- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
- Konu Sahibi Aysemaysem2020
-
Yarında bi geçsin olmazsa başka doktora götürcem. Ende endişleniyorum çok sağolunGenelde doktorlar 3 gunden fazla suren ateste tedırgın oluyorlar yatırıyorlar dırek yada burda boyle aman dikkat et
Allah korusun olabiliyormu öyle bir durum intnetten okumuştum iç ateş diye pek bilgim yok doktor bişey demeyince giydiriyorumAteş 5 güne kadar sürebilir 5 günden fazla sürmesi durumunda acil doktora götürün. Sirkeli çorap falan giydirmeyin iç ateşinin yükselmesine sebep olabilir Allah korusun. Ilıkla serin arası suda duş aldırın bol sıvı tüketsin. 38.5 un üstüne çıktığında ateş düşürücü verin. Allah şifa versin kuzucuğa..
Valla ben buyuk kızımda bu ates yuzunden cok cektım 40 la baslardı dırek 15 gun boyunca serum takıldık kanında enfeksıyon oldukca yuksektı cok cektık ama gectı.inşallah sızınde gecer.Allah yardımcın olsun.cocuk olunca boyle ınsan ona gelmesın de butun hastalıklar bana gelaın dıyorYarında bi geçsin olmazsa başka doktora götürcem. Ende endişleniyorum çok sağolun
ne kadar doktora gittiysem sirkeli suyu asla kullanma dışardan anlamazsın iç ateşi yükselebilir, farketmediğin için de havaleye sebep olursun dedikleri için ben bidaha sirkeli su yapmadım. Sizin de aklınızda bulunsun.Allah korusun olabiliyormu öyle bir durum intnetten okumuştum iç ateş diye pek bilgim yok doktor bişey demeyince giydiriyorum
Sirke ateşini artırır bunlar doğru bilinen yanlışlar sadece üzerine birşey giydirmeyin ılık suyla kompleks yapın.eklem yerlerine filan.çok yükselirse fitil koyabilirsiniz.bol sıvı içirin.su ve vişne suyu.ishal demişsiniz şeftali suyu iyi gelir.Ilık duş aldırdım doktora bugün gittik idrar kan değerleri normal çıktı ama çok halsiz halen devam ediyor ateş sirkeli çorap giydiriyorum ılık duşa sokuyorum ama elini kolunu kaldırmaya hali yok
Ateşi 37.7 ile 38.8 arası gidip geliyor gece uykusunda iki gündür yükselmedi ama gündüzleri fırlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?