Selam kızlar :)
Dünkü fizik sınavım iyi sayılır emin olmadığım sorular var ama tam puan alacağımdan emin olduğum sorular da çok var.Bilmiyorum onu.
Bugün tarih sınavına girdim o da korktuğum gibi değildi. Dün gece yarısına kadar çalıştım en son dayanamayıp yattım sabah da normalden 1 saat erken kalkıp çalışamadığım kısımları çalıştım. Bunda da yanlışlarım var ama doğruluğundan emin olduğum sorular da var. Bilmiyorum hayırlısı.
Yarın geometri sınavı var.
Dua edin..
Bedenim burada olabilir ama ruhum çoook uzaklarda.
Off of...
Matematikten 40 aldım biliyor musunuz?
Geometrim de 00.
Diğerleri açıklanmadı ama o civardadırlar..
Ve bugün olduğum sınavlar da BERBATTI.
Sagol kuzum amin
nasılsın canım ?
Yorgunum birazcik da rahatsizim ama iyiyim canim sen nasilsin?
hayırdır canım hasta filan mısın ? :26:
bende okulda nöbetçiydim bugün yorgunum o yüzden.
Aksam sıkı giyinmeme ragmen cok usuyordum atesim vardi sanirim birazcik ama gecti simdi daha iyiyim oluyor boyle arada
Nobetciyken bol bol test cozulur kac test cozdun soyle bakayim
çok geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine.
ne testi kız doğru düzgün oturamadım bile.
bütün imza günleri sanki bugünü buldu.
onun dışında birkaç dersi boş olan hoca vardı (tam bizim kafadan olan ) sohbettik ettik.
Sagol canim.
Saka yapiyorum ya bir mudur cagirir bir hocalar cagirir nobetcilik zordur ama bir o kadar da eglencelidir aslinda
Neyse kuzum benim uyumam lazim sabah bes bucukta kalktim ben ders caliscam diye gunduz de cok yoruldum zaten gozlerim yaniyor en iyisi uyumak. İyi geceler kendine iyi bak
Nabersiniz ballar
Geometri sınavım iyi geçti her şeyi yaptım yarın da dil anlatım var
kızlar edebiyattan 98 almışım.
inkılapta test olduğu için pek emin değildim de orta kıvam diyorum.
ingilizce çalıştım azıcık . hiç çalışasımda yok ki .
Ooo 98 mii tebrik ederimmmm
Alirsin sen digerlerinden de ben eminim.
Dil anlatim konularina baktim soyle bi de kolay gibi o yuzden calisasim gelmedi pek sadece defteri okuyorum
teşekkürler balım.
biliyorsan şöyle bir tekrar etsen yeter ki
Aynen oyle yapicam herhalde
9.sınıfın dil ve anlatımı kolaydı .pek ezber yoktu dil bilgisi fazlaydı diye hatırlıyorum.
Temel seyler var ya gecen seneden bildigimiz.
Cumlenin ogeleri, eylemsiler, cumlede anlam iliskileri falan var o tarz konular
Ben tam tarihini bilmiyorum ama bu hafta var ondan sonraki hafta da full var. sonraki hafta 2. yazililar basliyor :26: