Lise Yorum ve Soruları 9. 10. 11. 12. sınıflar burayaa :) Bana yardımcı olur musunuzz

Olur balıım :KK16:

Oo bebeğim hangi dersin konularını bitirdin bakayım?
Tebrik ediyorum seni :KK71:
Ben de iyiyim işte ben de kitaplığımı topladım 2 ay sonra :KK53:
Bakılmayacak haldeydi valla mis gibi oldu :KK16:

dün akşam felsefeden bir ünite ve çeyrek bir ünite :KK53:
bu sabah da inkılaptan 2.döneme ait konuları bitirdim.
yazılı baştanmış birinci dönem konularını zaten biliyorum şöyle bir tekrar etsem yeter.:KK53:
ingilizceyede akşam üstü ya da akşam çalışırım.bu hafta içi doluyum yazılıya filan çalışamam.:KK1:

bn de seni tebrik ediyorum. benimde düzenlmem lazım.gerçi kitaplar sığmıyor ya artık kitaplığa

kızlar edebiyattan 92 ingilizceden 89 matematikten 76 coğrafyadan 76 aldım.Bu arada okul ingiltereye götürüyor bende gidiyorum .:)

dün akşam felsefeden bir ünite ve çeyrek bir ünite :KK53:
bu sabah da inkılaptan 2.döneme ait konuları bitirdim.
yazılı baştanmış birinci dönem konularını zaten biliyorum şöyle bir tekrar etsem yeter.:KK53:
ingilizceyede akşam üstü ya da akşam çalışırım.bu hafta içi doluyum yazılıya filan çalışamam.:KK1:

bn de seni tebrik ediyorum. benimde düzenlmem lazım.gerçi kitaplar sığmıyor ya artık kitaplığa

Oo tebrik ediyorum balım :KK71:
Benim de 6 tane sınavım var bu hafta..
Ve bu hafta olanlar çok çok ağır malesef. :26:
Şimdi gidiyorum ve çalışıyorum rapor veririm sana :KK54:
Düzenle düzenle, insanın eli gidiyor düzenleyince. :KK1:
Hadi görüşürüz tamam mı, baş baş :KK16:

kızlar edebiyattan 92 ingilizceden 89 matematikten 76 coğrafyadan 76 aldım.Bu arada okul ingiltereye götürüyor bende gidiyorum .:)

Aa nerelerdesin sen delimanyak :KK9:
Tebrik ediyorum notların çok yüksek maaşallah :nazar: :KK71:
Oo İngiltere'ye demeek, çok şanslısın. :KK16:
Nasıl gidiyorsunuz, hangi proje kapsamında? :KK31:

Selam kızlar :)
Dünkü fizik sınavım iyi sayılır emin olmadığım sorular var ama tam puan alacağımdan emin olduğum sorular da çok var.Bilmiyorum onu.
Bugün tarih sınavına girdim o da korktuğum gibi değildi. Dün gece yarısına kadar çalıştım en son dayanamayıp yattım sabah da normalden 1 saat erken kalkıp çalışamadığım kısımları çalıştım. Bunda da yanlışlarım var ama doğruluğundan emin olduğum sorular da var. Bilmiyorum hayırlısı.
Yarın geometri sınavı var.
Dua edin.. :KK54:

Selam kızlar :)
Dünkü fizik sınavım iyi sayılır emin olmadığım sorular var ama tam puan alacağımdan emin olduğum sorular da çok var.Bilmiyorum onu.
Bugün tarih sınavına girdim o da korktuğum gibi değildi. Dün gece yarısına kadar çalıştım en son dayanamayıp yattım sabah da normalden 1 saat erken kalkıp çalışamadığım kısımları çalıştım. Bunda da yanlışlarım var ama doğruluğundan emin olduğum sorular da var. Bilmiyorum hayırlısı.
Yarın geometri sınavı var.
Dua edin.. :KK54:

Dualarım seninle balım..
Senin ne kadar güzel geçmiş hepsi.
Benim tam bir fiyasko.
Yalvarırım bana dua edin, olur mu? :KK14:

Bedenim burada olabilir ama ruhum çoook uzaklarda. :KK50:
Off of...
Matematikten 40 aldım biliyor musunuz?
Geometrim de 00.
Diğerleri açıklanmadı ama o civardadırlar..
Ve bugün olduğum sınavlar da BERBATTI.:KK50:

Geometri 00 derken balim :26:
Matematikten de ilk donem oyle almistin sen hatirlasana sonra nasil duzeltmistin..

Teşekkür ederim balığım benim. :KK16:
Yarın 2 sınav daha olduktan sonra 1. sınavlarımdan tamamen kurtuluyorum..
Manyak bir tempoda çalışacağım. :KK53:
Senin ne zaman bitiyor balım 1. sınavların?:KK31:

Ben tam tarihini bilmiyorum ama bu hafta var ondan sonraki hafta da full var. sonraki hafta 2. yazililar basliyor :26:

X