Face'te bir arkadaşıma anlatmıştım dur yollayayım mal Şüca'yı
Yalnız aşkım telefondan yazdım akşam hızlı hızlı.
Yazım yanlışları falan sürüyle var sen anlarsın düzeltmedim kusura bakma emi
Bak simdi biz sedayla disari ciktik ve yolda bununla karsilastik.... selamlastik ama soktayim eve geldim beni aradi ben de seni aryacaktim dedi bak karsilasicaz dedim ben dedi.... dedi alti bucukta otobusle gidiyorum ben erkenden gelmistik ama bulusup aglarsak gidemeem cok kotu olurum dedi.Birazdan otogara gidicez sen de dukkaniniza git otobusle gecerken bir daha goreyim dedi.. ben de otogarin icinse bekledim otogarin Disindan ici gorinmuyor ama icteki disariyi goruyir. Icine oturdum basladin beklemey
On dakika sonra telasli telaali gitti otobusun bagajina esyalaru yerlestirdi babasiyla falan... guldu falan... ben izledim yanina gidenedin
O beni gormedi.
Ben izliyorum ama ellerin titriyor ayaktayim gorebilmek icin bir o yana bir bu yana gidiyorun millet de oturuyor... aglayacak gibi oldum iki damla yas akti sonra ciktin eve kostun iki dakika sonra suca aradi
Dedi nerdesin evdeyim dedim
Aaa gelmeyecek misin dedi... ben de geldin gittim dedim o da anlamadim dedi
Ben de aglayarak anlattin gelmemi izlememi...
O da dedi erkek adam aglanaz lutfeb yapma bana babamin yaninda dedi fena oluyorum dedi
Tamam sucam hadi sag salim git seni cook seviyorun cok bekliyorum dedim..
O da gorusecegiz biliyorsub degil mi dedi... biz hep beraberiz zaten dedimm
Ay damlaa dedi.... aksam arayacagin seni seviyorum dedi kapadi.
Akşam da aradım ben onu.. o da geri döndü işte..(gece 1de)
Dedi ki daha yoldayım sen şimdi hemen uyu kendini harap etme..
Sabah 7de falan orda olurum sonra da uyurum o zamana kadar yaramıza ilaç bir şeyler söyleyemem dedi..
Sen uyu inşallah yarın konuşuruz dedi..
Tabii ben uyuyamadım gece 4e kadar annemle oturduk dertleştik sonra annem yatmaya gitti ben 6ya kadar oturdum...
5 gibi de Şüca'ma şunları yazmıştım :
Uyuyamıyorum tabii ki.
Yeni yaşantımız hayırlı olsun.
Senden ve sevgimdem eminim. Size güvenim tam.
Seni engeller çoğaldıkça daha çok seviyorum.
Sana daha sıkı sarılmayı öğreniyorum.
Seni hep sol boynumda hissedeceğim aşkım, bana hep o yakınlıkta olacaksın.
Seni kelimelere dökemiyorum için çok acıyor.
Biliyorum yine kavgalar edeceğiz ama sen ne olur her seferinde bir adım at aşkım, ben sana koşacağım.
Seni şimdiden çok özledim ne yapacağımı inan bilmiyorum.
Bugün senin otobüse binmeni izledim, burdan benim yanıbaşımdan gitmeni.
Çok üzgünüm, seni çok seviyorum lüütfen beni bırakma. Sakın ha kalben ayrı düşmeyelim..