81 puanla atanabilir miyim?

kurabiyeler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
730
99
53
merhabalar bugun kpss sonuclari aciklandi. Ortaogretimden 81 puan almisim hic calismadan. Okul oncesi ogretmenligi 1.sinifim.Ve infaz koruma memurlugu istiyorum sizce olur mu bu puanla ?? Ya da baska ne olur anadolu lisesi mezunuyum..

infaz gibi memurlukta torpil dönüyor ve bayan alımı çok az , 81 çok düşük puan zaten bence sen üniversiteyi bitir işin garanti bölümün güzel dert etme.

merhabalar bugun kpss sonuclari aciklandi. Ortaogretimden 81 puan almisim hic calismadan. Okul oncesi ogretmenligi 1.sinifim.Ve infaz koruma memurlugu istiyorum sizce olur mu bu puanla ?? Ya da baska ne olur anadolu lisesi mezunuyum..
Puanın iyi galiba, ben pek bilmiyorum ama.
Atanırsan okuduğun bölümü bırakacak mısın?

81 infaz memurlugu icin iyi bi puan bi tanidigimiz 75 le bile girdi
e bize ne soruyosun ozaman madem biliyosun iyi bir puan ? ego şisirmeyemi çalışıyosun siz anlamadım gitti , hiç çalışmadan 81 aldım 75 le girdi ben ooo 81 le kesin girerim infaza ... ne yapmaya çalışıyosunuz belli değil.

Birakip disardan baska bi bolum okuyacagim.
Olabilir aslında.
Mantıksız bir fikir değil ama bölümünün güzel olduğunu söylüyorlar.
Eğer maddi olarak sıkıntın yoksa bölümüne devam etmeni öneririm.
Aslında şimdiki düşünceme göre, üniversite bana pek bir şey ifade etmiyor ama seni yanlış yönlendirmiş olmak istemem.
Kendini nasıl iyi hissedeceksen, öyle bir tercih yapmalısın.
Hayırlısı olsun.

Niye öyle birşey yapayım ki üniversite okuyorum ancak maddi konuda sıkıntıdayız ve eğer infaz koruma olursa okulu birakip calismak istiyorum. Cunku ihtiyacim var bilmem anlatabildim mi?? Kesin girerim demedim benim bildigim 75 ustune şans var. Ayrica ne sorup sormayacağım beni ilgilendirir seni değil.

Tesekkur ederim ablacim bolumum iyi ancak kpss atanma puanlari git gide yukseliyor 4 sene sonunda kac olacagi belli degil ee ihtiyacimda var insallah olur

Gercekten anlamadim , Madem iyi puanmis Madem biliyorsun , Neden burda konu acip soruyosun?

Bizden afferim mi bekledin ?
Bir tanidigimda 75 puanla girdi diyosun...

Hayret birsey.
Kusura bakmayin saygisizlik yapmak istemem ama sizin nasil istediginiz konuya yorum yapma hakkiniz varsa benimde istedigimi sorma hakkim var. Cunku bu isler sansla alakali sadece puan onemli degil aferin falanda beklemiyorum kimseden

tabi tabii kesin öyledir , ne yapmaya çalıştıgın gayet ortada . aldıgın 81 puanını...( hiç çalışmadan ? neden bunu belirttin acaba gereksiz yere ordan anlaşılıyor ben süper zekiyım diye belirtiyosun yani) daha kaç yere yazacaksın acaba ego şisirmeye devam kolay gelsin...

Durumum iyi değil ve calismam gerek diyen ögrenciye boyle davranmak , bravo sizde de ne vicdan varmis. Ego sisirmek icin yazmadim sinava oylesine hic calismadan girmistim onu belirtmek istedim sadece. İyi geceler.

Kusura bakmayin saygisizlik yapmak istemem ama sizin nasil istediginiz konuya yorum yapma hakkiniz varsa benimde istedigimi sorma hakkim var. Cunku bu isler sansla alakali sadece puan onemli degil aferin falanda beklemiyorum kimseden

Hic ders calismadim 81 puan aldim...
Bir tanidigim 75 girdi ...
Ben ozaman 81 rahat girerim , denek isteyen sendin.
Ayrica uste yazdiklarimida sen yazdin ben degil...

Tanidigina sor 75 le girince sansi nasil donmus sende 81 puanla sansini dondurursun...

Bu kk kadinlarinda ne var yahu niye cemkiriyorsunuz her konuda.81 i hic calismayarak aldim cunku oylesine girdim ve beklemiyordum. Tanidigimiz 75 le girdi belgelemem falan mi lazim burda size bunu acaba girebilir miyim diye kara kara dusunuyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…