Lise Yorum ve Soruları 9. 10. 11. 12. sınıflar burayaa :) Bana yardımcı olur musunuzz

Selam kizlar :KK3:
Sagliktan ilk yazilim 74 tü ikincide 92 aldim :KK1:
Damlaa inanmiyorum ne sapikmis o hocan. Bence rehber olarak da gorusme :KK20:

Yav benim de ask.fm de anonim asigim cikti iyi mi :44: yakin arkadaslarimin ask.fm ine yaziyormus oykuyu bana ayarlayin diye ama anonimlikten de cikmiyor :44:

Yav benim de ask.fm de anonim asigim cikti iyi mi :44: yakin arkadaslarimin ask.fm ine yaziyormus oykuyu bana ayarlayin diye ama anonimlikten de cikmiyor :44:

tebrikler :nazar::nazar::nazar::nazar:

Oo ben de tebrik ederim :KK9: :nazar::nazar:

miğrenin varsa karanlık bir oda da yat canım . bilgisayara filan bakma daha çok ağrı yapar.
ayy ilginç doğrusu ,belki de şaka yapıyordur.

Yaa zaten emin olayım, konuşurum...
Şimdi bir de üste çıkar yanlış anlamışsın der...
Uğraşamam onunla :KK31:

Selaaam canlarriiim :KK16:

Biyolojiden yine cok dusuk aldim onu soylemeyeyim ama kesin 3 dusuyor.
Amaaa dil anlatim 87 aldim ingilizce 83 onlar 5 dusuyor kesin, edebiyat sinavim gayet iyi gecti (zaten o sinava calisicam diye uykusuz kalmistim iyi gecsin bi zahmet)
Ondan sonracima, geometri 71 ama en yuksek puanlardan biri benimki..

Ayrica ben bir karar aldim. Geleek sene YES ve ALS sinavlarina girip kazanip 1 yil Amerika veya baska bir Avrupa ulkesinde okuyacagim insallah. Simdiden calismalara basladim dilimi gelistirmeye calisiyorum :KK16: Ayrica yazin İngiltereye gidebilirim yengemle kuzenimin yanina.. Orada da 1,5-2 ay kalip ingilizcemi gelistiririm hem... Bizim okuldan bu yil bir cocyuk gitti Amerika'ya lise degiatirme programiyla seneye de bir kiz gidecek cok özeniyorum onlara ve ben de cok istiyorum. Artik en buyuk hayalim o ve gerceklestirmekte cok ama cok kararliyim :KK16:

Boyle iste :KK1:
Sizin nasil gidiyor guzelleriim ?

canım ben güvenderin konu anlatımlarından memnunum ve celal aydın yayınlarının iyi olduğunu duydum inşallah işine yarar canım

X