cnm öncelikle okuldaki etütlere katılsan senn içn daha iyi olur yurtta kalırsan arkadaşlarınla daha sık çalışırsnz anlamadgnzı birbirnze sorarsnz. ekol hoca diye bi site war bende ordan çalışıyrm yararı oluyor gerçekten birebir ders gibi. ders çalışma programını rehberlk servisnden alıp kendine göre ayarlayablrsn cnm umarm yardmı olur başarılar..
okuldaki etütler akşam7den 10a kadar ne servis olur ne otobüs dağın başındayız resmen :/ ekol hocaya bakarımm bir de önerdiğin bi yayın var mıdır?
ben bugn fem yayınları konu anlatımlı kitap aldm birz baktm hoşuma gitti güvender yayınıda iyi cnm ndn yurtta kalmıyorsun?
Ailemle olmak istiyorum bi de kendi evim gibisi yokk diyorum tabiikiibende coşku ve zambak var palme nasıl ya da esen?
ahh ahh o sendeki şans bende olsaydı hemen giderdim valla. canım ben dediğin yayınları hiç almadım sadece güvender ve fem yayınları alıyorum çokta güzel bence sana onları tavsiye edeblrm
ne varmış benim yerimde olmakta canımmgüvender hangi dersleri meselaa
hemen hiç düşünmeden yurda gidip yazılırdım. bnm aldgm da türkçe matematik coğrafya tarih geometri var cnm bn çocuk gelişimi olduğum içn başka derslerin gerekli olduğunu düşünmüyorum bunları alıyorum 10.sınıf kitabım duruyor cnm pek çözmedm birz temiz :)
Pek çözmedin demekkEee benden çok konuştuk sen anlat okul dersler hayat nasııll :13:
Pek çözmedin demekkEee benden çok konuştuk sen anlat okul dersler hayat nasııll :13:
ygs 3000.si abla tavsiyesi, en kolay yayın ve en sevdiğin dersten başla
okul şimdilik iyi cnm cuma gnü yazılılarmda başlıyo yoğunlukta başlıyo hayatta da sürünüyorum cnm ah ahhh hayat beni çok yoruyo bu yaştaa
Aynen yaa bu yaştan çok yoruyoobizimde bayramdan sonra hemde hepsi ard arda puff sabrımı deniyolarr
ard arda olunca çok zor oluyo aynı gün 3 yazılıya ard arda girdgmi bilrm ne zor oluyo bide bizm bölüm dersleri benziyo hepsini karıştırıyordum
Vaay ygs 3.000.si ablacıımmhani liseden mezunsuun. tamam uyarım tavsiyenee
özel fen lisesi benimkisi
Ooo o da güzeell :) ne kadar çalışıyodun 9-10-11de?