Lise Yorum ve Soruları 9. 10. 11. 12. sınıflar burayaa :) Bana yardımcı olur musunuzz

Yok balim yollamak degil de,:2:]

Bunu gonderdim whatsapptan cok hosuna gitti
Elimden bu kadari geldi uzakta olunca.

Ayy balıım ben seni yerim yaaa şu tatlılığa baak
Bence çok iyi düşünmüşsün bebeğiim..

Aah ah seneye aynı kaderi paylaşacağız..
Benim Şüca'm gidiyor temmuzda

not:çok karışık anlattım ama çok doldum ...
ya kızlar şimdi ilk başta şunu sormak istiyorum her insan okul hayatında yüksek not almak ister değil mi ?
ben de istiyorum üstelik çabalıyorum ve hakettiğimi de düşünüyorum.alamayınca ağlıyorum ya da anlık tepkiler veriyorum haliyle.
geçen dönem o kadar çalıştım o yazılıya o kadar günlerce aldığım not 82 !! eee ağlamayım da ne yapayım ?
heder oluyorum giden emeğime,saatlerime.
sonra hoca diyor ki pasarofca'nın düşük not alma korkusu var ,çok mükemmeliyetçi... yok hatasız kul olmaz , peygamberlerinde hataları vardı vs.
ya bence bir insanın en iyiyi istemesinden normal bir şey yok...

2.dönem de iğrenç gidiyor . matematik tarih iğrenç geçti. okuldan derslerden her şeyden nefret ediyorum.
bugün okulu bırakmak istediğimi söyledim. başıma gelmedik kalmadı .
üstelik birine söz verdim geleceğim diye çok değerli birine...
ama gurur da var ne yapacağım ?

balim bebisim sana birsey diyim mi. 80'i gectigine dua et ben cogu sinavda 70'i geceyim yeter diyorum yani. 82 cok cok iyi bir not. Ne o oyle okul birakmak falan olmaaaz

balim bebisim sana birsey diyim mi. 80'i gectigine dua et ben cogu sinavda 70'i geceyim yeter diyorum yani. 82 cok cok iyi bir not. Ne o oyle okul birakmak falan olmaaaz

canım tabii ki güzel notdur ama bana yükledikleri yükü kaldıramıyorum.
mükemmel olmaya çalışma diyorlar mükemmeli bekliyorlar benden.
bir not alsam hoca çalışmadın mı diyor ,sınfıtakiler aaa pasarofca falanca sınavdan şunu almış diyorlar.
yok üniversiteye gittiğini görüyoruz filan ama taşıyamıyorum ki bu yükü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…