133 no botlar duruyor mu?
taban ölçülerini ve varsa iç ölçülerini alabilir miyim.kullanum durumu nedir?Duruyor.
oğlumun ayaklarını bir ölçeyim dönüş yaparım.ayakları çok hızlı büyüyor çünkü.Taban ölçüsü 21, iç ölçü 18.5
Bu ayakkabı yeğenimin. Kar zamanı giydirdiler, yani sayılı giyilmiştir.
Ben bir yıpranma göremedim tabanlarda, belki burun kısmında kar suyundan dolayı.
Ek resimlerini çektim.
hedef 4 ü ben alabilirmiyim ücreti ne idi
sonuc var mi cikaritor musun cnm satisaGünaydın,
Hotwheels köpekbalığı setini başkasına ayırttık ama elden teslim alınacak diye bayağıdır bekliyor. Bu hafta sonu alınmazsa tekrar satışa çıkaracağım.
sonuc var mi cikaritor musun cnm satisa
tamam canm alana hayirli olsn.Kesin alıyorum dedi, gelecek hafta sonu teslim alacakmış.
bu top satildimi cnm birde o kadr uzun bir liate varki neler satildi neler kaldi anlayamadim kalanlari bir sayfaya alsan bizim icin daha iyi olurEki Görüntüle 1348687
160- Sesli ve ışıklı top. Tepesindeki turuncu butona her basıldığında mavi ve pembe butonun ışıkları yanar ve her seferinde 6 farklı melodi çalar ...İçine yeni 2 kalem pil takıldı. Joker'de benzeri 30 tl. Bu, pilleriyle 10 tl.
bu top satildimi cnm birde o kadr uzun bir liate varki neler satildi neler kaldi anlayamadim kalanlari bir sayfaya alsan bizim icin daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?