8aylık bebeğim ateş acil

Ateş 5 güne kadar sürebilir 5 günden fazla sürmesi durumunda acil doktora götürün. Sirkeli çorap falan giydirmeyin iç ateşinin yükselmesine sebep olabilir Allah korusun. Ilıkla serin arası suda duş aldırın bol sıvı tüketsin. 38.5 un üstüne çıktığında ateş düşürücü verin. Allah şifa versin kuzucuğa..

Altıncı hastalık ya da el ayak hastalığı olabilir bebeğiniz .3 günün sonunda vücudunda döküntü olur ve ateş düşme eğilimi gösterirse bu hastalıklardan biridir.

Çok iyi takip edin bence düşmezse mutlaka acile gidin. Ateş çok ciddi Allah korusun kalıcı hasarlar bırakabiliyor
2 aylık Bebeğim var nasıl giydirsem de üşümese ya da terlemese diye akla karayı seçiyorum

Ateş 5 güne kadar sürebilir 5 günden fazla sürmesi durumunda acil doktora götürün. Sirkeli çorap falan giydirmeyin iç ateşinin yükselmesine sebep olabilir Allah korusun. Ilıkla serin arası suda duş aldırın bol sıvı tüketsin. 38.5 un üstüne çıktığında ateş düşürücü verin. Allah şifa versin kuzucuğa..
Allah korusun olabiliyormu öyle bir durum intnetten okumuştum iç ateş diye pek bilgim yok doktor bişey demeyince giydiriyorum

Disten olabilirmi acaba? Aynisini gecen hafta yasadik atesten uyuyamiyodu resmen. Gunduzse istahsizlik ve takatsizlik vardi yeni adim atmaya baslamisti kendini ayakta bile tutamiyodu. Sonra uc gun sonra bi baktikki azi disini cikarmis.
Yinede bi doktora gotur burda hepimiz baska seyler soyluyoruz sonucta.

Yarında bi geçsin olmazsa başka doktora götürcem. Ende endişleniyorum çok sağolun
Valla ben buyuk kızımda bu ates yuzunden cok cektım 40 la baslardı dırek 15 gun boyunca serum takıldık kanında enfeksıyon oldukca yuksektı cok cektık ama gectı.inşallah sızınde gecer.Allah yardımcın olsun.cocuk olunca boyle ınsan ona gelmesın de butun hastalıklar bana gelaın dıyor

Allah korusun olabiliyormu öyle bir durum intnetten okumuştum iç ateş diye pek bilgim yok doktor bişey demeyince giydiriyorum
ne kadar doktora gittiysem sirkeli suyu asla kullanma dışardan anlamazsın iç ateşi yükselebilir, farketmediğin için de havaleye sebep olursun dedikleri için ben bidaha sirkeli su yapmadım. Sizin de aklınızda bulunsun.

Ilık duş aldırdım doktora bugün gittik idrar kan değerleri normal çıktı ama çok halsiz halen devam ediyor ateş sirkeli çorap giydiriyorum ılık duşa sokuyorum ama elini kolunu kaldırmaya hali yok
Sirke ateşini artırır bunlar doğru bilinen yanlışlar sadece üzerine birşey giydirmeyin ılık suyla kompleks yapın.eklem yerlerine filan.çok yükselirse fitil koyabilirsiniz.bol sıvı içirin.su ve vişne suyu.ishal demişsiniz şeftali suyu iyi gelir.

Ateşi 37.7 ile 38.8 arası gidip geliyor gece uykusunda iki gündür yükselmedi ama gündüzleri fırlıyor

37.7 ateş değildir. 38.5 dereceden sonra ateş teshisi konulur. Ateş korkulcak birşey değil. Vücüdün iyi çaliştiğini gösterir. Bebeginiz birşeye karşi iyi savaş veriyor.

Halsiz olmasi daha önemli. Ishal bide, sivi tüketimi çok çok önemlidir. Bezleri hangi durumda? Günde kaç defa pipi yapiyor? Ne kadar sivi aliyor? Doktor size özel sivi yazmadimi (daha fazla kalori içeren özelikle ishalli bebişlere verilen).

Bence tekrar doktora git. Ateşinden dolayi değil, halsiz ve ishalindan dolayi.

Kulak iltihabı olabilir mi? Bizde dün gittik doktora. Hem grip hem kulak iltihabı birde diş eklenince çıldırdı oğlum.Antibiyotik verdi. Ilık duş aldirin. Pirinç unundan muhallebi yapin. Meyve ve pekmezle tatlandirin. Belki bunu yer.

bazı cocuklar diş çıkarmada cok ateslenıyor..kızım her dıısnde cok ateslenırdı..uzulmeyın..zaten gerekenı yapmıssınız...

Ilik dus aldirin kurulamadan bekletin 5 dk giydirin oylece incd tutun ustunu. Eklem yerlerine ilik nemli bez koyun
Sirkeli su kullanma zararli saf temiz su yeterli.ayeterli.ayagindan corabini cikarmayin atesi cikan cocugun ayaklaei buz gibi olur Gecmis olsun

Çok teşekkürler şimdi düştü ateşi sirkeli suyu bugün yapmıcam inşallah devam etmez doğru hee bebek farklı hastalıktan ateşlenebiliyor üzüntümü burdan annelerle paylaşmak bi nebzede olsa rahatlatıyor sağolun

Back
X