Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam arkadaş penguenleri almayacaksa onu da alayım.erkek için başka neler var.sayfalar çok uzun geldi bakmaya üşendim.oyuncak olarak.12 adet 24 yapıyor. 20 olur.
Canim mrb.bugün ürünlerim geldi tertemiz cok güzel.cok tesekkur ederim
Ayrica 166 daki yaris arabasini isteyecektim satilmis yetisemedim:-(
15.sayfdaki hotwhels duruyor mu
tamam arkadaş penguenleri almayacaksa onu da alayım.erkek için başka neler var.sayfalar çok uzun geldi bakmaya üşendim.oyuncak olarak.
merhaba bu 172-178 arasındaki oyuncakları almak istiyorum ne yapmamız lazım
143 spiderman satılmadıysa oda:)
tamamdir haber bekliyorum.Almazsa ben alicam cnm.tekrar satisa koymana gerek yok.Günaydın,
Hotwheels köpekbalığı setini başkasına ayırttık ama elden teslim alınacak diye bayağıdır bekliyor. Bu hafta sonu alınmazsa tekrar satışa çıkaracağım.
Eki Görüntüle 1319190
103-Metal çek-bırak spor arabalar ve çek-bırak lokomotif. 6*12 cm. Herbiri 5 TL
Eki Görüntüle 1319191
104- Metal çek-bırak (füme Alfa Romeo hariç) arabalar. Yaklaşık 6*12 cm. Herbiri 5 TL.
Eki Görüntüle 1319192
105- Metal çek-bırak arabalar. Yaklaşık 6*12 cm. Herbiri 5 TL.
Eki Görüntüle 1319193
106- Metal çek-bırak (füme Maserati ve kırmızı Subaru hariç) arabalar. Yaklaşık 5*11 cm. Herbiri 5 TL.
Eki Görüntüle 1319194
107-Metal çek-bırak (bordo BMW hariç) arabalar. Yaklaşık 5*10 cm. Herbiri 4 TL.
Eki Görüntüle 1319215
108- Transformers. Hepsi arabaya dönüşüyor. Öndeki 5*11; diğerleri 4*8 cm. Herbiri 3TL.
merhaba
oğlumun doğum günü var, ufak tefek bir sürü bişeyler almak istiyorum, bu tranformers figurlerini de çok seviyor kaç tane var bu figürlerden almak istiyorum da
canım merhaba
metal arabalardan ne kaldı elinde
oğlum senin arabalara bayıldı, elinden düşürmüyor
kaldıysa bi kaç tane daha alayım demiştim :)
alında elinizde kalan oyuncakları tekrar eklerseniz tek tek sorup bu şekilde canınızı da sıkmayız:)
Bizimki de bayılırdı :)
Metallerin kalanlarını da dün 2 arkadaş aldı, şimdilik dün koyduğum minik metaller var ama onları da biri ayırttı.