- Konu Sahibi Aysemaysem2020
Kızlar beneğimin 3gğndür ateşi var bi düşüyo bi çıkıyo yavrum çok halsiz sürekli emip uyuyor ek gıdayıda red ediyo günde bir öğün anca yiyor ne yaplıyım normalmi uyuması
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ateşe sebep olan durumlar üst üste gelince ateşi tekrar ediyor dikkat edin ateşine yemesi düzelir normaldirAteşin sebebini tam bilmiyorum doktor boğaz enfeksiyonu var deiler üst dişleri patladı ishalde olmuş çok halsiz
Teşekkürler inşallah geçicekDişten olabilir. Doktora götürmüşseniz artık evde bol sıvı desteğiyle besleyin. Çok geçmiş olsun.
Acile götürdük ilk gün bugünde doktora gittik bişeyi yok dedi ilaçlara devm dedi 40 a çıkmadı çok şükürAcile getirin Allah korusun havale geçirebilir.ateşi hafife almayın ve 3 gundur devam edıyo bence hemen gidin doktora
Sadece su denedik etki etmedi sirkeli su iyi geldi doktorumuz bişey demddi sirke hakkında bende zararlarını duydum ama en azından düşürüyor insan öaresiz kalıyorSirkeli su değilde sadece su deneyin. Bi doktordan zararlı olduğunu duymuştum
Genelde doktorlar 3 gunden fazla suren ateste tedırgın oluyorlar yatırıyorlar dırek yada burda boyle aman dikkat etAcile götürdük ilk gün bugünde doktora gittik bişeyi yok dedi ilaçlara devm dedi 40 a çıkmadı çok şükür
Amin çok zor allah yardımcımız olsunkan degerleri normal ise korkma benim kkzimda da ates vardi 1 hafta sürdü kaninda enfeksiyon varmis havale gecirdi yavrum. allah kimseye yasatmasin