- 8 Aralık 2012
- 1.238
- 385
Öyle yapıyorum zaten canım bakalım tarihimi yükseltmem lazım
inşallah yükseltirsin canım.yazılına çk gün varsa hepsini 1-2 günde çalışma karıştırssın bölerek çalış daha kalıcı olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle yapıyorum zaten canım bakalım tarihimi yükseltmem lazım
Aynen, o bana gelip artistlik taslayanları sınavlarda geçtiğim çok oldu
inşallah yükseltirsin canım.yazılına çk gün varsa hepsini 1-2 günde çalışma karıştırssın bölerek çalış daha kalıcı olur
Yazılım haftaya cuma günü, ya dediğin gibi çok fazla konu olduğu için 1-2 güne sığdırınca hiç anlamıyorum
2 gün öncesinden başladım çalışmaya sınava kadar azar azar çalışacağım..
İnşallah yükseltirsin cancirikceğızım beniim
Konuları böl ve yut diyorsun yani
Yabancıların taktiği
evet araya başka derste serpiştirebilirsin.ben tarih çalışırken mutlaka yanında ya matematik çalışırım ya da matematik testi çözerim.sözel olunca zihnim daha zinde oluyor.
Tarihi seven ve yapabilen birinden bunları duydum ya, hemen uygulamaya geçmem lazım
bende yararlı oluyor canım umarım sende görürsün faydasını
Amin canım, valla kızlar ben bazı geceler yatmadan önce dua ederim.. Şükrederim..
Artık sizin için de çok dua ediyorum başarılı ve mutlu olun diye
Gerçekten içimden gelerek yapıyorum, dua etmezsem sınavdan düşük alacakmışsınız gibi geliyor ya
evet timur gibi
Tarihi seven ve yapabilen birinden bunları duydum ya, hemen uygulamaya geçmem lazım
Amin canım, valla kızlar ben bazı geceler yatmadan önce dua ederim.. Şükrederim..
Artık sizin için de çok dua ediyorum başarılı ve mutlu olun diye
Gerçekten içimden gelerek yapıyorum, dua etmezsem sınavdan düşük alacakmışsınız gibi geliyor ya
Vay beee..
Tarih bilgilerimiz yakıyor hanii
Aynen ya ben de bunu uygulamayı düşünüyorum
Teşekkürler pasarofcaaaa
Kızlar 2. dil anlatım sınavımız açıklandı bugün 77 puan alarak 1 puan yükseltmişim
öncelikle hoşgeldin
tebrikler
Hoşbulduk canım teşekkür ederim
İkimizde 11e gidiyoruz sen hangi bölümdesin?