Lise Yorum ve Soruları 9. 10. 11. 12. sınıflar burayaa :) Bana yardımcı olur musunuzz

Kızlar hepinize merhaba ben de 11. sınıf öğrencisi olarak aranıza katılmak istedim bizim de 2. sınavlarımız bitti 3. sınavlarımız ocakta başlıycak :)

Matematik,geometri ve tarihi düzeltmem lazım diğerleri gayet iyi :)

Merhaba canim hosgeldin :KK1:

Ben geometriyi cok severim, matematigi severim ama konusuna göre yapabilirim, tarihi dde birazcik severim ama yapamam :KK52:

Sayisal misin, esit agirlik misin, sozel misin canim biraz bilgi verir misin ? :KK1:

Eşit ağırlıktayım.10. sınıfta güzeldi sayısalım.Bu sene biraz afalladım çok sıkıldım ders çalışmaktan ama yılmak yok tabi.Arkadaşlarım beni 5 puan bile geçse kızıyorum kendime hırs yapıyorum.

Geçen sene arkadaşımın matematiği bayağı kötüydü benim iyiydi bu sene de o beni geçti ama 2. sınavım güzel geçti inşallah düzeltirim.Derslerimin hepsini yükseltmek istiyorum.Dersleri çok iyi anlıyorum ama sınava 1 gün kala çalışıyorum sadece.

Edebiyat:68
Dil anlatım:76
Geometri:27
Matematik:16 (kendime şaşıyorum geçen sene 66 ydı )
Felsefe:80
Coğrafya:80
Tarih:43
İngilizce:77

bunlardan daha iyi notlar alabilirdim çalışsaydım...:S

Eşit ağırlıktayım.10. sınıfta güzeldi sayısalım.Bu sene biraz afalladım çok sıkıldım ders çalışmaktan ama yılmak yok tabi.Arkadaşlarım beni 5 puan bile geçse kızıyorum kendime hırs yapıyorum.

Geçen sene arkadaşımın matematiği bayağı kötüydü benim iyiydi bu sene de o beni geçti ama 2. sınavım güzel geçti inşallah düzeltirim.Derslerimin hepsini yükseltmek istiyorum.Dersleri çok iyi anlıyorum ama sınava 1 gün kala çalışıyorum sadece.

Edebiyat:68
Dil anlatım:76
Geometri:27
Matematik:16 (kendime şaşıyorum geçen sene 66 ydı )
Felsefe:80
Coğrafya:80
Tarih:43
İngilizce:77

bunlardan daha iyi notlar alabilirdim çalışsaydım...:S

Hımm şimdilik çok kötü sayılmaz canım...
En azından neye çalışacağını biliyorsun :KK31:
Sadece matematik ve geometri kötü sende...
Birazcık da tarih var gibi :nazar:
Çalışıyor musun, kaç saat çalışıyorsun?
Düz lisedesin sanırım?

Hımm şimdilik çok kötü sayılmaz canım...
En azından neye çalışacağını biliyorsun :KK31:
Sadece matematik ve geometri kötü sende...
Birazcık da tarih var gibi :nazar:
Çalışıyor musun, kaç saat çalışıyorsun?
Düz lisedesin sanırım?

Düz lisedeyim.Sınava 1 gün kala 2 saat falan çalışıyorum dil anlatımı hiç çalışmasam da yapıyorum zaten sözelim gelişmiş benim.Tarihten proje ödevi aldım bu sene onu kurtarırım bi şekilde matematiği düzenli çalıştığımda yapıyorum.Geriye geometri kalıyor işte ama kimse anlamıyo sınıfta zaten hoca da farkında,temelimiz eksik..

Sen kaça gidiyorsun hangi bölümdesin dersler nasıl gidiyo ?

Düz lisedeyim.Sınava 1 gün kala 2 saat falan çalışıyorum dil anlatımı hiç çalışmasam da yapıyorum zaten sözelim gelişmiş benim.Tarihten proje ödevi aldım bu sene onu kurtarırım bi şekilde matematiği düzenli çalıştığımda yapıyorum.Geriye geometri kalıyor işte ama kimse anlamıyo sınıfta zaten hoca da farkında,temelimiz eksik..

Sen kaça gidiyorsun hangi bölümdesin dersler nasıl gidiyo ?

Aaa ben de yıllık ödevimi tarihten aldım :KK1:
Düzenli çalış o zaman canım, çünkü 2 saat çalışmayla,
Diğer notların harika gerçekten :KK31:

Ben taze liseliyim, 9'um :KK9:
İstanbul'da bir fen lisesinde okuyorum...
İyi gidiyor ama zorluyorlar biraz..
Alışmaya çalışıyoruum :KK53:

Aaa ben de yıllık ödevimi tarihten aldım :KK1:
Düzenli çalış o zaman canım, çünkü 2 saat çalışmayla,
Diğer notların harika gerçekten :KK31:

Ben taze liseliyim, 9'um :KK9:
İstanbul'da bir fen lisesinde okuyorum...
İyi gidiyor ama zorluyorlar biraz..
Alışmaya çalışıyoruum :KK53:

Sbs yede çalışmadım ortalamam 364 tü meslek lisesi kazandım gitmedim üniversite okumak istiyorum.Senin derslerin zor sanırım lisen güzel ama alışırsın canım merak etme ben 3. seneme geçtim ama su gibi geçti 9. sınıfları ezik görüyolar önce sonra 10. sınıfları 12 ye geçince de 11 leri :)

En güzeli sırf ders çalışıp güzel notlarla herkesi şaşırtmak en büyük tavsiyem de notların arkadaşlarınınkinin altına düşmesin çok üzülürsün.

Sbs yede çalışmadım ortalamam 364 tü meslek lisesi kazandım gitmedim üniversite okumak istiyorum.Senin derslerin zor sanırım lisen güzel ama alışırsın canım merak etme ben 3. seneme geçtim ama su gibi geçti 9. sınıfları ezik görüyolar önce sonra 10. sınıfları 12 ye geçince de 11 leri :)

En güzeli sırf ders çalışıp güzel notlarla herkesi şaşırtmak en büyük tavsiyem de notların arkadaşlarınınkinin altına düşmesin çok üzülürsün.

Hımm evet zaman su gibi geçiyor gerçekten...
Keşke gitseydin canım mesleğe :KK31:
Yok beni kimse ezik görmüyor :KK1:
Çok sosyal bir kişiyim herkesle kaynaştım şükür :nazar:

Canım ben okula yedeklerden girdim...
İlk sınavlarda biraz düşüktüm genelden..
Ama şimdi çoğu sınavda ilk 5'te ya da 10'dayım..
Çok şükür vallahi :KK1: :nazar:

Allah gerçekten çalışanın emeğinin karşılığını veriyor :KK31:

Herkese merhabaa :KK3:
Gününüz nasıl geçti,
Neler oldu neler bittiii :KK1:

Ben mesela ingilizce quizi oldum..
Sürpriz quiz hem dee :KK52:

Merhabalar :KK3:

Günüüm biraz gergin gecti birkac bir sey oldu hep üst üste geldi bende biraz gerildim..

Neyseki birazi cözüldü sorunlarin..

Sizin gününüz nasil gecti? :KK1:

Merhabalar :KK3:

Günüüm biraz gergin gecti birkac bir sey oldu hep üst üste geldi bende biraz gerildim..

Neyseki birazi cözüldü sorunlarin..

Sizin gününüz nasil gecti? :KK1:

Hayırdır canım ne gibi sorunlar?

Benim günüm çok iyi geçti açıkçası :KK1:
Okulda sıkıldım ama eve geldim baktım,
İstanbul genelinde yarın okullar tatilmiş :KK76:
Tabi sevinç dolu oldu içim :KK52:

İngilizce quizinden 75 aldım,
Ama karneye geçmeyecekmiş mutluyum :KK1:

edebiyat sınavım çok kötü geçti o kadar çalışmama rağmen :KK14: son dönemlerde bütün sınavlarım kötü geçiyor :KK50:
çok doluyum her şeye..

Hımm canım sıkma bu kadar canını ya :26:
Daha çok çalışmalısın demek ki, düzeltirsin umarım...
Aramıza yeni bir arkadaş da katıldı, sen 11. sınıftın sanırım..
Daha iyi paylaşımda bulunabilirsiniz birbirinizle :KK31:

Ben de çok doluyum ya..
Canım sen hangi şehirdeydin? :KK31:

X