Lise Yorum ve Soruları 9. 10. 11. 12. sınıflar burayaa :) Bana yardımcı olur musunuzz

eğer notumu düşürsem edebiyatçı sözlü notumu da düşürecek
evet canım gördüm ama şuan yok sanırım.

konya

eğer notumu düşürsem edebiyatçı sözlü notumu da düşürecek
evet canım gördüm ama şuan yok sanırım.

konya

Sözlü notu da demek...
Hımm sıkma canını tatlım ya
Artık daha iyi çalışırsın halledersin
Evet canım akşam girer herhalde o da :)

Konya sevdiceğimin memleketi
İstanbul'da okullar tatil de, ondan sordum...
Tatilden ötürü bayağı sevinçliyim

keşke burada olsaşuan en çok istediğim şey tatil

Son düzenleme:

Senin adına sevindim canım :)

Ya şöyle anlatayım,

Bizim okulda her yıl 9'lar, 10'lar, 11'ler arasında bilgi yarışması oluyor sınıflar arası.
Bende yazdan beri okulun web sitesinde bilgi yarışmasının resimlerine bakıp iç çekerdim, çok istiyordum katılmayı.
Bu yıl ki yarışma yaklaştı, sınıf öğretmenimiz kendi aranızda 3'er kişilik gruplar oluşturun, aranızdan 1 grubu seçelim dedi.
Tabi ben durur muyum grup kurmaya çalışıyorum. Berkay diye bir arkadaş var grup olalım sercanı da alalım iyi bir grup oluruz dedim. Tamam olur dedi.
Sonraki tenefüste üçümüz grubuz değil mi dedim, biz sercanla grup olduk ama 3. kişiyi arıyoruz bulamadık dedi
Zaten grup kurmak isteyen bendim o öyle deyince sinirlerim tepeme çıktı kızdım surat astım biraz haklı olarak
Ama illa katılmak istediğim için başka bir grup oluşturayım dedim başka bir arkadaşa söyledim tamam dedi 3 dk sonra ben istemiyorum benim yerime ipeği al dedi al sana ikinci şok
Neyse sakin olmaya çalışarak ipeğe söyledim tamam dedi biz grup olduk.
Tabi bu arada Berkaylar da hala 3.kişiyi arıyorlar.
5 dk sonra ipek geldi bana ben berkayların grubuna geçtim dedi üçüncü şok

Bu sefer kendimi tutamadım yeter lan dedim hiçbir gruba girmiyorum, hiçbir grup da kurmuyorum dedim.

Bu arada beni öyle görünce başka bir gruptan arkadaşım gel bizim grupta yedek ol dedi dördüncü şok

Kısacası gergin bir gün geçirdim.. Hepsi üst üste geldi çünkü..

Çok uzun yazdım farkındayım..

Off canım ya kötü olmuş gerçekten :26:
Ne kadar düşüncesiz arkadaşların varmış ya
Yaptıkları şey hiç hoş değil çok kırıcı :26:

Off canım ya kötü olmuş gerçekten :26:
Ne kadar düşüncesiz arkadaşların varmış ya
Yaptıkları şey hiç hoş değil çok kırıcı :26:

Evet gerçekten öyle..

Daha sonra olay sınıf öğretmenimize intikal etti, grup oluşturmayın sadece adaylığınızı koyun ben grupları seçeyim o zaman dedi..
Berkay geldi bana seni de yazıyorum adaylara dedi(Yüzsüz!) Yazma dedim yazıyorum dedi yazma sakın diyordum ki gitti yazdı galiba..
Hatalı olduğunu biliyor ya.. Bir de gelip Öykü kızma yaa falan diyor.

selam canım yazını görünce 1-2 şey söylemek istedim
başına gelenler çok üzücü ama yazdan beri hayalini kurduğunu söylüyorsun.ilerdeki yıllarda içinde ukte kalmasını istemiyorsan yarın son kez şansını dene bence

Bilmiyorum, dediğim gibi olay sınıf öğretmenine intikal etti hoca, grup oluşturmayın aday olun ben seçeyim grupları dedi.. Berkay denen arkadaş da geldi seni yazacağım seni yazacağım diye ısrar etti sinirden yazma falan dedim ama yazdı galiba.. (Kendini affettirmeye çalışıyor aklınca)
Yani sonuç olarak, sanırım şuan da adayım

son kısmı yeni gördüm.o kadar şeye rağmen adaya olmana sevindim canım . umarım seçilirsin.

Canım inşallah yazmıştır adını..
Çünkü o kızgınlıkla öyle demiş olabilirsin,
Ama gerçekten istiyormuşsun bunu..
Umarım bir anlık kızgınlıkla hakkını kaybetmemişsindir :26:

Sen o bilgi yarışmasında süper ataklar yap da,
Biz bu kızı başta nasıl istememişiz diye üzülsünler
Belki de arkadaşın kötü niyetten yapmamıştır..

Güzel canım, hayırlısı olsun..
Umarım grubunu en iyi şekilde temsil edersin

Kötü niyetle yapmadığını biliyorum, aslında iyi çocuktur ama..

Art arda 3 arkadaşım da yarı yolda bırakınca doğal olarak gerildim..

Bakalım ne olacak.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…