- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pardon belirtmemişim erkek çocuk için.Merhaba;
elinizde 4-5 yaş mont ( çok az kullanılmış da olabilir ama tercihen etiketli )
ve 28-28,5 numara spor ayakkabı-sandalet var mı ?
O yaş yok maalesef. Elimde 6-7 yeşil mont ve bir de 7-8 yaş için massimo dutti lacivert mont var. Ayakkabı da yok.pardon belirtmemişim erkek çocuk için.
çok teşekkür ederim sizdekiler çok güzelmiş ama yeğenim daha yeni 4 yaşına girecek bu ayın sonunda büyük olur onlar.O yaş yok maalesef. Elimde 6-7 yeşil mont ve bir de 7-8 yaş için massimo dutti lacivert mont var. Ayakkabı da yok.
Teşekkürler esmetime gerçekten aldiklarimin hepsi çok güzel bize göre başka ürünlerin varsa takipteyim hayırlı satışlar. ..Alınanlar...
102- Orijinal çek-bırak plastik arabalar (sadece Siyah Araba kaldı)
119- Kifidis 25 no. ayakkabı.
121- Tıflani Kids 25 no. ayakkabı.
65- Baby GAP 5 yaş fitilli kadife pantolon.
66- Baby GAP 4 yaş fitilli kadife pantolon.
Teşekkürler esmetime gerçekten aldiklarimin hepsi çok güzel bize göre başka ürünlerin varsa takipteyim hayırlı satışlar. ..
bunlar kac yas olcak. ozellikle bot.Bornoz, Benetton kazak, büyük yaşlar için marka gömlek ekleyeceğim.
Timberland bot...
bunlar kac yas olcak. ozellikle bot.
Mrhb 4-5 yaş bornozu bana ayirirmisiniz. Markalardan seçmeler konunuzda da 2 tane kazak ayırt ettirmiştim bornozu da eklermisiniz...Bornoz 4-5 yaş civarı, birkaç parçası var yanında.
Benetton kazak 6 yaş, başka kazaklar da var sayfalarda güncelleme yapacağım bu hafta.
Tommy Hilfiger kazak koyacağım. Polo kırmızı var kullanılmaıdk 8 yaş kazak.
Gömlekler değişiyor, massimo dutti, sisley. Yaşlar da değişik 7-8, 8, 10 var şimdilik gözüme çarpan. Daha ayıramadım
Timberland bot da kullanılamadı 35 no. Bir de benetton kullanılmadık 33 no spor ayakkabı var lacivert.
timberland botu aldim ben bana whatsuptan resim ve fiyat gonderir misin ve 10 baska bisey varsa. 0532 568 2278.Bornoz 4-5 yaş civarı, birkaç parçası var yanında.
Benetton kazak 6 yaş, başka kazaklar da var sayfalarda güncelleme yapacağım bu hafta.
Tommy Hilfiger kazak koyacağım. Polo kırmızı var kullanılmaıdk 8 yaş kazak.
Gömlekler değişiyor, massimo dutti, sisley. Yaşlar da değişik 7-8, 8, 10 var şimdilik gözüme çarpan. Daha ayıramadım
Timberland bot da kullanılamadı 35 no. Bir de benetton kullanılmadık 33 no spor ayakkabı var lacivert.
10 yas cnm oglum 145cmtim
timberland botu aldim ben bana whatsuptan resim ve fiyat gonderir misin ve 10 baska bisey varsa. 0532 568 2278.
Mrhb 4-5 yaş bornozu bana ayirirmisiniz. Markalardan seçmeler konunuzda da 2 tane kazak ayırt ettirmiştim bornozu da eklermisiniz...
Ayrıca elinizde uyku tulumu varmı 3-4 yaş...
Bornozu ben görmedim nasıl hangi sayfada arkadaş vaz geçerse ben isterim
tim
timberland botu aldim ben bana whatsuptan resim ve fiyat gonderir misin ve 10 baska bisey varsa. 0532 568 2278.
BORNOZUN RESMİNE VE ÖLÇÜLERİNE BAKARIM KESİN BİR ŞEY SÖYLERİM..Hele bir resim yükleyeyim, öyle karar verirsiniz. Yaş yazmıyor, ben tahmin ederek yazdım bedeni. Gene de ölçü veririm. Yarın koyarım resimlerini. Ok derseniz onunda ayırırız.
Uyku tulumu yok maalesef o yaş için. Yeğenimden kalan varsa bakarım. Ayaksızlardan di mi?