Bnde 9. Sînıfımmm
Aaa ne güzel arkadaş buldum..
Samsung s3 mini cihazından gönderilmiştir.
Vshahahhabende naber nasılsın
İyiyim teşekürler ama burda tuhaf oldu bence en iyisi özelden...
Tamam canım nasıl istersenn :)
Neyse canım geç oldu yarın okul varİyi geceler..:)
Ben 9. Sınıfım ve benim en büyük sorunum içime kapanık oluşum derslere katılamıyorum hocalara bir şey soramıyorum konuşamıyorum dogru düzgün arkadaşım yok tenefüslerde tek başıma sınıfta oturuyorum.. en büyük korkum sınıfta kalmak 1. Dönem çok zayıfım var 2. Dönem düzeltmeyi düşünüyorum arkadaşlar bana yardım edin lütfennapıcam ben
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kendi kendini cesaretlendirerek öğretmenlerle diyaloğa girip derslere katılabilirsin. Gerçekten, her şey senin elinde bitiyor. Aynı şekilde arkadaş edinmek de kolay, yanlarına yanaşmalısın. Yoksa lise sona kadar yalnız kalabilirsin, ki bunu kimse istemez. Ders çalışmalısın, olmadı internetten videolu konu anlatımlarını izleyip çalışırsın. Ki ben öyle yapıyorum. *v* Ve rehberlikle konuşabilirsin, belki onun yardımı dokunabilir. :13:
Bu dönem çalışıyorum derslerim düzelmeye başladı ve arkadaşlarım olducevap verdiginiz için teşekürler..:):)
Merhaba kızlaar :) Okullar açılalı yaklaşık 3,5 hafta oldu. Derslere yeni yeni ısınıyoruz. Benim size sormak istediğim sorular var.
Benim okuduğum okul normalde yatılı, gündüzlü olarak eve gidip gelen bir tek ben varım. Yatılı kalan arkadaşlarım için 7den 10.30'a kadar zorunlu etüt koymuşlar. Ben o kadar disiplinli ve yoğun çalışamıyorum evde, dolayısıyla aklım onlarda oluyo. Ben biraz da hırslı birisiyimm ve okula da yedeklerden girdim. Okula birinci girenle aramda 11 puan var sadece, lütfen bana çalışma önerileri verin
Nasıl çalışayım hangi yayınla çalışayım hangi saatlerde çalışayım? Mümkünse program hazırlayabilecek olan arkadaşlarıma, şimdiden teşekkür ediyorumm :)
Kesinlikle katılıyorum acilmasin okullar. Bende 10.sınıfım bu sene.Kızlar nasılsınızz? Ben bu sene 11.olucam inşallah.
Keşke okullar açılmasa ya