Lise Yorum ve Soruları 9. 10. 11. 12. sınıflar burayaa :) Bana yardımcı olur musunuzz

Selam kızlar :)
Dünkü fizik sınavım iyi sayılır emin olmadığım sorular var ama tam puan alacağımdan emin olduğum sorular da çok var.Bilmiyorum onu.
Bugün tarih sınavına girdim o da korktuğum gibi değildi. Dün gece yarısına kadar çalıştım en son dayanamayıp yattım sabah da normalden 1 saat erken kalkıp çalışamadığım kısımları çalıştım. Bunda da yanlışlarım var ama doğruluğundan emin olduğum sorular da var. Bilmiyorum hayırlısı.
Yarın geometri sınavı var.
Dua edin.. :KK54:

başarılar balımm hakettiğin notları al :KK16:

Bedenim burada olabilir ama ruhum çoook uzaklarda. :KK50:
Off of...
Matematikten 40 aldım biliyor musunuz?
Geometrim de 00.
Diğerleri açıklanmadı ama o civardadırlar..
Ve bugün olduğum sınavlar da BERBATTI.:KK50:

canım düzeltirsin ki ben sana inanıyorum.
geometri 00 derken ?

hayırdır canım hasta filan mısın ? :26:

bende okulda nöbetçiydim bugün yorgunum o yüzden. :KK31:

Aksam sıkı giyinmeme ragmen cok usuyordum atesim vardi sanirim birazcik ama gecti simdi daha iyiyim oluyor boyle arada :KK31:
Nobetciyken bol bol test cozulur kac test cozdun soyle bakayim :KK53:

Aksam sıkı giyinmeme ragmen cok usuyordum atesim vardi sanirim birazcik ama gecti simdi daha iyiyim oluyor boyle arada :KK31:
Nobetciyken bol bol test cozulur kac test cozdun soyle bakayim :KK53:

çok geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine.

ne testi kız doğru düzgün oturamadım bile. :KK53:
bütün imza günleri sanki bugünü buldu. :KK52:
onun dışında birkaç dersi boş olan hoca vardı (tam bizim kafadan olan ) sohbet ettik :KK70:

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine.

ne testi kız doğru düzgün oturamadım bile. :KK53:
bütün imza günleri sanki bugünü buldu. :KK52:
onun dışında birkaç dersi boş olan hoca vardı (tam bizim kafadan olan ) sohbettik ettik. :KK1:

Sagol canim.
Saka yapiyorum ya bir mudur cagirir bir hocalar cagirir nobetcilik zordur ama bir o kadar da eglencelidir aslinda :KK1:
Neyse kuzum benim uyumam lazim sabah bes bucukta kalktim ben ders caliscam diye gunduz de cok yoruldum zaten gozlerim yaniyor en iyisi uyumak. İyi geceler kendine iyi bak :KK16:

Sagol canim.
Saka yapiyorum ya bir mudur cagirir bir hocalar cagirir nobetcilik zordur ama bir o kadar da eglencelidir aslinda :KK1:
Neyse kuzum benim uyumam lazim sabah bes bucukta kalktim ben ders caliscam diye gunduz de cok yoruldum zaten gozlerim yaniyor en iyisi uyumak. İyi geceler kendine iyi bak :KK16:

tamamdır .canım iyi geceler tatlı rüyalar. :KK16:

kızlar edebiyattan 98 almışım.
inkılapta test olduğu için pek emin değildim de orta kıvam diyorum.:KK24:
ingilizce çalıştım azıcık . hiç çalışasımda yok ki .:KK76:

kızlar edebiyattan 98 almışım.
inkılapta test olduğu için pek emin değildim de orta kıvam diyorum.:KK24:
ingilizce çalıştım azıcık . hiç çalışasımda yok ki .:KK76:

Ooo 98 mii tebrik ederimmmm :KK1:
Alirsin sen digerlerinden de ben eminim.
Dil anlatim konularina baktim soyle bi de kolay gibi o yuzden calisasim gelmedi pek sadece defteri okuyorum :KK31:

X