• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

83 kilodan 70 kiloya GÜNLÜK

Melek4234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2017
66
23
3
50
Evet ..
Her şeye önce evet ile başlıyoruz . Kabullenişle. Daha önce çok denedim 96 kilolardan indim ama artık yanımda başka insanlar olduğunu bilerek devam etmek , beni daha motive edecek.
Siz sevgili kadınlar kulübü kadınları ben yeni üyeniz , yeni kardeşiniz hergün buraya yaptıklarımı yazarak , motive düştüğünde sözler yazarak bu işi halledeceğim..
Şimdi ruhen mutluyum ümitliyim umutluyum bu en önemlisi evet.
Bugün geceyi saymazsam tarih = 04.01.2017
Bir Çarşamba günü.. kış ayı zor zamanlar ama ilkbaharda bunu devam ettireceğim ve yaza kadar bu işi okulla birlikte yapacağım inanıyorum !
Sizleri öpüyorum... diyet yapanları ve başarılı olanları tebrik ediyorum ve aranıza katılmaktan mutluluk duyuyorum. Daha önce üniversite kazanmak için de forumlara katılmıştım ve Hukuk kazandım şimdi kalan kiloları vermek istiyorum geldiğini içtiğimi yazmayacağım sadece kendimi tutabildiğim , sporumu vs yazacağım.
:)
04.01.2017

başarılar diliyorum bende daha yeni üye oldum foruma zayıflamak için :KK49: benimde arkadaşa arkadaşlara ihtiyacım var yanında olabilirim 16 kg vermeyi hedefliyorum bende. 66 dan 50 ye evet o tarihte 04.01.2017 de bende o zayıf bedenimde taşımak istiyorum ruhumu :21:

İyi geceler arkadaşım evet birlikte arkadaş olabiliriz ya ben sevmiyorum öyle şunu yedim bunu yedim yazmayı basit şekliyle
Hareket edilmeli
Az yenilmeli
Otur kalk eringeç olunmamalı
Bol su tüketmeli
Yavaş yemeli
Tatlıyı hemen yemekten sonra yememeli
Böyle basit kuralları yapmadığımız için bir de belki üzüntü stres yüzünden kilo alıyoruz ben bunu engellemek istiyorum inşallah allah izin verirse birlikte tabiimi yapabiliriz bunu başarabiliriz :)

Çok memnun olurum bu yolda beraber ekip arkadaşı gibi burda bu konuda yapabiliriz :) sevgili yoldaşım
Fazla kilolar yüzünden kaybettiğimiz sağlığımız güzelliğimiz en önemlisi en basitinden bir merdiven bile çıkarken yoruluyoruz vücuda ağırlık bunları istemiyoruz
Bunu burda gün gün yazarak kendimize puan vererek o günü en verimli şekilde geçirelim en önemlisi Mutlu yapılan iş başarı getirir buna inanalım

İyi geceler arkadaşım evet birlikte arkadaş olabiliriz ya ben sevmiyorum öyle şunu yedim bunu yedim yazmayı basit şekliyle
Hareket edilmeli
Az yenilmeli
Otur kalk eringeç olunmamalı
Bol su tüketmeli
Yavaş yemeli
Tatlıyı hemen yemekten sonra yememeli
Böyle basit kuralları yapmadığımız için bir de belki üzüntü stres yüzünden kilo alıyoruz ben bunu engellemek istiyorum inşallah allah izin verirse birlikte tabiimi yapabiliriz bunu başarabiliriz :)
mesela hayat merkezinden yemek yemeyi yemeği düşünmeyide çıkarmalıyız :KK51:
su içme işi bende şu sıra iyi değil :KK1:

evet havalar soğuk ondandır ben de pek içmiyorum ama biraz hareketli böyle adrenalin yapan işler koşmak gibi hızlı hareket gerektiren işlerden sonra su içmek kolaylaşıyor

Eğer güzel gözlerin olmasını istiyorsan, insanlara iyilikle bak.

Eğer güzel saçların olmasını istiyorsan. Bırak çocuklar ellerini geçirsin saçlarından.

İnce bir bedense istediğin. Ekmeğini açlarla bölüş.
Yemek için değil yaşamak için yemeliyiz dediğin gibi yani yemek yerine başka bir şey koymalı aşık ol yardım et namaz kıl vb

Evet 04.01.2017 için güzel bir gündü hareketimi de yeme içmemi de olması gerektiği gibi yaptım
05.01.2017 bu gün yürüyüşümü yaptım suyu fazlasıyla içtim ki metabolizmam çalışsın diye :D bi ara doktora gitmeyi düşündüm ama gitmeyeceğim insülin direncimi kendim kıracağım her şeyin yine normalleşeceğini inancım tam bazen ümitmişim tabiki ama yine de her şey yavaş yavaş olacak biliyorum kendimi sıkmayacağım ...
Ekmek ve tatlıya dokunamadı. AB'ye cübbesiz bir gün bana zor geldi ama kurabiye yedim iki tane el yapımıydı napalım dayanamadıysam da bu beni sıkmıyor önemli olanları yapmış olmak daha iki gün var bu işi hayat felsefem yapmalıyım yoksa verdiklerimi geri misliyle alırım
Yarın yola çıkacağım okulda devam edeceğim vize haftası ama sorun değil dersler zor ama olsun :) Sevgi'yle kalın

Sabah yürüyüşünün insanı bu kadar kendine getireceğini ve dinçleçtireceğini bilmiyordum . Eğer benim gibi sporu akşama bırakanlar varsa bir kere sabah yürüyüşe gitmelerini tavsiye ederim akşam yorgun yorgun yürümektense sabah açın müziği (ben zeki mürenli sabahları severim) yürüyün. :) akşam isterseniz akşam da yürüyün

selam melek zayiflamma ve saglikli yaşam yolunda bende sana katilmak istiyorum eger kabul edersen

bugunden itibaren daha dikkatli beslenip spor en azindan gunde yarim saat yuruyecegim

06.01.2017,
Dün yazamadığım için bugün yazıyorum :)
Dün sabah arkadaşımla yürüdük. Gerçekten bacaklarımın çalıştğını hissettim.
Gelince kahvaltımı yaptım. Eskiden yarım ekmekten aşağı yemezdim şimdi yemiyorum . Bol bol suyumu da içtim. Yalnız yolculuk yaptığım için öğle ve akşam yemeği olmadı. Yurda geldiğimde 2 simit yeyip yattım tabiiki :D arkadaş yorulunca insanın canı yemek istemiyor kesinlikle bol hareket edin zihninizi meşgul edin ki yemek tek gaye olmasın gün içinde.

boy 1.60 kilo 79
Birlikte devam ederek en azından ikimide öncelikle 70 kiloya inmeliyiz.Daha sonra kademe kademe bu işi hallederiz. Ama öncelikle o rakamı bir tartı da görelim hatta inat yapalım ya biraz heyecan olsun dimi :halay: Tartıda 70 kilonun fotosunu bakalım kim ilk paylaşacak ? tatlı bir rekabet(aman dur tatlı yeme)
Ben şimdi okulumdayım. Vize haftam ama bugün kahvaltımı güzelce yaptım. Normalde hiç yapmazdım lisede ama sonra çok önemli olduğunu anladığımdan beri yaparım.
Kilolu insanlarda gözlemim şu ; ÖZENSİZ olmak. Özeneceğiz kesinlikle bizm hatamız bu . Saçımıza da , kendimize de makyajımıza da özeneceğiz her şeye. O zaman kesinlikle yemek yemeye de mutsuz olmaya da vakit kalmıyor.
Şu hatayı da yapmayacağım. Sınavım var dersim var diye yürüyüşümü keserdim , yedikçe yerdim anladım ki verimli çalışmak önemli saatlerce değil. :) O yüzden sağlığımla ilgili kuralları es geçmeyeceğim.. İnşallah bugün dışarı çıkacağım sporumu yapacağım. Ve yemek düşkünlüğünü bir kenara bırakacağım...

Normalde böyle kür vs. hiç denememiş bir insanım. Malum öğrenciyiz. Bazen okulda ne çıkarsa onu yiyoruz ama şimdi birkaç şeyi deneyeceğim.
Zencefil - Yoğurt - Zerdeçal üçlüsünün bir kürü var. Baharatların gücüne inanıyorum faydalı olacağını düşündüğümden deneyeceğim.(günde 3 kere yapılacakmış bir bardak deneriz artık)
Tarçınlı su deneyeceğim. Buna bir vakit tayin etmem isabet olur. Çünkü hepsi birbirine karışmamalı.Bu da tatlı isteğini kesiyormuş.(saat 3 te mesela)
Limonlu su. Limon gerçekten faydalı. Bu da düzenli içilmesi iyi.
Yeşil çay. Yeşil çay da ders yaparken içerim artık. Günde 2 3 bardak
Çorba tok tutucu bir besin. Akşam yemeğinde çorba yiyeceğim.
Kuru kayısı belki biraz pahalı ama günde 3 tane öğle vakti yemek beni zarar ettirmeyecek ve tok tutacak :D akşama kıtlıktan çıkmış gibi olmam diye düşünüyorum.
Kahvaltıda yumurta ile protein zaten alıyorum. Portakal ve mandalina ile de C vitamini .Yurtta yemek pahalı belki bunlarla yemeğe para vermekten de kurtulurum :D
Tabii ki en önemlisi ; BİRBİRİNE KARIŞTIRMADAN , ABARTMADAN , YETERİ KADAR YEMEK . YOKSA MİDEM BOZULUR o yüzden sakin sakin deneyeceğim bakalım faydası olacak mı :)

tamam arkadasim yarindan itibaren foto ile paylasicam menumu ve yaptiklarimi 70 ilk olrark ancak gercek amacim 65

Hergün çok değil 30- kere çömel kalk hareketi yapıyorum. Böylece bir işi yaparken erinmeyeceğim ki hareket etmek zor gelmesin.
Yürüyüşleri biraz artırmalıyım o biraz eksik çünkü botlarla yürümek gerçekten zor oluyor :) neyse kademe kademe artıracağım bakalım eve gidince nasıl olacak :)

gunaydin melek sabah kahvaltimi yaptim tartildim tabi once ve suyumu ictim bu gun ev temizligi yapicam hareketsiz kalmak yok yaza kadar 65 olmak istiyorum 70 e kadar sana eslik edicem

20170108_082941.jpg bu sabah çesit az aksama alis veriste saglikli seyler alicam insallah

Back