Canım bordo Chicco Işık yansımış ondan öyle çıkmış daha mat eskime gibibir rengi var ama aldığımdada öyleydi solma değil genelde Gölgede çekerim ama o öyle olmuş diğerleri göründüğü gibi isterseniz yine çekerimKırmızı mont 20tl
Siyah kapşonlu 15tl
Chicco hırka 10tl
Kargo 5,5
Yani toplamda size ödeyecegim tutar 45tl
Ürünlerin renginde solma falan varmı resimde pek belli olmuyor eskiymiş gibi görünmesini istemiyorum çünkü
Birde hırka kaç aylık?
Canım takas düşünmüyorum koyduğum ayakkabılar hep çok iyi durumdadır eskimiş ayakkabı koymuyorum zaten 25 numara yazlık ayakkabımız sevgili enabeye satılmıştırmrh bende.bisey sormustum
Sizin sorduğunuz 21 numara ayakkabılar sanırım çok iyi durumdalar bizim favorimiz di ikiside çok sevdik ama çok ayakkabımız var az kullanıldı daha Sırada çok ama kullanıyoruz şimdilik :)Mrh ayakkabilarin kullanim durumlari nedir ayrica takas düşünürmusunuz
Canım varda oğlan ilgileniyo şu ara satıştan kaldırmıştım oyüzden satmak için çıkarınca bırakmadı:)almak mı istiyodunCnm sende elifun ilk kelimeleri varmiydi
Evet fiyat neydiCanım varda oğlan ilgileniyo şu ara satıştan kaldırmıştım oyüzden satmak için çıkarınca bırakmadı:)almak mı istiyodun
Kırmızı mont 20tl
Siyah kapşonlu 15tl
Chicco hırka 10tl
Kargo 5,5
Yani toplamda size ödeyecegim tutar 45tl
Ürünlerin renginde solma falan varmı resimde pek belli olmuyor eskiymiş gibi görünmesini istemiyorum çünkü
Birde hırka kaç aylık?
Canım satıcı ben degilimtinimini_hnm lacivert hırkanın bedenı kaç?
Canım satıcı ben degilimasaga satıcı ve konunun sahibi :)
size gönderdiğim ürünleri geri Gönderin lütfen para iadenizi Yapıcam hemen!tinimini_hnm satıcı urunu bıze gonderecektı anlasmıstık odemesını yaptıgımız urunlerın yanında onu da gonderecektı soz vermıstı ama sız sorduktan sonra bızımle ıletısıme gecıp o 6 ay urunuymus sıteye ayını yanlıs yazmısım dıye ılettı.bana pek ınandırıcı gelmedı o yuzden sana sordum merak ettım
ayrıca sorduğunuz kişiye satış yapmadım!tinimini_hnm satıcı urunu bıze gonderecektı anlasmıstık odemesını yaptıgımız urunlerın yanında onu da gonderecektı soz vermıstı ama sız sorduktan sonra bızımle ıletısıme gecıp o 6 ay urunuymus sıteye ayını yanlıs yazmısım dıye ılettı.bana pek ınandırıcı gelmedı o yuzden sana sordum merak ettım
40 taklayla ürün alıyorsunuz hata bende size sattığım için sizden ürünlerimi geri istiyorum pantolonda incelediyseniz satılmamış siteye bakıp okursanız anlarsınız ben haliyle bazı şeyleri gözden kaçırıyorum 2 çocuk olunca ama size ürün sattığım için çok pişmanım ve Kardeşiniz @beyza006 yı sitede üstüne gitmeyin diye savunduğum için daha çok pişmanımAy
ayrıca sorduğunuz kişiye satış yapmadım!
asaga hanım kusura bakmayın ama ben burdan bır suru kişiden alış veriş yaptım böyle bir şeyle karşılaşmadım.çok ama çok ayıp etmişsiniz.sizin anlaşmanız gap sweet,zara sweet,kot,siyah hırka iken siz kafanıza göre ürün göndermişsiniz.sadece gap hırka(ki tüylenmiş), zara hırka yı gönderip digerlerinin yerine tayt ve panduf koymuşsunuz.ustelık bu durumdan ablamın haberi yokkk!!!onun tayta ya da pandufa ihtiyacı oldugunu nerden biliyorsunuz.ben resimlerini çekip gönderdim ablama ve ne kadar üzüldü sizin haberiniz var mı?resmen kızı enayi yerine koymuşsunuz.bir tek zara hırka kullanılabilir durumda onun için de magazadaki zara hırkanın sıfırından daha fazla fiyat odemıs olduk kargo ucretı ıle bırlıkte.neden kafanıza gore urun cıkardınız?ablam bugun akşam tatilden dönmüş oluyor zaten aranızda halledersınız ama bu durum bana yapılsa anında ıade ederdım çünkü çok ayıp oldu.ablamla ıletısıme gecıp halledın bu durum hıç etik olmadı üzgünümtinimini_hnm isminizi bilmiyorum sizinle muhattap Değilim ürünleri Kardeşiniz B beyzaa006 için aldınız onunla da zaten iletişimdeyim yarın bu işi halledin
bir de bin takla ne demek bunu açıklar mısınız lütfen.bu cumleyı ablama gonderdım ben ondan ındırım bıle ıstemedım watshapp tan cnm şunlar şunlar olsun dedim o da bir urunu hediye vermeyı teklıf ettı dedi.bin takla ne demek biz maymun muyuz?asaga hanım kusura bakmayın ama ben burdan bır suru kişiden alış veriş yaptım böyle bir şeyle karşılaşmadım.çok ama çok ayıp etmişsiniz.sizin anlaşmanız gap sweet,zara sweet,kot,siyah hırka iken siz kafanıza göre ürün göndermişsiniz.sadece gap hırka(ki tüylenmiş), zara hırka yı gönderip digerlerinin yerine tayt ve panduf koymuşsunuz.ustelık bu durumdan ablamın haberi yokkk!!!onun tayta ya da pandufa ihtiyacı oldugunu nerden biliyorsunuz.ben resimlerini çekip gönderdim ablama ve ne kadar üzüldü sizin haberiniz var mı?resmen kızı enayi yerine koymuşsunuz.bir tek zara hırka kullanılabilir durumda onun için de magazadaki zara hırkanın sıfırından daha fazla fiyat odemıs olduk kargo ucretı ıle bırlıkte.neden kafanıza gore urun cıkardınız?ablam bugun akşam tatilden dönmüş oluyor zaten aranızda halledersınız ama bu durum bana yapılsa anında ıade ederdım çünkü çok ayıp oldu.ablamla ıletısıme gecıp halledın bu durum hıç etik olmadı üzgünüm
muhetemelen siyah hırka ve kotu başkası almak ıstedı, ablamla da samımı oldugunuz ıcın bır sey demez bana deyıp onu katakulleye getırdınız çok uzgunum ama kafanıza gore urun cıkarıp kafanıza gore ekleyemezsınız ustelık bızım bundan haberımız yok yerıne koydugunuz urunlerın resmını bıle gormemıs kız yazık ya olmaz amabir de bin takla ne demek bunu açıklar mısınız lütfen.bu cumleyı ablama gonderdım ben ondan ındırım bıle ıstemedım watshapp tan cnm şunlar şunlar olsun dedim o da bir urunu hediye vermeyı teklıf ettı dedi.bin takla ne demek biz maymun muyuz?