83 kilodan 70 kiloya GÜNLÜK

Melekcim canım arkadaşım çok afedersin 3 gündür evimdeki internette sorun vardı siteye giriş yapamadım, seni yanlız bıraktım ama buralardayım, yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum tartıldım 900 gr daha gitmiş kaamaklar olmasa bende iş varda inşallah daha iyi olucak :)

Ben de eve gidiyorum yarın..iki gündür hiç bişey düzenli değil..Sınavlar beni mahvetti zihinsel olarak toplanmam lazım önce sonra kaldığımız yerden devam. Yarın sanırım 3 hafta olacak.Gayet iyi gittik.Bazen sorunlar olabilir dedik.Mükemmeliyetçi değiliz biz.Olduğu kadar en güzel şekilde devam edelim Ozge.İşin sonu güzel :)

Son sınavı verdim kurtuldum. Oh be dünya varmış .. Kilo da dert mi ? Şu vize final olmasa.. Evet gidip yarın yeni bir gün başlıyorrr umarım inşallah.. :)

Gözün aydın canım senin adına sevindim iyi bir tatili hakettin artık :)

Evdeyim. Rahat rahat yürüyüş de yapıyorum sağlıklı diyetimi de .
Günlük 10 bin adım tamamlanıyor , kahvaltımı yapıyorum güzelce ev içinde de hareketliyim. Salata çorba yemek vs neyse ne varsa yiyorum bazen düzensiz de olsa hazır gıda abur cubur yok. 1 hafta sonra 1 ay olacak. Pek bi değişiklik olmasa da ben devam ediyorum su da içiyorum fazlasıyla ve çay. Elimden bu kadar geliyor yaz olsa daha hızlı verirdim ama kış nedense böyle ama çevremdekiler beni motive ediyor herkese teşekkürler

Günaydın :) Sağlıklı bir gün olsun bizim için :) Yarın doktor randevu günüm çok heyecanlıyım. lesslie yapmaya tam gaz devam :) olanları mutlaka yazarım :)

Merhaba :) Doktordan geldim bugün Vücut analizi kan alımları derken zor bir gündü açıkcası. asıl sen sonuca gel 18 kilo fazlam varmış yani 67,5 normal kilommuş. kaslarda falan sıkıntı yok :) Cuma tekrar gidicem kan sonucum ve değerlerime göre bi program hazırlanıcak inşallah iyi olur ya

Arkadaşlar bir rahatsızlığımdan dolayı yaklaşık iki hafta hem diyeti hem siteye girmeyi bırakıyorum. Düzeldiği an inşallah devam edeceğim iyi günler

Selam... bende 2 yıl önce 53 kiloyla evlendim şuan 58kiloyum hedefim önce 53e düşmek sonra 50 Boyum 1.65 yarın 26.02.2017 umarım en kısa sürede tartıdaki resmi yani 53ü en kısa sürede gönderebilirim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…