Lise Yorum ve Soruları 9. 10. 11. 12. sınıflar burayaa :) Bana yardımcı olur musunuzz

Oy oy ne olacak bizim halimiz? :KK1:
Bugün coğrafya ve din sınavım vardı...
Kabus gibiydi yeaa :KK53:

Yarın da biyoloji, sağlık ve kuran var...
Sonraki gün astronomi, geometri ve müzik..
Cuma da dil anlatım ve almanca var :44:

İiiiiisyeeeaaaaağğğn :KK53:
halimizin bir şey olacağı yok :KK1: aynen devam
sizin tatilden dolayı mı bu kadar sık ?
ben yarın sosyoloji perşembe de edebiyat olup kurtuluyorum.:KK9:

edebiyat yazılısı olan ve çalışamayan yarım saatte bir şair ezberleyen ben geldim efendim.nasılsınız :KK9:
beni sormayınız efendim ruh halim karmakarışık.
sosyolojiyi bugün olduk ve hemen okundu 90 alıvermişim.:KK1: ödevle birlikte ortalamam 96 oluyor,iyidir . :KK1:
dinden de 100 almışım.
felsefe notlarımız okunmadı,sınıftakiler gürültü yapınca sinirlendirdiler hocayı.e okula gireceğim dedi bakalım ne vakit girecek ? :KK1:
dip not : hocam eğer okuyarsanız bir an önce girerseniz sevinirim tişikkirler.:KK16:
sözlüye 100 sözünüzü de unutmayınız efem.:KK1:

Son düzenleme:
edebiyat yazılısı olan ve çalışamayan yarım saatte bir şair ezberleyen ben geldim efendim.nasılsınız :KK9:
beni sormayınız efendim ruh halim karmakarışık.
sosyolojiyi bugün olduk ve hemen okundu 90 alıvermişim.:KK1: ödevle birlikte ortalamam 96 oluyor,iyidir . :KK1:
dinden de 100 almışım.
felsefe notlarımız okunmadı,sınıftakiler gürültü yapınca sinirlendirdiler hocayı.e okula gireceğim dedi bakalım ne vakit girecek ? :KK1:
dip not : hocam eğer okuyarsanız bir an önce girerseniz sevinirim tişikkirler.:KK16:
sözlüye 100 sözünüzü de unutmayınız efem.:KK1:

Ooo tebrikler çok iyi 96 :KK9:
Din de ballı lokuum :KK16:
Notlar iyiymiş gülüüm :KK52:
Size çok bomba haberlerim vaar :KK76:

Ooo tebrikler çok iyi 96 :KK9:
Din de ballı lokuum :KK16:
Notlar iyiymiş gülüüm :KK52:
Size çok bomba haberlerim vaar :KK76:

öbürleri de düşmese iyidir.
gerçi bu dönem bana belge yok ama :26: neyse hayatımda bir ilk yaşarım sorun değil :KK53:
what is the bomba?:KK9:

Son düzenleme:
X