Lise Yorum ve Soruları 9. 10. 11. 12. sınıflar burayaa :) Bana yardımcı olur musunuzz

Ay deli yaa. :KK9:
Ne oldu çok merak ettim bak şimdi.
Dün çok hastaydım da direkt eve gelip uyumuşum balım.
Bugün de okula gitmedim.
Ama bugün buralardayım denk gelelim de anlat :KK16:

Geçmiş olsun balım.
Şuan bile kalbim gümbür gümbür atıyor ya :KK17:
Birkaç gündür böyleyim :KK17::KK1::KK1:
Belki yine denk gelemeyiz diye konuyu yazıyorum sadece:
Kızlar ben biriyle görüşüyorum. Ve bu o gelip geçici ilişkiler gibi değil. :KK31:
Devamı daha sonra. :KK76:

Son düzenleme:
Geçmiş olsun balım.
Şuan bile kalbim gümbür gümbür atıyor ya :KK17:
Birkaç gündür böyleyim :KK17::KK1::KK1:
Belki yine denk gelemeyiz diye konuyu yazıyorum sadece:
Kızlar ben biriyle görüşüyorum. Ve bu o gelip geçici ilişkiler gibi değil. :KK31:
Devamı daha sonra. :KK76:

Off Öykü neden böyle yapıyorsun :KK70: :KK70:
Valla zaten merak ediyorum :KK70:
Parça parça anlattıkça sen, bana geliyorlar. :KK9:

Merak ettim bari çabuk aç.
Seni gidi pisliik!! :KK9: :KK16: :KK23:

Off Öykü neden böyle yapıyorsun :KK70: :KK70:
Valla zaten merak ediyorum :KK70:
Parça parça anlattıkça sen, bana geliyorlar. :KK9:

Merak ettim bari çabuk aç.
Seni gidi pisliik!! :KK9: :KK16: :KK23:

Hahaha tamam anlatıyorum o halde :KK1::KK1:
Yazın tanıstık biz. Benim babamla onun annesi üni.den. yakın arkadaşlar o şekilde tanıştık. Sadece 5 gün birlikte vakit geçirdik ama uzun zaman vakit geçirdiğim arkadaşlarımdna çok daha güzel vakit geçirdim onunla. Çok eğlenceli birisi. :KK31:
Neyse, daha sonra telefonda konuşmaya devam ettik ama bi süre sonra hiç konuşmamaya başladık benim de aklıma gelmiyordu hiç ona mesaj atmak.
Derken geçenlerde meaj attı bana. Konuşmaya başladık. Bir zaman sonra bu bana bir takım hislerini belli etmeye başladı falan filan :KK17:
Sonra benim de kalbim onun için atmaya başladı. Konuşmaya devam ettik hala konuşuyoruz şuanda bile :KK1::KK1:
Sonunda dün gece itiraf etti. Ciddiyim ben dedi. Şimdilik inanıyorum onun samimiyetine ama yine de biraz daha tanımak için bekliyorum. Naz yapıyorum :KK1::KK1:
Ama şu var: o benden 2 yas büyük 17 yaşında ve Manisa'da oturuyor.
Bunu da dert etme ben gelirim senin yanına dedi. Zaten bu yaz yine birlikte olma ihtimalimiz var yüksek bir ihtimal.
Lovefairy'im sen bilyorsun ben erkeklere pek güvenemiyorum artık. O da bunu biliyor. Bana dün akşam "Senin için farklı şeyler düşünseydim aramızda şehirler olmasına rağmen sana sürekli mesaj atmazdım. Aramzdaki ilişkiyi sevgiye çekmeye çalışmazdım." dedi. Bu yüzden inandım samimiyetine.
İnşalah güzel olucak herşey.
Sen ne düşnüyorsun bu konuda? Sence tamam mı diyim devam mı edeyim :KK23:

Hahaha tamam anlatıyorum o halde :KK1::KK1:
Yazın tanıstık biz. Benim babamla onun annesi üni.den. yakın arkadaşlar o şekilde tanıştık. Sadece 5 gün birlikte vakit geçirdik ama uzun zaman vakit geçirdiğim arkadaşlarımdna çok daha güzel vakit geçirdim onunla. Çok eğlenceli birisi. :KK31:
Neyse, daha sonra telefonda konuşmaya devam ettik ama bi süre sonra hiç konuşmamaya başladık benim de aklıma gelmiyordu hiç ona mesaj atmak.
Derken geçenlerde meaj attı bana. Konuşmaya başladık. Bir zaman sonra bu bana bir takım hislerini belli etmeye başladı falan filan :KK17:
Sonra benim de kalbim onun için atmaya başladı. Konuşmaya devam ettik hala konuşuyoruz şuanda bile :KK1::KK1:
Sonunda dün gece itiraf etti. Ciddiyim ben dedi. Şimdilik inanıyorum onun samimiyetine ama yine de biraz daha tanımak için bekliyorum. Naz yapıyorum :KK1::KK1:
Ama şu var: o benden 2 yas büyük 17 yaşında ve Manisa'da oturuyor.
Bunu da dert etme ben gelirim senin yanına dedi. Zaten bu yaz yine birlikte olma ihtimalimiz var yüksek bir ihtimal.
Lovefairy'im sen bilyorsun ben erkeklere pek güvenemiyorum artık. O da bunu biliyor. Bana dün akşam "Senin için farklı şeyler düşünseydim aramızda şehirler olmasına rağmen sana sürekli mesaj atmazdım. Aramzdaki ilişkiyi sevgiye çekmeye çalışmazdım." dedi. Bu yüzden inandım samimiyetine.
İnşalah güzel olucak herşey.
Sen ne düşnüyorsun bu konuda? Sence tamam mı diyim devam mı edeyim :KK23:

Ay balım çok tatlı bir heyecan ya çok güzeel :KK16:
Bir ilişkinin en güzel dönemlerindesin eğer istiyorsan bu zamanlarının kıymetini bil :KK16:
Ama benden sana söylemesi bu zamanlarda ne kadar kararlılığını belli eder net olursan öyle gider.
Kelimelerini seçerek konuş balım tamam mı ileriye kesinlikle koz olmasın :KK53:

Valla balım yaşlar uygun zaten, uzaklıklar da sevince aşılıyor gerçekten :KK16:
Bilmiyorum şu heyecanın telaşın çok güzel.
Güvenilir de biri, en başında ailenizden dolayı iyi bir durumdasınız bence. :nazar:
Balım bebeğim sen nasıl istiyorsan öyle olsun.
Ama senin hiçbir şekilde üzülmeni istemiyorum biliyorsun, tercihlerini çok doğru yap :!6:
İnşallah hakkında hayırlısı olsun bebeğim konuşaım ihmal etmee..
Aklım kalır valla biliyorsun..
Allah yardımcın olsun ballı böreğiim, canciriğiiiiim :KK23:

Ay balım çok tatlı bir heyecan ya çok güzeel :KK16:
Bir ilişkinin en güzel dönemlerindesin eğer istiyorsan bu zamanlarının kıymetini bil :KK16:
Ama benden sana söylemesi bu zamanlarda ne kadar kararlılığını belli eder net olursan öyle gider.
Kelimelerini seçerek konuş balım tamam mı ileriye kesinlikle koz olmasın :KK53:

Valla balım yaşlar uygun zaten, uzaklıklar da sevince aşılıyor gerçekten :KK16:
Bilmiyorum şu heyecanın telaşın çok güzel.
Güvenilir de biri, en başında ailenizden dolayı iyi bir durumdasınız bence. :nazar:
Balım bebeğim sen nasıl istiyorsan öyle olsun.
Ama senin hiçbir şekilde üzülmeni istemiyorum biliyorsun, tercihlerini çok doğru yap :!6:
İnşallah hakkında hayırlısı olsun bebeğim konuşaım ihmal etmee..
Aklım kalır valla biliyorsun..
Allah yardımcın olsun ballı böreğiim, canciriğiiiiim :KK23:

Cikiyoruz bebegim :KK1::KK1:
Demissin ya kelimelerini secerek kullan diye. Daha iliski yeni oldugu icin o romantizm yapmaya calistikca ben biraz mesafeli konusuyorum bana odun diyor. :KK9::KK9::KK9:
Adim onun yüzünden "Hüber odun"a cikti :KK52::KK52:
Ama olucak o kadar daha cok yeniyiz.
Ha bu arada cok romantik cocuk, arada bir ormantik olsa da :KK53::KK53:
Sagol canim konusuruz zaten yine. :KK54:

Cikiyoruz bebegim :KK1::KK1:
Demissin ya kelimelerini secerek kullan diye. Daha iliski yeni oldugu icin o romantizm yapmaya calistikca ben biraz mesafeli konusuyorum bana odun diyor. :KK9::KK9::KK9:
Adim onun yüzünden "Hüber odun"a cikti :KK52::KK52:
Ama olucak o kadar daha cok yeniyiz.
Ha bu arada cok romantik cocuk, arada bir ormantik olsa da :KK53::KK53:
Sagol canim konusuruz zaten yine. :KK54:

Ayy balım hayırlı olsun o zaman :KK16:
İyi iyi odun görünmek her zaman iyidiiir :KK9:

Daha hiç çalışmadım sabahtan beri. :KK53:
Ama şimdi 1 saat zamanım var uyuyana kadar, hemen çalışmam lazım.
Off ya gerçekten her şey üst üste geliyor. :KK43:
Psikolojim, sinirlerim, her şey heeer şey çok kötü.. :26:

Kiz ne oluyor sana, dün cok mutluyum diyordun bugün sinirlerim bozuk diyorsun :26:
Anlat bakem.

Kiz ne oluyor sana, dün cok mutluyum diyordun bugün sinirlerim bozuk diyorsun :26:
Anlat bakem.

Ay aşkım dengesizim ben, valla dengesizim.
Bir şey olduğu yok sadece öyle bir arkadaşımla tartıştım..
Benim için çok değerli ve çok seviyorum onu..
Kendi kendime kurup kurup onu kaybettim sandım..
2 saattir ağlıyorum ya..
Az önce mesaj attım ne olur küsme banaa diye.
Ne küsmesi mal dedi :KK53:

X