Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GüncellTemiz ve az kullanılmıştır hepsi lcw
Merhaba canım toplu olarakmı yada hangilerinş beğendin sen canımmrhaba fiyatlar ndir acaba*
9-12 ve 12 18 aylar canım karısık bilgin olsunToplu ne kadar canim
9-12-12-18 aylar karısık canım bilginiz olsunen sondaki mavi pijama takımı ve panduflar harç hepsi içi bir fiyat istiyorum lütfen
Canım mavi pantalon gri çizgili kazak ve grili takım hiç giyilmedi denefim çocuğuma olmadı yıkayıp kaldırdım pantolon ve takım 13er lira kazak için onlira düşündüm bu üçü 36 lira ediyor diğer kalanların tanesi bes liraya dahi gelmiyor yani buyüzden toplam 60 lira düşünüyorum sana uygun mu bilemiyorum canım istersen bunlardan birini çıkarabilirizen sondaki mavi pijama takımı ve panduflar harç hepsi içi bir fiyat istiyorum lütfen
9-12 ve 12 18 aylar canım karısık bilgin olsun
canım acıklamalı bi cevap yazdım aldınmı bilmiyorum istersen çıkarabiliriz içindenToplu ne kadar canim
Siz fiyat olarak ne düşünüyorsunuz9-12-12-18 aylar karısık canım bilginiz olsun
Canım fiyat olarak sen ne düşünüyorsun9-12 ve 12 18 aylar canım karısık bilgin olsun
Toplu ne kadar canim
canım acıklamalı bi cevap yazdım aldınmı bilmiyorum istersen çıkarabiliriz içinden