Lise Yorum ve Soruları 9. 10. 11. 12. sınıflar burayaa :) Bana yardımcı olur musunuzz

Kendi kendini cesaretlendirerek öğretmenlerle diyaloğa girip derslere katılabilirsin. Gerçekten, her şey senin elinde bitiyor. Aynı şekilde arkadaş edinmek de kolay, yanlarına yanaşmalısın. Yoksa lise sona kadar yalnız kalabilirsin, ki bunu kimse istemez. Ders çalışmalısın, olmadı internetten videolu konu anlatımlarını izleyip çalışırsın. Ki ben öyle yapıyorum. *v* Ve rehberlikle konuşabilirsin, belki onun yardımı dokunabilir. :13:

Bu dönem çalışıyorum derslerim düzelmeye başladı ve arkadaşlarım oldu cevap verdiginiz için teşekürler..:):)

Samsung s3 mini cihazından gönderilmiştir.

bence güvender en iyisi canım zambak falan almayı sakın düşünme çok zor soruları

ders çalışmak çok sıkıcı ama neyseki internet gibi bir nimet var da zorlanmıyoruz artık.
Ben youtube den izliyorum Tonguç akademi öneririm. Her ders ve konuyu bulabiliyorsun

Merhabaa

Konuya ben de dahil olmak istiyorum

Şuan 10um.. Seneye 11 başlıyor başlıyor ygs lys ye başlamak gerek yavaştan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…