tmm o zaman kismet bakalim kac olcakWhatsup yok bende maalesef. Timberland giyilmedi ve sıfır fiyatı çok pahalı. Dubai'den alındı. Giyilmediği için fiyatı çok düşürmeyi düşünmüyorum. Resmini yarın koyunca fiyatı da yazarım. 10 yaş bakayım yarın onları da koyarım.
224- Berinay mavi kapüşonlu bornoz takım. Denizli'den dedemiz getirmişti. 4/5 yaşa göre. Ölçü verebilirim isteyene. Terlik ve önlüğü ile set. %100 pamuk. Havlu kullandığımızdan bunlar yıkanıp saklandı. 18 tl.
Eki Görüntüle 1428595
225- Debenhams'dan Blue Zoo marka 8 yaş kot. Başka kotları giyinmekten buna sıra gelmedi. Yıkanıp saklanmıştır. Beli içten ayarlamalıdır. %100 pamuk. 20 tl.
Eki Görüntüle 1428598
226- Orijinal Timberland 35 numara bot. Kullanılmadı. İçindeki etiketi ve zincirli deri tag'i duruyor. Normal fiyatı çocuk için 250, büyük için 350-550 arası değişiyor. Fiyatı 100 tl.
224- Berinay mavi kapüşonlu bornoz takım. Denizli'den dedemiz getirmişti. 4/5 yaşa göre. Ölçü verebilirim isteyene. Terlik ve önlüğü ile set. %100 pamuk. Havlu kullandığımızdan bunlar yıkanıp saklandı. 18 tl.
Eki Görüntüle 1428595
225- Debenhams'dan Blue Zoo marka 8 yaş kot. Başka kotları giyinmekten buna sıra gelmedi. Yıkanıp saklanmıştır. Beli içten ayarlamalıdır. %100 pamuk. 20 tl.
Eki Görüntüle 1428598
226- Orijinal Timberland 35 numara bot. Kullanılmadı. İçindeki etiketi ve zincirli deri tag'i duruyor. Normal fiyatı çocuk için 250, büyük için 350-550 arası değişiyor. Fiyatı 100 tl.[/QUOTE
cnm ben esime sorup donuyorum
cnm esime sorup donuyorum. timberland bot icin. 10 ya bu kadar mih224- Berinay mavi kapüşonlu bornoz takım. Denizli'den dedemiz getirmişti. 4/5 yaşa göre. Ölçü verebilirim isteyene. Terlik ve önlüğü ile set. %100 pamuk. Havlu kullandığımızdan bunlar yıkanıp saklandı. 18 tl.
Eki Görüntüle 1428595
Eki Görüntüle 1428598
226- Orijinal Timberland 35 numara bot. Kullanılmadı. İçindeki etiketi ve zincirli deri tag'i duruyor. Normal fiyatı çocuk için 250, büyük için 350-550 arası değişiyor. Fiyatı 100 tl.
cnm ben esimi ikna edemedim. alna hayirli olsun. bol kazanclarcnm esime sorup donuyorum. timberland bot icin. 10 ya bu kadar mih
cnm ben esimi ikna edemedim. alna hayirli olsun. bol kazanclar
MERHABA BORNOZU İLK BEN İSTEMİŞTİM ZATEN ÖLÇÜ ALABİLİR MİYİM?
birde koltuk altından kol boyu verebilir misiniz?Koltukaltından en 38, boy 50 cm.
birde koltuk altından kol boyu verebilir misiniz?
teşekkür ederim bornoz takımını da bana ayırın lütfen...
Olur ayırırım.teşekkür ederim bornoz takımını da bana ayırın lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?