Lise Yorum ve Soruları 9. 10. 11. 12. sınıflar burayaa :) Bana yardımcı olur musunuzz

inşallah yükseltirsin canım.yazılına çk gün varsa hepsini 1-2 günde çalışma karıştırssın bölerek çalış daha kalıcı olur :KK31:

Yazılım haftaya cuma günü, ya dediğin gibi çok fazla konu olduğu için 1-2 güne sığdırınca hiç anlamıyorum :KK31:

2 gün öncesinden başladım çalışmaya sınava kadar azar azar çalışacağım..

Yazılım haftaya cuma günü, ya dediğin gibi çok fazla konu olduğu için 1-2 güne sığdırınca hiç anlamıyorum :KK31:

2 gün öncesinden başladım çalışmaya sınava kadar azar azar çalışacağım..

evet araya başka derste serpiştirebilirsin.ben tarih çalışırken mutlaka yanında ya matematik çalışırım ya da matematik testi çözerim.sözel olunca zihnim daha zinde oluyor.:KK53:

İnşallah yükseltirsin cancirikceğızım beniim :KK16:

Amin canım, valla kızlar ben bazı geceler yatmadan önce dua ederim.. Şükrederim..

Artık sizin için de çok dua ediyorum başarılı ve mutlu olun diye :nazar::nazar:

Gerçekten içimden gelerek yapıyorum, dua etmezsem sınavdan düşük alacakmışsınız gibi geliyor ya :KK51:

Amin canım, valla kızlar ben bazı geceler yatmadan önce dua ederim.. Şükrederim..

Gerçekten içimden gelerek yapıyorum, dua etmezsem sınavdan düşük alacakmışsınız gibi geliyor ya :KK51:

Canım ya seni çok seviyorum ben..
Şu içimdeki aşkın var yaa :KK16:

Ben de size dua ediyorum...
Senin duaların sayesinde yüksek alıyorum cancirikciğiiim :KK16: :KK34:

canım son zamanlarda sanırım benim için dua etmeyi unutmuşssun :KK1: notlar düşüşte de :KK9:
bu işin şakası tabi bende hepimiz için dua ediyorum.emeğimizin karşılığını almak için

Son düzenleme:
X