :)

Ayakkabılar satıldı mı
Satılmadıysa fiyat alabilir miyim?

Canım satıcı ben degilim asaga satıcı ve konunun sahibi :)
tinimini_hnm satıcı urunu bıze gonderecektı anlasmıstık odemesını yaptıgımız urunlerın yanında onu da gonderecektı soz vermıstı ama sız sorduktan sonra bızımle ıletısıme gecıp o 6 ay urunuymus sıteye ayını yanlıs yazmısım dıye ılettı.bana pek ınandırıcı gelmedı o yuzden sana sordum merak ettım

Siz
size gönderdiğim ürünleri geri Gönderin lütfen para iadenizi Yapıcam hemen!

Nasıl bir Satıcı olduğumu 225 tllik alışveriş yapan erdemin-annesine sorunuz gönderdiğim ürünlernasıl ve nasıl bir satıcıyım!buraya birsey yazmadan önce benimle iletişime geçin ben kimsenin Hakkı'na girecek biri Değilim çünkü

Ay
ayrıca sorduğunuz kişiye satış yapmadım!

Ay

ayrıca sorduğunuz kişiye satış yapmadım!
40 taklayla ürün alıyorsunuz hata bende size sattığım için sizden ürünlerimi geri istiyorum pantolonda incelediyseniz satılmamış siteye bakıp okursanız anlarsınız ben haliyle bazı şeyleri gözden kaçırıyorum 2 çocuk olunca ama size ürün sattığım için çok pişmanım ve Kardeşiniz @beyza006 yı sitede üstüne gitmeyin diye savunduğum için daha çok pişmanım

tinimini_hnm isminizi bilmiyorum sizinle muhattap Değilim ürünleri Kardeşiniz B beyzaa006 için aldınız onunla da zaten iletişimdeyim yarın bu işi halledin
asaga hanım kusura bakmayın ama ben burdan bır suru kişiden alış veriş yaptım böyle bir şeyle karşılaşmadım.çok ama çok ayıp etmişsiniz.sizin anlaşmanız gap sweet,zara sweet,kot,siyah hırka iken siz kafanıza göre ürün göndermişsiniz.sadece gap hırka(ki tüylenmiş), zara hırka yı gönderip digerlerinin yerine tayt ve panduf koymuşsunuz.ustelık bu durumdan ablamın haberi yokkk!!!onun tayta ya da pandufa ihtiyacı oldugunu nerden biliyorsunuz.ben resimlerini çekip gönderdim ablama ve ne kadar üzüldü sizin haberiniz var mı?resmen kızı enayi yerine koymuşsunuz.bir tek zara hırka kullanılabilir durumda onun için de magazadaki zara hırkanın sıfırından daha fazla fiyat odemıs olduk kargo ucretı ıle bırlıkte.neden kafanıza gore urun cıkardınız?ablam bugun akşam tatilden dönmüş oluyor zaten aranızda halledersınız ama bu durum bana yapılsa anında ıade ederdım çünkü çok ayıp oldu.ablamla ıletısıme gecıp halledın bu durum hıç etik olmadı üzgünüm

bir de bin takla ne demek bunu açıklar mısınız lütfen.bu cumleyı ablama gonderdım ben ondan ındırım bıle ıstemedım watshapp tan cnm şunlar şunlar olsun dedim o da bir urunu hediye vermeyı teklıf ettı dedi.bin takla ne demek biz maymun muyuz?

muhetemelen siyah hırka ve kotu başkası almak ıstedı, ablamla da samımı oldugunuz ıcın bır sey demez bana deyıp onu katakulleye getırdınız çok uzgunum ama kafanıza gore urun cıkarıp kafanıza gore ekleyemezsınız ustelık bızım bundan haberımız yok yerıne koydugunuz urunlerın resmını bıle gormemıs kız yazık ya olmaz ama

Olaydan haberin yok ANCA konuşuyorsun ablana 2 ay ayırdım ürünleri 2 ay beklettim bana kotu almıcam başka biyerden aldım kot onun yerine 10 liralık ürün alıyım dedi hırka tabiki tüylenir bende onu. Yerine 10 liraya 3 Parça ürün koydum Tshirt vs gösterdim ablan yazmadı bende paket artık çıksın elimden diye onları koydum ki onlar GAP'ın taytı harika bir patik bunu. Bike sadece 10 tlye satardım ve carters Tshirt .yani 10 lira etmezdi asla kırmızı GAP kullanıldı ama onda asla sıkıntı olacak birsey yoktu siz Gönderin ben onu Başkasına gönderdiğimde bide o yorum yapsın sizinle uğraşamam ben Zara hırkayı 10 tlden yolladım 5 tlye gönderdim size kargoyu iade edin paranızı göndericem yoksa ben daha fazla konuşcam bence kendinizi sıkıntıya sokmayın daha fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…