• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 84. sayfadan itibaren güncellendi: GAP-Next-Debenhams-Motherlove

tamam arkadaş penguenleri almayacaksa onu da alayım.erkek için başka neler var.sayfalar çok uzun geldi bakmaya üşendim.oyuncak olarak.

Penguenlerden birer tane başkası ayırttı, sadece içinden balık çıkan ile tekerlekli penguen, bir de halkalı top kaldı.
Satılmayan oyuncak çok kalmadı, bu devirde oyuncak en çok para harcanan şey olunca...

Kalanlar: play doh dişçi seti, play doh fun factory, hedef 4 oyunu, minik peluş şirinler, Şirinler Köyü orjinal figürler, figürlerin minikleri ayrıca, ahşap klasik araba, flash and dash kumandalı araba...

Günaydın,

Hotwheels köpekbalığı setini başkasına ayırttık ama elden teslim alınacak diye bayağıdır bekliyor. Bu hafta sonu alınmazsa tekrar satışa çıkaracağım.
tamamdir haber bekliyorum.Almazsa ben alicam cnm.tekrar satisa koymana gerek yok.

Eki Görüntüle 1319190
103-Metal çek-bırak spor arabalar ve çek-bırak lokomotif. 6*12 cm. Herbiri 5 TL

Eki Görüntüle 1319191
104- Metal çek-bırak (füme Alfa Romeo hariç) arabalar. Yaklaşık 6*12 cm. Herbiri 5 TL.

Eki Görüntüle 1319192
105- Metal çek-bırak arabalar. Yaklaşık 6*12 cm. Herbiri 5 TL.

Eki Görüntüle 1319193
106- Metal çek-bırak (füme Maserati ve kırmızı Subaru hariç) arabalar. Yaklaşık 5*11 cm. Herbiri 5 TL.

Eki Görüntüle 1319194
107-Metal çek-bırak (bordo BMW hariç) arabalar. Yaklaşık 5*10 cm. Herbiri 4 TL.

Eki Görüntüle 1319215
108- Transformers. Hepsi arabaya dönüşüyor. Öndeki 5*11; diğerleri 4*8 cm. Herbiri 3TL.

merhaba
oğlumun doğum günü var, ufak tefek bir sürü bişeyler almak istiyorum, bu tranformers figurlerini de çok seviyor kaç tane var bu figürlerden almak istiyorum da

canım merhaba
metal arabalardan ne kaldı elinde
oğlum senin arabalara bayıldı, elinden düşürmüyor
kaldıysa bi kaç tane daha alayım demiştim :)

alında elinizde kalan oyuncakları tekrar eklerseniz tek tek sorup bu şekilde canınızı da sıkmayız:)

canım merhaba
metal arabalardan ne kaldı elinde
oğlum senin arabalara bayıldı, elinden düşürmüyor
kaldıysa bi kaç tane daha alayım demiştim :)

Bizimki de bayılırdı :)
Metallerin kalanlarını da dün 2 arkadaş aldı, şimdilik dün koyduğum minik metaller var ama onları da biri ayırttı.

alında elinizde kalan oyuncakları tekrar eklerseniz tek tek sorup bu şekilde canınızı da sıkmayız:)

Yok rica ederim niye canım sıkılsın.
En son güncelleme 34. sayfadan başlayarak yapılmıştı. Satılanları foruma yazıyorum numaralarıyla. Bu hafta çıkınca yeniden güncelleme yapacağım çünkü ayırtılanlar var önceden. Oyuncaklardan kalanlar aşağıda...
play doh dişçi seti, play doh fun factory, hedef 4 oyunu, minik peluş şirinler, Şirinler Köyü orjinal figürler, bu figürlerin minikleri ayrıca, ahşap klasik araba, flash and dash kumandalı araba, peluş ayıcık, pamuk kadife çıngırak, penguenlerden tekerlekli olan, ağzından balık çıkan ve halkalı top oyunu...bir de śayfa 35'de 102 numarada turuncu kepçe dışındaki plastik 4 araba...

Bizimki de bayılırdı :)
Metallerin kalanlarını da dün 2 arkadaş aldı, şimdilik dün koyduğum minik metaller var ama onları da biri ayırttı.

anladım canım :(
geç kalmışım desene
halbuki konun takibimde ama mail falan gelmedi güncellemeler ile ilgili olarak
arkadaş almazsa kalanları bana özel mesajdan yazar mısın?
beğenirsem almak isterim :)

Alınanlar...

149- crazy ball
162- uçak
165- Air Hogs lazerli araba
170- mavi parmaklı eldiven
179-185 arası penguenler (penguenlerden sadece 179 ve 182'dekilerden birer tane kaldı)

Back