Lise Yorum ve Soruları 9. 10. 11. 12. sınıflar burayaa :) Bana yardımcı olur musunuzz

canım son zamanlarda sanırım benim için dua etmeyi unutmuşssun :KK1: notlar düşüşte de :KK9:
bu işin şakası tabi bende hepimiz için dua ediyorum.emeğimizin karşılığını almak için

Ahahah ilahi canım :KK52:
Dualarımız hepimizle beraber :KK3:

Aynen emeğimizin karşılığını fazla fazla alalım :nazar:

hmmm :) derslerin nasıl?

Sözelim gayet güzel ama sayısalım bu sene 1 lere kadar düştü geçen sene 3 tü :KK43: matematikten 2. sınavım güzel geçti ama ondan da 45 alırım anca

Tekrar yapmıyorum ben canım ya o yüzden böyle oluyo :KK43:

Şimdi permütasyon konusundayız bu sene sadece karmaşık sayılar konusunu sevmedim diğerlerini sevdim :)

Senin nasıl gidiyor ?

Kızlar bu arada benim açtığım konu da öksüz kaldı günlük cildinize uyguladığınız bakımları orada paylaşabilir misiniz bi fikir olsun.Bu aralar siyah noktalarla başım belada...

Kızlar bu arada benim açtığım konu da öksüz kaldı günlük cildinize uyguladığınız bakımları orada paylaşabilir misiniz bi fikir olsun.Bu aralar siyah noktalarla başım belada...

Ay canım öksüz kalmasın konun :KK1:

Tamam bakıyorum şimdiii :KK9:

Lovefairy senin okukun tatildi degil mi :KK1:

Ben okuldayim simdi 4. derse girecegiz sonra okuldan kacip okulun macini izlemeye gidecegiz final macimiz vaar :KK76:

Lovefairy senin okukun tatildi degil mi :KK1:

Ben okuldayim simdi 4. derse girecegiz sonra okuldan kacip okulun macini izlemeye gidecegiz final macimiz vaar :KK76:

Oo canım benim bol şans :KK1:
Umarım güzel bir maç olur bol tezahüratlar :KK1:

Evet benim okulum tatil ailecek kahvaltı yaptık,
Şimdi de Kk'da oturuyorum işteee :KK76: :KK51:

Oo canım benim bol şans :KK1:
Umarım güzel bir maç olur bol tezahüratlar :KK1:

Evet benim okulum tatil ailecek kahvaltı yaptık,
Şimdi de Kk'da oturuyorum işteee :KK76: :KK51:

Ay insallah canim kesin yenecegiz zaten görsel show falan hazirladik para toplayip, süper olcak :KK1:

Ne güzel canim, kar falan ni yagdi istanbuka neden okullar tatil oldu :)

Ay insallah canim kesin yenecegiz zaten görsel show falan hazirladik para toplayip, süper olcak :KK1:

Ne güzel canim, kar falan ni yagdi istanbuka neden okullar tatil oldu :)

Canım benim ilçemde bir damla kar yok :KK1:
Ama bazı yerler felaket durumdaymış :KK1:
Benim de işime geldi evde kopuyorum :KK76:

Görsel show demekk.. Vay bee :KK53:

Sözelim gayet güzel ama sayısalım bu sene 1 lere kadar düştü geçen sene 3 tü :KK43: matematikten 2. sınavım güzel geçti ama ondan da 45 alırım anca

Tekrar yapmıyorum ben canım ya o yüzden böyle oluyo :KK43:

Şimdi permütasyon konusundayız bu sene sadece karmaşık sayılar konusunu sevmedim diğerlerini sevdim :)

Senin nasıl gidiyor ?

benim matematiğim çok iyi olmasa da iyi ama geometriyi hiç yapamıyorum.:KK14: beynimin geometri için çalışan kısmı iptal sanırım :KK1:
sözel de de her gün tekrar edemiyorum.tekrar edebildiklerimi yapıyorum diğerleri de sorulara bağlı

karmaşık sayılar benim en sevdiğim konu oldu logaritma da okula gidemedim rahatsızdım konu eksiğim var.permütasyonları çok sevdim :KK53:

Canım benim ilçemde bir damla kar yok :KK1:
Ama bazı yerler felaket durumdaymış :KK1:
Benim de işime geldi evde kopuyorum :KK76:

Görsel show demekk.. Vay bee :KK53:

Hımm keyfini çıkar :)

Evet ya görsel show.. Muhtesem bir maçtı kazandıkk :KK76:
Hem de fena kazandık :KK76:

Bu vesileyle karşı okuldan arkadaşımla da görüştüm 7 aydır görüşmüyorduk eski sınıf arkadaşım :KK16::KK16:

Çok güzel bir gündü ya :KK23:

Hımm keyfini çıkar :)

Evet ya görsel show.. Muhtesem bir maçtı kazandıkk :KK76:
Hem de fena kazandık :KK76:

Bu vesileyle karşı okuldan arkadaşımla da görüştüm 7 aydır görüşmüyorduk eski sınıf arkadaşım :KK16::KK16:

Çok güzel bir gündü ya :KK23:

Oo kazandınız demekk...
Süper :KK1:
Ben de pazara falan gittim keyfini çıkardım :KK53:

X