Lise Yorum ve Soruları 9. 10. 11. 12. sınıflar burayaa :) Bana yardımcı olur musunuzz

canım tabii ki güzel notdur ama bana yükledikleri yükü kaldıramıyorum.
mükemmel olmaya çalışma diyorlar mükemmeli bekliyorlar benden.
bir not alsam hoca çalışmadın mı diyor ,sınfıtakiler aaa pasarofca falanca sınavdan şunu almış diyorlar.
yok üniversiteye gittiğini görüyoruz filan ama taşıyamıyorum ki bu yükü.

Haklisin canim ama bence bu sunu gosterir. Cevrendeki herkes senden birseyler bekliyor cunku senin kapasiteni basarini biliyorlar o yuzden arada bir dusuk not alman onlari sasirtiyor olabilir. bilemiyorum bana oyle geldi. varsin oyle dusunsunler ne cikar ki?

Haklisin canim ama bence bu sunu gosterir. Cevrendeki herkes senden birseyler bekliyor cunku senin kapasiteni basarini biliyorlar o yuzden arada bir dusuk not alman onlari sasirtiyor olabilir. bilemiyorum bana oyle geldi. varsin oyle dusunsunler ne cikar ki?

öyle durumlarda onların hayal kırıklıklarına bakıyroum kendimi öyle düşük görüyorum ki...
işte bununda bir son yok. başkaları için yaşıyorum ya

öyle durumlarda onların hayal kırıklıklarına bakıyroum kendimi öyle düşük görüyorum ki...
işte bununda bir son yok. başkaları için yaşıyorum ya

Baskalari icin yasiyorum dedin ya. Sanirim lise donemlerinde bircok genc ayni seyi yasiyor. Ben mesela sanki ailem icin yasiyorum ailem icin iyi puanlar almaya calisiyorum. Dolayisiyla alamiyorum da iyi puan falan.
Ama cok yanlis aslinda yaptigimiz. Bunu duzeltmek bizim elimizde biliyorsun ki

Baskalari icin yasiyorum dedin ya. Sanirim lise donemlerinde bircok genc ayni seyi yasiyor. Ben mesela sanki ailem icin yasiyorum ailem icin iyi puanlar almaya calisiyorum. Dolayisiyla alamiyorum da iyi puan falan.
Ama cok yanlis aslinda yaptigimiz. Bunu duzeltmek bizim elimizde biliyorsun ki

işte bak sende de varmış .yanlış olduğunu biliyor ama yine de yapıyoruz. nasıl düzelteceğiz ki ?

işte bak sende de varmış .yanlış olduğunu biliyor ama yine de yapıyoruz. nasıl düzelteceğiz ki ?

Soylenenleri kulak ardi ederek.
Benim babam kardesimle bana hala diyor mesela 70 alti not alirsaniz bu evde teror estiririm diye.
Ama ben eskisi gibi takmiyorum eskiden uzulurdum babamin soylediklerine kirilirdim. Artik gercekten kirilmiyorum uzulmuyorum.
Cunku ben basarili bir ogrenci oldugumu, daha da basarili olmak icin cabaladigimi biliyorum.
Bunu baskalarina kanitlamak zorunda degilim ki degil mi?
Sen de boyle dusun canim.. bence gercekten ise yariyor.

Soylenenleri kulak ardi ederek.
Benim babam kardesimle bana hala diyor mesela 70 alti not alirsaniz bu evde teror estiririm diye.
Ama ben eskisi gibi takmiyorum eskiden uzulurdum babamin soylediklerine kirilirdim. Artik gercekten kirilmiyorum uzulmuyorum.
Cunku ben basarili bir ogrenci oldugumu, daha da basarili olmak icin cabaladigimi biliyorum.
Bunu baskalarina kanitlamak zorunda degilim ki degil mi?
Sen de boyle dusun canim.. bence gercekten ise yariyor.

ben de normal de duymamazlıktan geliyorum ama artık iyice sağır olmak gerekiyor.
ne de olsa söz verdim...

ben de normal de duymamazlıktan geliyorum ama artık iyice sağır olmak gerekiyor.
ne de olsa söz verdim...

Kuzum gunluk tutmak da yararli biliyor musun.
2 hafta once gittim guzel bir gunluk aldim kendime basladim yazmaya. Her seyimi yazdim ailemi okulumu arkadaslarimi sevgilimi, sorunlarimi... Yazmak insani o kadar rahatlatiyor ki. Deneyebilirsin..

2 hafta once gittim guzel bir gunluk aldim kendime basladim yazmaya. Her seyimi yazdim ailemi okulumu arkadaslarimi sevgilimi, sorunlarimi... Yazmak insani o kadar rahatlatiyor ki. Deneyebilirsin..

balım çok sağol. bende tutuyordum sık sık olmasa da . tekrar hatırlattığı için teşekkürler. :KK16:

not:çok karışık anlattım ama çok doldum ...
ya kızlar şimdi ilk başta şunu sormak istiyorum her insan okul hayatında yüksek not almak ister değil mi ?
ben de istiyorum üstelik çabalıyorum ve hakettiğimi de düşünüyorum.alamayınca ağlıyorum ya da anlık tepkiler veriyorum haliyle.
geçen dönem o kadar çalıştım o yazılıya o kadar günlerce aldığım not 82 !! eee ağlamayım da ne yapayım ?
heder oluyorum giden emeğime,saatlerime.
sonra hoca diyor ki pasarofca'nın düşük not alma korkusu var ,çok mükemmeliyetçi... yok hatasız kul olmaz , peygamberlerinde hataları vardı vs.
ya bence bir insanın en iyiyi istemesinden normal bir şey yok... :KK14:

2.dönem de iğrenç gidiyor . matematik tarih iğrenç geçti. :KK14: okuldan derslerden her şeyden nefret ediyorum.
bugün okulu bırakmak istediğimi söyledim. başıma gelmedik kalmadı .
üstelik birine söz verdim geleceğim diye çok değerli birine...
ama gurur da var ne yapacağım ? :KK14:

Canım 82 düşük değil neden bu kadar üzüldün anlamadım :26:
Evet en iyiyi istemek normal çalışırsın ama olduğu kadar, olmadı kader bebeğim. :KK31:
Aa ne demek okulu bırakmak?!
Sakın pasarofca böyle bir şeyi kesinlikle duymamış görmemiş olayım.
Senin gibi aklı başında mantıklı düşünen bir insandan bunu görmek ne kadar kötü. :KK20:
Elalemin adamına muhtaç mı yaşayacaksın bir ömür, olmaz öyle şey! :KK31:

Ay ben de günlük tutuyorum balım 3 yıldır..
Ama haftada bir falan yazıyorum ya. :KK53:

Ay bu arada kızlar..
Bugün biyoloji sınavı oldum, iyi geçti.
Ama en yüksek notu alamadım sanırım ya. :26:
Valla okul birincisi olmak çok istiyorum biraz sıkmam lazım. :KK31:

Yarın da matematik ve proje var..
Projeden iyi bir şey alırım da, ya matematik?
Matematikten çok korkuyorum çünkü hem hoca zorluyor;
Hem de 2. dönem başladığından beri daha 1 kere açıp bakmadım...
Birazdan ona ineklemeye başlayacağım. :KK53:
Lütfen bana dua edin :KK16::KK54:

Canım 82 düşük değil neden bu kadar üzüldün anlamadım :26:
Evet en iyiyi istemek normal çalışırsın ama olduğu kadar, olmadı kader bebeğim. :KK31:
Aa ne demek okulu bırakmak?!
Sakın pasarofca böyle bir şeyi kesinlikle duymamış görmemiş olayım.
Senin gibi aklı başında mantıklı düşünen bir insandan bunu görmek ne kadar kötü. :KK20:
Elalemin adamına muhtaç mı yaşayacaksın bir ömür, olmaz öyle şey! :KK31:

ya canım düşük değil de emeğim için az ki . :26:
bugün gittim yine iğrençti bi de hocanın şakalarına maruz kaldım allam :KK53:

Ay bu arada kızlar..
Bugün biyoloji sınavı oldum, iyi geçti.
Ama en yüksek notu alamadım sanırım ya. :26:
Valla okul birincisi olmak çok istiyorum biraz sıkmam lazım. :KK31:

Yarın da matematik ve proje var..
Projeden iyi bir şey alırım da, ya matematik?
Matematikten çok korkuyorum çünkü hem hoca zorluyor;
Hem de 2. dönem başladığından beri daha 1 kere açıp bakmadım...
Birazdan ona ineklemeye başlayacağım. :KK53:
Lütfen bana dua edin :KK16::KK54:

inşallah en yükseği almışsındır balım :KK16:
matematiği sıkı tut canım yoksa benim gibi kayaya çarparsın :KK53:

:KK3::KK3::KK3:
Selam kizlar.
Rapor vereyim oncelikle. Pazartesi fizik sali tarih carsamba geometri persembe dil anlatim ve cuma biyolojiyle almanca sinavlari var. Tum gucumle inekliyorum :KK53:
Geometricinin verdigi testteki zor sorulari yaptim amaa cok ugrastim ya cok zor sorular vardi o yuzden suan kendimle gurur duyuyorum.
Fizige de calisiyorum bakalim nasil olacak.
Biyolojiden cok guzel notlar cikardim ise yararlar umarim.
Tarihden 90 altinda alirsam isyan cikaririm isyeeeaağn diye :KK53: cunku donemin basindan beri tarih kitabini yaladim yuttum denebilir :KK53:
Almanca zaten kolay. :KK9:
Haydi hayirlisi.
Lovefairyimmm sen de mat sinavindan iyi birsey alirsin umarim canimm :KK16:

X