Lise Yorum ve Soruları 9. 10. 11. 12. sınıflar burayaa :) Bana yardımcı olur musunuzz

Olur balıım

Oo bebeğim hangi dersin konularını bitirdin bakayım?
Tebrik ediyorum seni
Ben de iyiyim işte ben de kitaplığımı topladım 2 ay sonra
Bakılmayacak haldeydi valla mis gibi oldu

dün akşam felsefeden bir ünite ve çeyrek bir ünite
bu sabah da inkılaptan 2.döneme ait konuları bitirdim.
yazılı baştanmış birinci dönem konularını zaten biliyorum şöyle bir tekrar etsem yeter.
ingilizceyede akşam üstü ya da akşam çalışırım.bu hafta içi doluyum yazılıya filan çalışamam.

bn de seni tebrik ediyorum. benimde düzenlmem lazım.gerçi kitaplar sığmıyor ya artık kitaplığa

kızlar edebiyattan 92 ingilizceden 89 matematikten 76 coğrafyadan 76 aldım.Bu arada okul ingiltereye götürüyor bende gidiyorum .:)

Oo tebrik ediyorum balım
Benim de 6 tane sınavım var bu hafta..
Ve bu hafta olanlar çok çok ağır malesef. :26:
Şimdi gidiyorum ve çalışıyorum rapor veririm sana
Düzenle düzenle, insanın eli gidiyor düzenleyince.
Hadi görüşürüz tamam mı, baş baş

kızlar edebiyattan 92 ingilizceden 89 matematikten 76 coğrafyadan 76 aldım.Bu arada okul ingiltereye götürüyor bende gidiyorum .:)

Aa nerelerdesin sen delimanyak
Tebrik ediyorum notların çok yüksek maaşallah
Oo İngiltere'ye demeek, çok şanslısın.
Nasıl gidiyorsunuz, hangi proje kapsamında?

Selam kızlar :)
Dünkü fizik sınavım iyi sayılır emin olmadığım sorular var ama tam puan alacağımdan emin olduğum sorular da çok var.Bilmiyorum onu.
Bugün tarih sınavına girdim o da korktuğum gibi değildi. Dün gece yarısına kadar çalıştım en son dayanamayıp yattım sabah da normalden 1 saat erken kalkıp çalışamadığım kısımları çalıştım. Bunda da yanlışlarım var ama doğruluğundan emin olduğum sorular da var. Bilmiyorum hayırlısı.
Yarın geometri sınavı var.
Dua edin..

Dualarım seninle balım..
Senin ne kadar güzel geçmiş hepsi.
Benim tam bir fiyasko.
Yalvarırım bana dua edin, olur mu?

Bedenim burada olabilir ama ruhum çoook uzaklarda.
Off of...
Matematikten 40 aldım biliyor musunuz?
Geometrim de 00.
Diğerleri açıklanmadı ama o civardadırlar..
Ve bugün olduğum sınavlar da BERBATTI.

Geometri 00 derken balim :26:
Matematikten de ilk donem oyle almistin sen hatirlasana sonra nasil duzeltmistin..

Teşekkür ederim balığım benim.
Yarın 2 sınav daha olduktan sonra 1. sınavlarımdan tamamen kurtuluyorum..
Manyak bir tempoda çalışacağım.
Senin ne zaman bitiyor balım 1. sınavların?

Ben tam tarihini bilmiyorum ama bu hafta var ondan sonraki hafta da full var. sonraki hafta 2. yazililar basliyor :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…